2022. 01. 20. csütörtök
Fábián, Sebestyén
: 357 Ft   : 315 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

„Álprofillal, társkeresőn, képpel regisztrálták Filvig Géza polgármestert – „Hová lehet az aljas szemétkedést még fokozni?”

„Álprofillal, társkeresőn, képpel regisztrálták Filvig Géza polgármestert – „Hová lehet az aljas szemétkedést még fokozni?”
Zsiga Ferenc  |  2020. 12. 02., 19:22

E cikk írásakor,egy órával dr. Filvig Géza politikai Facebook oldalán megjelent bejegyzését követően felháborodott posztolók hada fejezi ki ellenérzését. A felháborodás annak szól, amiért valaki(k) álprofil felhasználásával, fotóval regisztrálták dr. Filvig Géza polgármestert az egyik társkereső oldalon. Ezúttal nem érték be kevesebbel, minthogy azt a látszatot keltsék: Kalocsa város polgármestere sajt fotóját közreadva, akár ellenszolgáltatásért keres titkos szeretőt. Az egyik hozzászólás írója teljesen jogosan azt kérdezi: Hová lehet az aljas szemétkedést még fokozni?

És valóban, a választások óta eltelt több mint 12 hónap alatt szinte menetrendszerűen követik egymást a dr. Filvig Gézát érő nemtelen, mind szélsőségesebb támadások. A város történetében emberemlékezet óta nem gerjesztettek ilyen hecckampányt hivatalban lévő polgármester ellen, mint most. Az világosan látszik, hogy az ellenzék a mai napig képtelen feldolgozni, hogy nem kis, hanem nagy vereséget szenvedett az elmúlt őszi önkormányzati választáson. Azt nem állítjuk, hogy a polgármestert most is ellenzéki oldalról érte becstelen támadás, de azt igen: az eddig megtapasztaltak szerint a nevét bizonyosan nem támogatói oldaláról próbálkoztak beszennyezni. Az ember azt hinné, egy ilyen helyzetben nehéz higgadtnak, tárgyilagosan maradni, de ami nekünk talán nem menne, abból most a polgármester ismét jelesre vizsgázott. Dr. Filvig Géza csattanós választ adott, és ezzel egy időben ismeretlen személy ellen a jogi lépéseket is megtette.
Íme a polgármester válasza.

Dr. Filvig Géza bejegyzése

A CSALÁDOMAT NEM ADOM!
Tisztelt Kalocsaiak!
A mai napon kaptam egy érdekes üzenetet, miszerint a Tinder nevű párkereső alkalmazáson társat keresek. Ezúton szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy ellenben a mellékelt képpel, nem keresek társat semmilyen applikáción vagy társkereső oldalon sem.
Közszereplőként tudom, hogy beszédtéma lehetek nem csak munkámmal, hanem az engem körülvevő, vagy érintő dolgokkal, legyen az közvetlen vagy közvetett módon kapcsolatban a személyemmel. Hivatásomhoz tartozó dolog ez, amit vállalok is addig, amíg azok kizárólag engem érintenek.
Úgy gondolom, hogy nem csak a közeli ismerőseim, de a város lakói is tudják, hogy férjként és családapaként megingathatatlan vagyok, legszentebb dolog számomra a családom, és semmiféle kitekintés a házastársi vagy családi kapcsolatomból fel sem merül!
Ennek tükrében feleségemmel, Ágival együtt jelentéktelen lejáratási próbálkozásnak tekintjük, ami szót sem érdemelne, hiszen kettőnknél jobban senki sem tudja, hogy mennyire szeretjük egymást, mennyire biztosak az alapok és vettük komolyan a Jó Isten előtt tett házassági eskünket.
De! Amikor már nem csak engem, hanem a családomat vagy családi életemet is megpróbálják egy lejárató kampánnyal megzavarni, ezt felelős családfőként, szerető társként és apaként nem engedem!
Meddig süllyednek még az ellenzék emberei? Álprofilokat regisztrálnak a képemmel, szeretőt vagy ki tudja, mit keresnek, mindezt úgy feltüntetve, mintha én lennék.
Pontosan azért, mert Ági társam és hátországom, támogató szövetségesem, akivel 10 éve élünk boldog házasságban, 4, illetve 2 éve Isten kegyelméből megszülettek gyermekeink; szánalmas lejáratásnak tartjuk ezt a társkereső álprofilt, de most betelt a pohár!
(Tisztelettel) felhívom az álprofilos, trollkodó ellenzék figyelmét, hogy átléptek egy határt, a családomat nem adom!
Az ő nyugalmukat nem engedem senkinek sem bántani, sem megzavarni! Kereshetnek fogást, de itt semmit nem fognak találni! Ennek értelmében jelentem az esetet, illetve a jövőben bármilyen a családomat érintő, akár kis kellemetlenséget keltő zavargás után a szükséges jogi lépéseket meg fogom tenni! Számomra a család szent! Tudom, hogy nagyon sokan így gondolkodnak városunkban. Bízom benne, hogy ezt az érzést az álprofilos sereg is magévá teszi! Őszintén kívánom nekik!

– áll dr. Filvig Géza polgármester bejegyzésében.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 20., 18:02
Gyopáros Alpár kormánybiztos úr már második alkalommal érkezett körzetünkbe annak érdekében, hogy a vezetése alatt álló Magyar Falu Programról személyesen tájékoztassa településeink polgármestereit. Még >>>
2022. 01. 20., 09:36
Az utóbbi hat évből négyben hullott hó a világ legnagyobb sivatagában, de 2017. előtt 1979. óta nem volt ilyen. Nálunk a meteorológusok cudar hidegre figyelmeztetnek. Még >>>
2022. 01. 20., 09:36
A tanulók magyar nyelvből és matematikából vizsgáznak. Még >>>
2022. 01. 19., 19:54
Filvig Géza polgármester és kísérete a TOP Plusz források adta lehetőségekről a megyei közgyűlés elnökével és a megyei fejlesztési ügynökség képviselőivel egyeztetett a megyeszékhelyen. Még >>>
2022. 01. 19., 17:01
Dollenstein László polgármester úr, Fröhlich Henrikné, a Hartai Német Nemzetiségi Önkormányzat elnökasszonyának és Vejtei András a Hartai Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnokának meghívásra látogatott Hartára Font Sándor országgyűlési képviselő. Még >>>
2022. 01. 19., 13:11
Kiszli Vandának, az Atomerőmű Sportegyesület kajakosának neve is felkerült a magyar kajak-kenu sport örökös bajnokainak márványtáblájára – tájékoztatott az egyesület. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés