2022. 07. 01. péntek
Annamária, Tihamér
: 397 Ft   : 380 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Fergeteges nyárvégi hangulat, szezonzáró bulisorozat Szeliden

Helyszín:
Dátum: 2019. augusztus 22., csütörtök 18:00
Fergeteges nyárvégi hangulat, szezonzáró bulisorozat Szeliden

Még egy nagy durranás van hátra a szelidi nyárból: a Pirates Family MC motoros találkozója, amelyet idén immár huszonnyolcadik alkalommal fognak megtartani mától vasárnap hajnalig. A nyár utolsó bulizási lehetőségeit kihasználni szándékozók viszont már a magunk mögött hagyott hosszúhétvégét is kihasználták a Szelidi-tó partján. A Szittyótér rock n’ rolltól és lakodalmas muzsikától visszhangzott. Vonzotta is az embereket, kinek melyik muzsika jön be jobban. A rockyt a Pedrofon szolgáltatta, akik az egyik legnépszerűbb ottani étteremben privát rendezvényen, házassági évfordulón muzsikáltak, de szabadtéri vendéglátóhely lévén a buli nem állt meg a bejáratnál, még a külső placcon is táncra perdültek az emberek, akárcsak a lakodalmas buliból hazafelé igyekvők. Mindkettőt videóra vettük.

Még ne pilledjünk el, mert

MA KEZDŐDIK A PIRATES FAMILY MC MOTOROS TALÁLKOZÓJA.

Annak zenei kínálatát már jó időben közöltük, és nemrégiben a mókás kiegészítő programokra is fölhívtuk olvasóink figyelmét.

A legutóbbi hosszúhétvégén, az augusztus 20-ai ünnep előestéjén a Szittyótéri vendéglősor egyik teraszán tartották Ficzek Ottó és felesége, Csilla harmincadik házassági évfordulóját. Az gombócból lehet, hogy sok, de évekből nem, mert most is törtetlen jó kedvvel, fáradhatatlanul táncolt az „ifjú pár”, bár meglehet, már egyel nagyobb számú csőnadrág kell…

A JÓ HANGULATRÓL TRÉFÁS KÖZÖSSÉGI ÉS PÁRISMERETI JÁTÉKOK MELLETT A PEDROFON EGYÜTTES PARÁDÉS, IDŐUTAZÁSSZERŰ ROCK AND ROLL FIESZTÁJA GONDOSKODOTT.

Hiába volt zártkörű a rendezvény, mivel az étterem – a belső, szűk helyiség kivételével – szabadtéri, a teraszról pedig a zene hangjai föltartóztathatatlanul vették birtokba a szittyótéri placc nagy részét – sokak örömére. A privát bulit ugyanis szabályosan körbeülték a valóban színvonalas zenei produkciót nagyra értékelő járókelők.

Nekünk ez azért is kapóra jött, mert két nappal korábban jól lemaradtunk a Pedrofon együttesnek a Hartai Őrült Hajók Versenyének nyitónapján adott koncertjéről, amiért így kaphattunk egy kis kárpótlást.

96341

A zenekarra egyébként a tavalyi Szelidi-tó Gasztrofesztiválon videóinterjút is készítettünk, amely ebbe a cikkünkbe ágyazva megtekinthető, a következő videón pedig egy feldolgozás daluk hallható, amelynek azonban magyar szövegét ők írták, és az egy nem éppen szép lányról szól.

A szomszédban sem kellett a szomszédba menni egy kis jókedvért, a házassági évfordulónak helyet adó étterem melletti vendéglátóhelyen ugyanis a mulatós műfaj kedvelőinek talpa alá való, élő muzsika szólt egész éjjel.

Arról, hogy beindította-e az egybegyűltek lábait, tanúskodjon ez a rövidke videó, amelyen a Soltról érkezett János közelíti meg a parkolóban található autójukat – naná, hogy tánclépésben!

Hát, így zajlott az élet a Szelidi-tó partján az államalapítás ünnepének előestéjén, a négynapos hosszúhétvége harmadik, hétfői napjának éjszakáján.

Reméljük, az óta mindenki kipihente magát, mert

MA, CSÜTÖRTÖKÖN MÁR INDUL IS A KÖVETEZŐ NAGY MENET, A FOKTÓI KALÓZOK MOTOROS BULIJA, AHOVÁ HÁROMEZER MOTOROST VÁRNAK.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 27., 14:19
A tavalyi élénk érdeklődés után most kisebb tömeget vonzottak a gasztronómiai különlegességei, holott az Érsekkertbe látogatókat most a LED-falas meccsnézésnél sokkal gazdagabb kiegészítő programsor várta péntek délutántól vasárnap estig. Aki lemaradt róla, vigasztalódjon összefoglalónkkal!
2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 30., 13:14
A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján is rendes nyitvatartási időben várják az ügyfeleket. Még >>>
2022. 06. 30., 13:02
2022. július 1-jén pénteken - a Magyar Egészségügy Napja miatt - a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház telephelyein (Kecskeméten, Kalocsán, Kiskunfélegyházán) a járóbeteg szakrendelés szünetel. Még >>>
2022. 06. 30., 12:23
A megye több települése mellett a NAV ellenőrei Kalocsára is ellátogatnak. Még >>>
2022. 06. 30., 09:53
Megkezdődik a magyar dinnyék árusítása a Lidl és az Aldi üzleteiben – tájékoztatták a diszkontláncok szerdán az MTI-t. Még >>>
2022. 06. 29., 15:51
Vasárnap éjjel Decsen szólalkozott össze egy férfi egy másik társaság tagjaival, majd egy vasrúddal fenyegette őket. A válasz brutális volt: egy testvérpár zártszelvénnyel kezdte ütlegelni a férfit, akit a párja hívására kiérkező rendőrök és mentők eszméletlen, életveszélyes állapotban találtak. Még >>>
2022. 06. 29., 11:59
A kötelező zárt tartás továbbra is érvényben marad a magaskockázatú megyékben, ahogyan a kötelezően előírt szállítás előtti tamponvizsgálatok is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK