2023. 06. 05. hétfő
Fatime
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Pingpongasztal adomány a Mozgáskorlátozottak Egyesületének – Font Sándor ütött is párat a versenyasztal átadásakor

Pingpongasztal adomány a Mozgáskorlátozottak Egyesületének – Font Sándor ütött is párat a versenyasztal átadásakor
Illés György Cinó  |  2021. 02. 19., 12:59

A Soltvadkerti TE Asztalitenisz Szakosztály épp zajló asztalcseréje adott kézenfekvő lehetőséget, hogy már használt, de kifogástalan állapotú, jó minőségű versenyasztalhoz juthasson a Mozgáskorlátozottak Egyesülete, miután Kossuth Lajos utcai épületük nemrégiben beázott, és abban emiatt tönkrement a pingpongasztaluk is – derül ki Font Sándor közösségi médiás bejegyzéséből, aki az asztal átadása kapcsán az egyesület székházában vendégeskedett. A komoly asztaliteniszező versenyzői és versenybírói múlttal rendelkező egyesületi elnökkel, Molnár Istvánnal rögtönzött pingpongpartijukról videónk is van!

A Soltvadkerti TE Asztalitenisz Szakosztállyal Joola 2000-S versenyasztalt ajándékoztunk egy kalocsai egyesületnek – írja a képviselő a Facebookon közzétett posztjában.

(A cikk alább folytatódik!)


Amint arról Font Sándor beszámol, a Mozgáskorlátozottak Egyesülete elnökének, Molnár Istvánnak a beázás következményeként használhatatlanná vált pingpongasztaluk pótlására vonatkozó kérését Filvig Géza polgármester tolmácsolta felé, aki szintén jelen volt az asztal átadásánál, és a helyszínen tartózkodó munkatársunknak nyilatkozva a elmondta, hogy

A SPORTESZKÖZ IDESZÁLLÍTÁSÁT A SVEBO GUMISZERVIZ FELAJÁNLÁSA TETTE LEHETŐVÉ,

amiért Filvig ezúton is köszönetet mondott a vállalkozásnak.

Fotó forrás: Font Sándor / Facebook


Kapóra jött egy épp zajló sporteszköz-beruházás

Mivel a vadkerti asztalitenisz egyesületünk éppen asztalcserékben van, örömmel teljesítettem a pótlásra szóló kérést. A használt, de hibátlan állapotban lévő versenyasztal ma érkezett rendeltetési helyére, és mivel az időm engedi, boldogan öltöztem át egy kis ütögetéshez.”– írja föntebb hivatkozott posztjában a képviselő, és mivel, ha egy országgyűlési képviselő pingpongozik, különösen egy korábbi asztaliteniszezővel és versenybíróval, az nem mindennapi téma – sebtiben videóra is vettük.
Kicsit döcögősen indul, de aztán hamar belejönnek:


Font végül megköszöni Molnár Istvánnak a lehetőséget a kikapcsolódáshoz, az asztal további használatához pedig jó egészséget kíván az egyesületi tagságnak – ehhez teljes szívvel csatlakozik szerkesztőségünk is!

Fotó forrás: Font Sándor / Facebook

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 01., 18:49
Egyéni tájékoztatás adással, pódiumbeszélgetésekkel csábítják a leendő rendőröket, de egészségügyi és pszichológiai konzultáción is részt vehetnek az érdeklődők.
2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>
2023. 06. 05., 09:17
A hazai forrás a magyar vidék gazdaságának gerincét adó mezőgazdaság és élelmiszertermelés teljes modernizációjára nyújt lehetőséget. Még >>>
2023. 06. 05., 07:40
Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. Még >>>
2023. 06. 04., 09:39
Június 8-18. között ivóvíz hálózat fertőtlenítési és hálózat tisztítási munkát végeznek a kalocsai járásban. Még >>>
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>