2022. 06. 28. kedd
Irén, Levente
: 404 Ft   : 381 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Ha lemaradt volna, jövő héten pótolhatja! – Kreatív Nyelvtanulás már Kalocsán is

Bényi Eszter  |  2016. 11. 11., 16:05

Cz. Nagy Zsófia különleges nyelvtanulásának történetén bizonyára sokaknak magakadt a szeme miközben portálunkat böngészte: 3 év alatt 10 nyelvvizsga? Hogy csinálta? Aki átfogó képet szeretett volna kapni a tanulási módszerről, az a tegnap Kalocsán tartott könyvbemutatón megkapta, aki pedig lemaradt róla, jövő héten pótolhatja.

Ha a november 10-én, csütörtökön a Művelődési Központ emeleti termében ülőknek feltettük volna azt a kérdést, hogy vajon miért jöttek el a Kreatív Nyelvtanulás Módszerének könyvbemutatójára, biztosan akadt volna köztük olyan, aki azt feleli: azért, mert kétkedik a tanári segítség nélküli, önálló, otthoni nyelvtanulásban.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Nos, ha volt is olyan, aki így érkezett, Behring Balázs informatív bemutatóját követően már minden bizonnyal nem így távozott. A roppant életszerű, innovatív módszert teljes részleteiben ismertető előadáson bátran kérdezhettünk a tanulás sikerességéről, vagy arról, hogyan kell használni a leckékhez tartozó hanganyagot, vagy egyáltalán mennyi időt vesz igénybe egy idegen nyelv középszintű megtanulása.

Kiderült, a módszer nagyon gyakorlatias, az újszerű tanulási folyamat során már az első leckét elsajátítva aktív nyelvhasználónak érezhetjük magunkat.

A 27 (!) sikeres nyelvvizsgával rendelkező Gaál Ottó szerző ízléses dobozba csomagolt Kreatív Nyelvtanulás tananyagai jelenleg 13 különböző nyelven vásárolhatók meg, melyeket praktikusan bárhol használhatunk, de átlagban heti 5-6 óra tanulást igényelnek.

Aki most lemaradt a bemutatóról, de szívesen megismerkedne a Kreatív Nyelvtanulással, azt november 17-én, csütörtökön 17-19 óráig ugyanitt, a Művelődési Központ – azaz a volt Tiszti Klub – emeletén várják. A bemutatót követően a kiválasztott nyelv tananyagai akár meg is vásárolhatók.

Nyelvtanulásra fel!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 27., 14:31
57 fokig forrósodik az autó utastere a budapesti rendőrök figyelemfelhívó videóján. Ez egy otthagyott kisgyermek életébe is kerülhet. Egy percre se hagyja ott gyermekét! Még >>>
2022. 06. 26., 21:10
A független jelöltként induló Vargyas Lászlót választották Dunaszentbenedek polgármesterévé a vasárnap tartott időközi voksoláson – derül ki a Nemzeti Választási Iroda honlapján közölt adatokból. Még >>>
2022. 06. 26., 20:32
Eldőlt, ki fogja Dunaszentbenedek érdekeit szolgálni az elkövetkezendő két évben. Még >>>
2022. 06. 26., 14:42
Szombat este kilenctől a II. Food Truck Show színvonalát emelve a Tattoos együttes, Kalocsa egyik legrégebbi zenekara állt színpadra, akik saját számaik mellett a nyolcvanas évek rock slágereit játszották. Még >>>
2022. 06. 25., 10:08
A nyugatira, északnyugatira forduló szelet többfelé élénk, főleg zivatarok idején erős, viharos lökések kísérhetik Még >>>
2022. 06. 24., 16:13
Látogass ki az Érsekkertbe, ahol végigkóstolhatod a kiguruló kocsik kínálatát, és szavazz a szerinted legjobbra! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK