2021. 10. 27. szerda
Szabina
: 365 Ft   : 315 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk

Pingpongasztal adomány a Mozgáskorlátozottak Egyesületének – Font Sándor ütött is párat a versenyasztal átadásakor

Pingpongasztal adomány a Mozgáskorlátozottak Egyesületének – Font Sándor ütött is párat a versenyasztal átadásakor
Illés György Cinó  |  2021. 02. 19., 12:59

A Soltvadkerti TE Asztalitenisz Szakosztály épp zajló asztalcseréje adott kézenfekvő lehetőséget, hogy már használt, de kifogástalan állapotú, jó minőségű versenyasztalhoz juthasson a Mozgáskorlátozottak Egyesülete, miután Kossuth Lajos utcai épületük nemrégiben beázott, és abban emiatt tönkrement a pingpongasztaluk is – derül ki Font Sándor közösségi médiás bejegyzéséből, aki az asztal átadása kapcsán az egyesület székházában vendégeskedett. A komoly asztaliteniszező versenyzői és versenybírói múlttal rendelkező egyesületi elnökkel, Molnár Istvánnal rögtönzött pingpongpartijukról videónk is van!

A Soltvadkerti TE Asztalitenisz Szakosztállyal Joola 2000-S versenyasztalt ajándékoztunk egy kalocsai egyesületnek – írja a képviselő a Facebookon közzétett posztjában.

(A cikk alább folytatódik!)


Amint arról Font Sándor beszámol, a Mozgáskorlátozottak Egyesülete elnökének, Molnár Istvánnak a beázás következményeként használhatatlanná vált pingpongasztaluk pótlására vonatkozó kérését Filvig Géza polgármester tolmácsolta felé, aki szintén jelen volt az asztal átadásánál, és a helyszínen tartózkodó munkatársunknak nyilatkozva a elmondta, hogy

A SPORTESZKÖZ IDESZÁLLÍTÁSÁT A SVEBO GUMISZERVIZ FELAJÁNLÁSA TETTE LEHETŐVÉ,

amiért Filvig ezúton is köszönetet mondott a vállalkozásnak.

Fotó forrás: Font Sándor / Facebook


Kapóra jött egy épp zajló sporteszköz-beruházás

Mivel a vadkerti asztalitenisz egyesületünk éppen asztalcserékben van, örömmel teljesítettem a pótlásra szóló kérést. A használt, de hibátlan állapotban lévő versenyasztal ma érkezett rendeltetési helyére, és mivel az időm engedi, boldogan öltöztem át egy kis ütögetéshez.”– írja föntebb hivatkozott posztjában a képviselő, és mivel, ha egy országgyűlési képviselő pingpongozik, különösen egy korábbi asztaliteniszezővel és versenybíróval, az nem mindennapi téma – sebtiben videóra is vettük.
Kicsit döcögősen indul, de aztán hamar belejönnek:


Font végül megköszöni Molnár Istvánnak a lehetőséget a kikapcsolódáshoz, az asztal további használatához pedig jó egészséget kíván az egyesületi tagságnak – ehhez teljes szívvel csatlakozik szerkesztőségünk is!

Fotó forrás: Font Sándor / Facebook

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 10. 23., 11:49
A kezdeményezés küldetése egy olyan politikától független kitüntető cím adományozása, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. Évek óta több száz jelölés érkezik elbírálásra az előre meghirdetett 10 kategóriában, a jelölt lehet egyetlen személy vagy alkotói csoport, közösség illetve egyesület. A VOSZ kibővült elnökségi ülésén szakmai érveket figyelembe véve választják ki közülük a kategóriagyőzteseket.
2021. 10. 22., 15:51
Mit csinál a TDM? Mit csinál a Kalocsa mellett több települési önkormányzat, valamint több közcélú civil és gazdálkodó szervezetek közös tulajdonában álló Kalocsa és Térsége Turisztikai Kft.? Kevesen látnak bele a nonprofit Kft. működésébe, ők most a társaság működéséről szóló beszámoló elfogadását célzó képviselő-testületi előterjesztés mellékletéből kaphatnak választ kérdéseikre.
2021. 10. 21., 15:31
Még az előző kiállítás – Magyar Zita kerámiái – is látható volt a Fazekas Alkotóházban vasárnap délután, ahol a Kalocsai Hagyományőrző Egyesület tagjai által a krumplis pogácsa készítésének tudományával, egyúttal, a házigazda Kovács László jóvoltából a kemencés sütés-főzés fortélyaival ismerkedhettek az érdeklődők.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 26., 21:19
Egy Land Rover és egy Mercedes-Benz S350 személyautó akadt fenn az ellenőrzésen. Még >>>
2021. 10. 26., 08:50
33 sofőr esetében helyszíni bírságot alkalmaztak, 39 személynek közigazgatási bírságot szabtak ki, és 173 fővel szemben közigazgatási eljárás indult. Még >>>
2021. 10. 25., 13:39
A pályázat kiírásáról a legutóbbi testületi ülésen döntöttek a képviselők. A határidő: december 7. Még >>>
2021. 10. 25., 08:30
A férfit három nappal később ellenőrizték, miközben ismét vezette járművét. A férfit ismét előállították a rendőrkapitányságra. Még >>>
2021. 10. 24., 11:13
Kettős nemzeti ünnepünket szentmisével és evezős bállal zárta Kalocsa Város polgármestere. Még >>>
2021. 10. 23., 15:23
Lakatos György, fagottművész és Gábor-Nagy Nóra, zongoraművész adott csodálatos koncertet péntek este a Kamarateremben Liszt Ferenc születésnapjának 210. évfordulójára! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!