2022. 05. 23. hétfő
Dezső
: 383 Ft   : 359 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Kalocsai tanúi is lesznek a sükösdi bordélyház-felszámolásnak?

Zsiga Ferenc  |  2017. 06. 27., 14:55

Csendben, felhajtás nélkül, de hosszú évtizedek óta szinte mindenki által tudottan működött a nemrégiben a TEK közreműködésével felszámolt sükösdi bordélyház, amelynek bajai bérlője és a gyanú szerint egyik működtetője, S. István és társa előzetes letartóztatását június 23-án rendelte el az illetékes nyomozási bíró. A június 20-i rendőrségi akció óta „technikai okok miatt” szünetelő műintézmény 61 éves kulcsemberével a rácsok mögött az elitebb bajai szórakozóhelyek egyik ismert alakja tűnt el.

A bajaiak, sükösdiek egy része régóta csodálkozott azon, hogy az örömtanya és annak gyanú szerinti működtetője miért nem került eddig a bűnüldözés, az igazságszolgáltatás kezére, hiszen az elmúlt több mint 20-25-30 (mindenki másra emlékezik) évben generációk nőttek fel úgy a két településen és vonzáskörzetükben, hogy az egykor tanárként dolgozó férfit az illegális szexiparral hozták összefüggésbe.

Kedd este a rendőrség a TEK-kel közösen ütött rajta az „üzemeltetőkön”.
bővebben ...

Baja központjában járva többen emlékeztettek arra az esetre, amikor a szerb-horvát polgárháború idején az egyik háborús bűnösként körözött férfi Bajára jött, ahol a szegedi úti bárban miután táncos lányként foglalkoztatott barátnőjét agyonlőtte, magával is végzett. A visszaemlékezők szerint az inkriminált bárt is a most lefogott férfi üzemeltette, majd hamar bezárta, és székhelyét áttette. Egyesek már akkor biztosra vették, hogy előveszik, ezt aligha ússza meg, de szép lassan minden elcsendesült körülötte.

A városi legendát táplálók, azt talán személyesen életben tartók szerint most vagy a rendőrségen, vagy az érintett körön belül kellett valami változásnak történnie, ha a köztudatban „fél legális, jótékonyan elnézett, megtűrt” bűncselekményért lekapcsolták az egyébként nem hivalkodó autókkal járó, nem kihívóan viselkedő, a rendőrség tájékoztatása szerint a lányokat esetenként egészen a megrendelő tartózkodási helyéig szállító férfit.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

A bajai és a kalocsai, környékbeli viszonyokat jól ismerő informátorunk azt állítja: az elmúlt évtizedekben Kalocsán és környékén szállást foglaló külföldi vadászok éppúgy voltak a vendégkörben, mint az olyan kicsapongó életmódot folytató nagyvállalkozók, pénzükről ismert személyek, akik egymás között nem csak megosztották a kéjes információt, de még kérkedtek is vele.

Állítása szerint az „iparból” kiugrott, korábban ott dolgozó lányok közvetlen telefonszámai, egyéb elérhetőségeik most is kézen közön cserélnek gazdát egy-egy kizárólag férfiak számára rendezett buli előtt vagy közben.

Aki pedig intimebb viszonyokra vágyott, annak ott volt annak a két férfinek a telefonszáma, akiket persze a mobiljaikkal, így sok-sok információval együtt lekapcsoltak.

Fontos tudni, hogy a szolgáltatást igénybe vevők sem szabálysértést, sem bűncselekményt nem követtek el.

Árvai Edina rendőr főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője kérdésünkre azt a tájékoztatást adta: a gyanúsítottak előzetes letartóztatását 2017. június 23-án rendelte el az illetékes nyomozási bíró. A további vizsgálatot a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Amikor tegnap a helyszínen jártunk, az 54-es főút Sükösdből kivezető szakaszánál, hatalmas diófák árnyékában megbúvó Fogadó udvarán egy férfi egy szál „arató gatyában” söprögette a vihar után visszamaradt faleveleket. A hatvanas éveiben járó alak az épületről készülő fotó láttán fenyegetőzött, trágár, itt nem idézhető szavak kíséretében küldött bennünket melegebb éghajlatra, de azért jobbnak látta, ha kerüli az objektívet.

Felindultságát kicsit méltányolva elhajtottunk, de arcát azért annyira megjegyeztük, ha netán bíróság elé kerül az ügy és a tárgyaláson ott lesz, azért mint ismerőst üdvözölhessük.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.
2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés