2022. 11. 27.
Virgil
: 413 Ft   : 397 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

„Álprofillal, társkeresőn, képpel regisztrálták Filvig Géza polgármestert – „Hová lehet az aljas szemétkedést még fokozni?”

„Álprofillal, társkeresőn, képpel regisztrálták Filvig Géza polgármestert – „Hová lehet az aljas szemétkedést még fokozni?”
Zsiga Ferenc  |  2020. 12. 02., 19:22

E cikk írásakor,egy órával dr. Filvig Géza politikai Facebook oldalán megjelent bejegyzését követően felháborodott posztolók hada fejezi ki ellenérzését. A felháborodás annak szól, amiért valaki(k) álprofil felhasználásával, fotóval regisztrálták dr. Filvig Géza polgármestert az egyik társkereső oldalon. Ezúttal nem érték be kevesebbel, minthogy azt a látszatot keltsék: Kalocsa város polgármestere sajt fotóját közreadva, akár ellenszolgáltatásért keres titkos szeretőt. Az egyik hozzászólás írója teljesen jogosan azt kérdezi: Hová lehet az aljas szemétkedést még fokozni?

És valóban, a választások óta eltelt több mint 12 hónap alatt szinte menetrendszerűen követik egymást a dr. Filvig Gézát érő nemtelen, mind szélsőségesebb támadások. A város történetében emberemlékezet óta nem gerjesztettek ilyen hecckampányt hivatalban lévő polgármester ellen, mint most. Az világosan látszik, hogy az ellenzék a mai napig képtelen feldolgozni, hogy nem kis, hanem nagy vereséget szenvedett az elmúlt őszi önkormányzati választáson. Azt nem állítjuk, hogy a polgármestert most is ellenzéki oldalról érte becstelen támadás, de azt igen: az eddig megtapasztaltak szerint a nevét bizonyosan nem támogatói oldaláról próbálkoztak beszennyezni. Az ember azt hinné, egy ilyen helyzetben nehéz higgadtnak, tárgyilagosan maradni, de ami nekünk talán nem menne, abból most a polgármester ismét jelesre vizsgázott. Dr. Filvig Géza csattanós választ adott, és ezzel egy időben ismeretlen személy ellen a jogi lépéseket is megtette.
Íme a polgármester válasza.

Dr. Filvig Géza bejegyzése

A CSALÁDOMAT NEM ADOM!
Tisztelt Kalocsaiak!
A mai napon kaptam egy érdekes üzenetet, miszerint a Tinder nevű párkereső alkalmazáson társat keresek. Ezúton szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy ellenben a mellékelt képpel, nem keresek társat semmilyen applikáción vagy társkereső oldalon sem.
Közszereplőként tudom, hogy beszédtéma lehetek nem csak munkámmal, hanem az engem körülvevő, vagy érintő dolgokkal, legyen az közvetlen vagy közvetett módon kapcsolatban a személyemmel. Hivatásomhoz tartozó dolog ez, amit vállalok is addig, amíg azok kizárólag engem érintenek.
Úgy gondolom, hogy nem csak a közeli ismerőseim, de a város lakói is tudják, hogy férjként és családapaként megingathatatlan vagyok, legszentebb dolog számomra a családom, és semmiféle kitekintés a házastársi vagy családi kapcsolatomból fel sem merül!
Ennek tükrében feleségemmel, Ágival együtt jelentéktelen lejáratási próbálkozásnak tekintjük, ami szót sem érdemelne, hiszen kettőnknél jobban senki sem tudja, hogy mennyire szeretjük egymást, mennyire biztosak az alapok és vettük komolyan a Jó Isten előtt tett házassági eskünket.
De! Amikor már nem csak engem, hanem a családomat vagy családi életemet is megpróbálják egy lejárató kampánnyal megzavarni, ezt felelős családfőként, szerető társként és apaként nem engedem!
Meddig süllyednek még az ellenzék emberei? Álprofilokat regisztrálnak a képemmel, szeretőt vagy ki tudja, mit keresnek, mindezt úgy feltüntetve, mintha én lennék.
Pontosan azért, mert Ági társam és hátországom, támogató szövetségesem, akivel 10 éve élünk boldog házasságban, 4, illetve 2 éve Isten kegyelméből megszülettek gyermekeink; szánalmas lejáratásnak tartjuk ezt a társkereső álprofilt, de most betelt a pohár!
(Tisztelettel) felhívom az álprofilos, trollkodó ellenzék figyelmét, hogy átléptek egy határt, a családomat nem adom!
Az ő nyugalmukat nem engedem senkinek sem bántani, sem megzavarni! Kereshetnek fogást, de itt semmit nem fognak találni! Ennek értelmében jelentem az esetet, illetve a jövőben bármilyen a családomat érintő, akár kis kellemetlenséget keltő zavargás után a szükséges jogi lépéseket meg fogom tenni! Számomra a család szent! Tudom, hogy nagyon sokan így gondolkodnak városunkban. Bízom benne, hogy ezt az érzést az álprofilos sereg is magévá teszi! Őszintén kívánom nekik!

– áll dr. Filvig Géza polgármester bejegyzésében.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 11. 25., 08:00
November 12-én tartották a Kamarateremben és a Művelődési Ház első emeletén a Bács-Kiskun megyei Zongoristák XIX. Találkozóját. A két kalocsai kötődésű zenész, a két Szendrei – apja, fia – emlékének tisztelgő eseményre 32 felkészítő tanár nyolcvanhárom növendéke regisztrált, hogy rangos zsűri előtt számot adjon az elmúlt évi fejlődésükről.
2022. 11. 23., 13:47
A nemzetközi szakmai párbeszéd és együttműködés aktív résztvevője a Paks II. Zrt. Munkatársai fontos tevékenységet végeznek a nukleáris ágazat kulcsfontosságú szakmai szervezeteiben, elősegítve a döntés-előkészítést és a hatékony érdekképviseletet. (x)
2022. 11. 23., 07:49
Különös, kiszámíthatatlan korban készülnek életük első nagy megmérettetésére, és választanak irányt életüknek a mai végzősök. Ezért is tartották meg most a szalagavatót a szokásos, év eleji időpont helyett. Most azonban az ünneplésnek volt itt az ideje – a végzős diákok keringőjét videóra is vettük!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 11. 26., 10:04
A régimódi krumplis palacsinta egyszerűen elkészíthető, olcsó és finom vacsora. Még >>>
2022. 11. 25., 15:28
A kalocsai nyomozók pár óra alatt megtalálták azt a férfi, aki a gyanú szerint betört egy asszonyhoz. A sértett megzavarta, ezért elszaladt az elkövető. Még >>>
2022. 11. 25., 09:14
Fontos tudni, hogy a rendőrség csak akkor tud hatékonyan fellépni, ha a jogellenes cselekmény a tudomására jut. Még >>>
2022. 11. 24., 13:15
Valótlan tartalmú levelek terjednek az interneten úgy, hogy feladóként rendőri vezetőket jelölnek meg. Még >>>
2022. 11. 24., 12:01
Összesen kilenc olyan munkaszüneti nappal számolhatnak a magyarok, amelyek hétköznapra esnek. Még >>>
2022. 11. 24., 09:10
A programsorozat idén a textilre összpontosít, így sok kezdeményezés a ruhaipar ökológiai lábnyomának csökkentésére, a ruhák újrahasznosítására, élettartamuk meghosszabbítására irányul. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK