2022. 05. 20. péntek
Bernát, Felícia
: 385 Ft   : 364 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Elstartolt az érsekkerti mozi-maraton – Már a reggeli vetítésen is több mint félszázan voltak

Elstartolt az érsekkerti mozi-maraton – Már a reggeli vetítésen is több mint félszázan voltak
Illés György Cinó  |  2021. 07. 30., 13:27

A Kalocsai Innovációs Központ szervezésében kétnapos mozi-maraton vár a kalocsai közönségre, amely ma, pénteken délelőtt 10 órakor gyermek programmal, matinéval kezdődött, főszerepben Thomas-szal, a gőzmozdonnyal. A közönség szalmabálákon és sörpadokon foglalhat helyet – összességében több száz ülőhely áll rendelkezésre. A kitelepülő büfések jóvoltából ételben, italban sem lesz hiány, a gyerekek kedvéért ott jártunkkor pumpálták az ugráló várat, és a filmek közti szünetben sem marad látnivaló nélkül a közönség, a napi eseménysort mindkét este éjszakába nyúló koncert zárja, szombaton ráadásul, csattanóként két kalocsai banda is koncertet ad majd.

A mozi-maraton műsorát már korábban, a rendezvényt népszerűsítő cikkünkben közöltük.
A program ma délelőtt tíz órakor Thomas, a gőzmozdony kalandjaival vette kezdetét, jelentős érdeklődés mellett. A mesefilm mellé igazi matinéhangulat társult, így nem csodálkoztunk, hogy a nézőtéren főleg kisgyermekes anyukák, családok foglaltak helyet.


Forrás: Kastély Béla / KALOhírek


Később azonban felnőttek számára is izgalmas filmek következnek majd, miközben

A GYEREKEK A SZOMSZÉDOS TERÜLETEN FELÁLLÍTOTT UGRÁLÓVÁR ÁLDÁSAIT ÉLVEZHETIK, A FILMEK KÖZÖTTI SZÜNETEKBEN PEDIG AZ OLIMPIA ESEMÉNYEIT LEHET MAJD KÖVETNI.

A napi program az esti film után mindkét este tíz órakor kezdődő koncerttel zárul majd, szombaton ráadásul két csapat fellépésével.

PÉNTEKEN A Soundwitch ZENEKAR MUZSIKÁL MAJD, SZOMBAT ESTE PEDIG KÉT KALOCSAI FORMÁCIÓ, A FELEZHETETLEN, ILLETVE A WILLI AND THE SPAE DOGS AD KONVÓCERTET.

A műsor mindkét napon fél kettőkor zárul majd, a vetítendő filmek közt pedig olyan klasszikusokkal találkozhatunk majd, mint ma délután az Apolló 13, este a Grease, holnap a matiné programján a Minyonok, délután, családi moziként a Shrek, este pedig a Mamma Mia!
Így

UNATKOZNI EGY PERCIG SEM LEHET MAJD,

ha valaki rászánja az idejét, hogy kilátogasson az Érsekkertbe e két napon. Bár a változatos programsor mindenki számára vonzó lehetőséget kínál, a szokatlan, hétköznap délelőtti időpontra tekintettel meglepődtünk, hogy milyen sokan kilátogattak már a program kezdetére is.


Forrás: Kastély Béla / KALOhírek


De hely van még bőven!

MÉLYEN TISZTELT PUBLIKUM, HÖLGYEK URAK!
TESSÉK, TESSÉK, LEHET, LEHET!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>
2022. 05. 20., 09:43
A sértettek nem sejtették, hogy a férfi az összes kölcsönkért pénzt azonnal szerencsejátékokra költi, kevés sikerrel: elbukott mindent. Még >>>
2022. 05. 19., 18:03
Nem maradunk idén fecskék nélkül: a kalocsai városházán már javában csinosítják, építgetik a fészkeiket. Fészkenként, évente 4-5 utód várható, de CSOK-ot - talán kellő jövedelem híján - nem igényelnek. Nézzék meg rövid videónkon, hogyan csinálják! Még >>>
2022. 05. 19., 17:47
A Kalocsai Közétkeztetési Intézmény hirdeti a pályázatot. Még >>>
2022. 05. 19., 11:02
Az agár sisakoskosbor a legkorábban nyíló és leggyakoribb orchideánk, megyénkben sokfelé találkozhatunk vele. Még >>>
2022. 05. 18., 10:13
Május 26-án szeretettel várnak mindenkit a Csajdakert Játszótér ünnepélyes átadó ünnepségére! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés