2022. 08. 19. péntek
Huba
: 405 Ft   : 398 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Szinte teljesen kicserélődött a KalocsaTV stábja

2015. 06. 10., 09:36

Az önkormányzati választások után Dávid Edit főszerkesztő mellett további öt diplomás, illetve televíziós gyakorlattal rendelkező munkatársnak mondtak fel az akkor 12 alkalmazott foglalkoztató KalocsaTV-nél. Azóta a frissen érkezett stábtagok közül ketten, a régi szerkesztők közül pedig még egy ember hagyta el a közművelődésbe visszaszervezett városi televíziót.

Tavaly év végén megírtuk, hogy a KalocsaTV stábjában Ligetfalvi Patrik főszerkesztő-helyettes, Szász Csaba operatőr-vágó, Fodor Péter operatőr-vágó, Rumi László szerkesztő és sportriporter, valamint Kohány Balázs reklámszervező munkájára sem számítanak a jövőben.

Az őszi elbocsátási hullám fölmondásai óta eltelt időszakban az újonnan munkába álló munkatársak közül - most már önként - hárman kezdeményezték munkaviszonyuk megszüntetését. Ezek után sokakban felmerül a kérdés, hogyan lehet így tartani a szakmai kontinuitást, ezzel együtt a televíziós tartalom színvonalát és minőségét.

A KalocsaTV-től a munkáltató felmondásával távozók közül valamennyien a szakmában helyezkedtek el. A teljesség igénye nélkül: Dávid Edit a Régió Napló felelős szerkesztőjeként, Ligetfalvi Patrik a bajai televízió munkatársaként dolgozik tovább.
A 2015 elején szintén távozó Tóth Barna a Korona Rádiónál folytatja tevékenységét. Később Judák Anna és Kvalla Gábor, újonnan felvett munkatársak is elhagyták a televízió stábját.

Jelenleg a KalocsaTV honlapján már csak négy állandó munkatársat tüntetnek fel, közülük ketten a tv működéséhez nélkülözhetetlen technikai hátteret biztosítják.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 08. 17., 08:25
Pénteken indult az a hatalkalmas kerekasztalbeszélgetés-sorozat, amely Kalocsa értékeit helyezi fókuszba, és a különbségek helyett a közös pontok kiemelésével az itteni lokálpatrióták közti együttműködés erősítését tűzi célul. Elsőként a lokálpatriotizmus mibenlétét igyekeztek megragadni a résztvevők. Ma a népművészet lesz a téma.
2022-08-16 15:57:56
Hirtelen zuhant rá a gyász és vele együtt a váratlan élethelyzet sok nehezen megoldható problémája arra a kalocsai családra, amely fiatal édesanyját néhány hete veszítette el. Az apa segítség nélkül maradt, a gyermeket felügyelet nélkül nem hagyhatja, így fővárosi állását föladni kényszerült. Könnyű belátni: e helyzetben minden segítség jól jön!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 19., 09:11
Balotaszállás külterületén, az előre megadott helyszínen 13 migráns személyt vett fel a gépjárművébe és elindult velük a nyugati határ felé. Még >>>
2022. 08. 19., 08:14
Csütörtök délután gyulladt ki az aljnövényzet Pécs külterületén, az Akó dűlőn, ahol lángra kapott egy ház is, majd az erős szél miatt sebesen terjedő lángok miatt egyre több ingatlan került veszélybe. Még >>>
2022. 08. 18., 13:24
Egyelőre az látható, hogy „labilisabb lesz a légállapot”, növekszik az ismétlődő záporok, zivatarok esélye, és akár hevesebb zivatarok is kialakulhatnak, ismertette a meteorológiai szolgálat. Még >>>
2022. 08. 18., 12:50
Nem lehet vele hibázni. Eredetileg gyümölcstortából alakult a recept, ami mindig túl kevés volt. Még >>>
2022. 08. 18., 12:37
Szintén augusztus 15-én nyílik újra a Közfoglalkoztatásból a versenyszférába program Még >>>
2022. 08. 18., 08:27
A Kalocsai Bokréta Népművészeti Egyesület és és a Piros Rózsa Néptánc Egyesület elsődleges célja a megalakulástól kezdve a gyermekek, a fiatal korosztály és a felnőttek népi játékkal, néptánccal való megismertetése volt, és ennek a tudásnak a bemutatása helyi, térségi, országos és nemzetközi rendezvényeken. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés