2022. 01. 22. szombat
Artúr, Vince
: 357 Ft   : 315 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Halálos kimenetelű bántalmazás Baján – A pincében ásta el a nagymamáját a fiatal férfi

Halálos kimenetelű bántalmazás Baján – A pincében ásta el a nagymamáját a fiatal férfi
2020. 01. 10., 12:35

A pincében elásva találták meg azt a 79 éves nőt, akinek eltűnését tegnap délután jelentette a lánya. A rendőrség szerint az idős asszony abba tegnapelőtt történt bántalmazásba halt bele, amelynek elkövetésével 25 éves unokáját gyanúsítják – adta hírül a Police.hu.

A rendőrség hivatalos portálján ma – pénteken – délelőtt 11 órakor Halált okozó testi sértés baján címen közzétett cikkére Vincze-Messzi Adél rendőr főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hívta föl portálunk figyelmét.

A cikkben közöltek szerint január 9-én, csütörtökön 14 óra 15 perckor egy helyi nő tett bejelentést a Bajai Rendőrkapitányságon édesanyja eltűnése miatt. Az eltűnés körülményei alapján bűncselekmény gyanúja merült fel.

AZ ADATGYŰJTÉS SORÁN A NYOMOZÓK RÖVID IDŐN BELÜL MEGTALÁLTÁK OTTHONÁBAN A SÉRTETT ELÁSOTT HOLTTESTÉT.


Képgaléria megtekintése (3 db kép)


A Bács-Kiskun megyei nyomozók a sértett unokáját gyanúsítják a bűncselekmény elkövetésével.
A rendelkezésre álló adatok szerint ugyanis

EGY NAPPAL KORÁBBAN UNOKÁJA BÁNTALMAZTA AZ IDŐS ASSZONYT.

A nagymama ennek következtében veszítette életét. A 79 éves nő testét az unoka ezután ásta el a pincében – írja a hivatkozott cikk.

Ahelyszínről a rendőrség egy rövid videót is közzétett:


A BÁCS-KISKUN MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG BŰNÜGYI OSZTÁLYA HALÁLT OKOZÓ TESTI SÉRTÉS BŰNTETTE MIATT INDÍTOTT NYOMOZÁST A 25 ÉVES BAJAI FÉRFIVAL SZEMBEN.

A rendőrség a A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. Őt a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 22., 12:58
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új honlapjára hasonlító, minden bizonnyal adathalászatra létrehozott „csaló portál” jelent meg az interneten – figyelmeztetett tegnapi közleményében a hivatal. Még >>>
2022. 01. 21., 16:19
Ahogy azt már a kormány bejelentette, az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámai elleni védekezés érdekében február 15-től oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány. Még >>>
2022. 01. 21., 12:10
Ahogy Európában is egyre több tapasztalat gyűlik össze az omikronról, Németország vezető virológusa is korrigálni látszik álláspontját. Szerinte már ki lehet jelenteni, hogy ez a variáns általában kevésbé súlyos megbetegedést okoz, mint elődei. Még >>>
2022. 01. 21., 09:57
2021 májusában a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ közreműködésével Kalocsa is csatlakozott a Digitális Jólét Programhoz, melynek célja az volt, hogy a kalocsai önkormányzat területén minél magasabb szintű okos városfejlesztések valósulhassanak meg - írja dr. Filvig Géza közösségi bejegyzésében. Még >>>
2022. 01. 21., 09:16
Várhatóan 2022. 01. 26-ig a Tomori Pál utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 20., 18:02
Gyopáros Alpár kormánybiztos úr már második alkalommal érkezett körzetünkbe annak érdekében, hogy a vezetése alatt álló Magyar Falu Programról személyesen tájékoztassa településeink polgármestereit. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés