2022. 01. 25. kedd
Pál
: 359 Ft   : 317 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Fogadd örökbe a Mosolygömböt egy napra, és varázsolj mosolyt egy gyermek arcára!

Fogadd örökbe a Mosolygömböt egy napra, és varázsolj mosolyt egy gyermek arcára!
2021. 11. 26., 08:29

Az angyalok köztünk járnak….

Kalocsa Város Önkormányzata és Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány az idei évben ismét útjára indítja a Mosolygömböt, amellyel a cél továbbra is az, hogy városunk nehéz sorsú gyermekei számára tegyük boldogabbá az ünnepeket! 

A Mosolygömb november 26-tól advent negyedik vasárnapjáig, december 19-ig fogadható örökbe egy-egy napra, első állomása a Polgármesteri Hivatal lesz, utána három napon keresztül a Vakkantó Shop fogadja örökbe. Már gyűlnek a jelentkezők, de továbbra is várjuk a vállalkozások, szervezetek jelentkezését, akik szívesen vennének részt a jótékonysági gyűjtésben.

Az adventi vasárnapokon, a gyertyagyújtások alkalmával a Mosolygömb a Sétálóutcában lesz megtalálható, ahol az önkormányzat dolgozói és a képviselők forralt bort, teát és zsíros kenyeret árulnak majd a Mosolygömb javára, 16 és 18 óra között.

Minden hozzávalót támogatók segítségével kívánnak megvalósítani, ehhez már szinte minden felajánlást megkaptak, amiért ezúton is köszönetüket fejezi ki az önkormányzat a helyi vállalkozásoknak, és várják a további jelentkezőket.

A portálunknak megküldött tájékoztatóból kiderül, hogy

a befolyt adományokból idén is vadonatúj játékokat vásárolnak majd, amit a rászoruló családok gyermekei között fognak kiosztani, azok között, akiknek a vadonatúj is egy elérhetetlen álom! 

A jelenlegi bizonytalan helyzet miatt, amit a vírus okoz még kérdéses, hogy megtartják e a szokásos ünnepséget a Városháza Dísztermében. Amennyiben erre nem lesz lehetőség, a családoknak Kalocsa Város Polgármestere személyesen szállítja majd ki az ajándékokat!

Idén is számítunk mindenkire, segítsünk együtt, hogy minél több álom megvalósulhasson a karácsonyfa alatt!"- áll a tájékoztatóban.

A Mosolygömb útját a Korona Rádió egyengeti, így az örökbefogadásra személyesen jelentkezni a Korona FM100 stúdiójában, illetve telefonon a +3678567662 számon lehet. 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 24., 17:59
Számos médium közölte a gyászhírt, a Kossuth Rádió adását megszakítva tájékoztatott olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászunk halálhíréről. Még >>>
2022. 01. 24., 17:35
Kedden, szerdán és csütörtökön gallyazási munkálatok miatt körültekintőbben kell közlekedni. Még >>>
2022. 01. 24., 09:36
A két egyesület az új polgárőr autókat a Magyar Falu Program Falusi Civil Alapjának pályázati forrásából szerezte be. Még >>>
2022. 01. 24., 09:02
A másik vendéget lopta meg a delikvens, sőt, a keresztelési ajándékát is visszalopta. Még >>>
2022. 01. 23., 19:10
Ma egész délután zajlottak a baráti meccsek az EMIKA koripályán! Még >>>
2022. 01. 23., 18:29
Élhetőbb város kialakításához hozzátartozik, hogy jó nemzetközi kapcsolatokat ápoljunk olyan partnerekkel, akik a térségünkben jelen vannak. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés