2024. 03. 05. kedd
Adorján, Adrián
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

„Mi van veled?” – Új videósorozat indul a KALOhírek Youtube-csatornáján. Első vendégünk: Komjáti Anett

Illés György Cinó  |  2019. 08. 09., 11:29

Milyen út vezet az élsporttól, a kalocsai röplabda berkeiből a képzőművészetig? Kacskaringós. Hogyan vezet ez az út Szekszárdra? Mi történt közben? Hogy kerülnek a képbe drogfüggő gyerekek? Mindez, és még egy csomó minden kiderül a Mi van veled című videósorozatunk első részéből, amelyben Pécsi Vivien beszélgetőtársa Komjáti Anett, akit városunk közvéleménye egykori, sikeres röplabdacsapatunk egyik erősségeként ismerhetett meg. Anett 18 éves koráig Kalocsán élt, aztán egy időre még visszatért, akkor még a röplabda világába. Azt, hogy miért lépett tovább, és hova vitte az útja, mondja el ő maga!

Új videósorozatunkban kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalokkal beszélget majd Pécsi Vivien, aki a kalocsai Tomori Pál Könyvtár munkatársa, és jövőjét is városunkban képzelik el. Így a kalocsai polgárok nevében érdeklődik beszélgetőtársai vágyairól, álmairól, terveiről, alkotásokról, aktualitásokról, mindennapokról.

Természetesen a városunkhoz fűződő szálak is szóba kerülnek, pedig azt azért tudhatjuk riportalanyainkról, de sosem árt egy kis ismétlés…

A lényeg viszont az, amire új sorozatunk címe is utal: mi van vele, merre vezette az élet azóta, hogy lekerült a látómezőnkről.

SPOILER:

Tamaskó-Komjáti Anett jelenleg festőművész, a szekszárdi művészeti élet aktív, ismert és elismert tagja. Egy sor kiállításon van már túl, köztük Kalocsán is volt már tárlata.
Gyorsan köszöntött rá a siker. Nem szállt a fejébe. Tudja, hol tart, azt is, hova tart. El is mondja.

A következő kiállítása itt lesz a szomszédban.
Hol? Mikor? – Induljon a videó!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 13:21
Magyarország elkötelezett a zöld energia mellett, ezért a megújulók mellett a nukleáris energia használatra épít. Az országnak nagy szüksége van az új atomerőműre. Minderről Lantos Csaba energiaügyi miniszter beszélt Pakson miután a Paksi Atomerőműben járt, ahol a 4-es blokk karbantartása folyik éppen, majd az új blokkok építési területét tekintette meg, ahol Jákli Gergely elnök-vezérigazgató tájékoztatta a projekt aktualitásairól. (x)
2024-02-28 08:54:51
A szavalóverseny létszáma korlátozott, de még lehet jelentkezni – tudtuk meg Bolvári Ferdinándtól a kedd délelőtti sajtótájékoztatón, míg Bolváriné Gärtner Anikó az esemény kapcsán egyesületük tevékenységéről szólt, az ezt kiegészítő Király Róbert egyebek mellett a 6300.hu internetes oldalt népszerűsítette.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 03. 02., 15:19
Lássuk milyen fontos ünnepek, szünetek várnak ránk idén tavasszal. Még >>>
2024. 03. 01., 07:30
Egyre több európai reptéren törlik el a kézipoggyászokban való folyadék szállítás tilalmát. Még >>>
2024. 02. 29., 12:05
A díjak ez esetben sem lehetnek magasabbak, mint a normál átutalások díjai. Még >>>
2024. 02. 29., 11:14
A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt törekvése a hátrányos helyzetű járások, így a Jánoshalmai, a Bácsalmási, a Kunszentmiklósi, a Kiskunmajsai, a Tiszakécskei járás, valamint a Kalocsai, a Kiskunfélegyházi, a Kiskunhalasi, a Kiskőrösi és a Bajai járás vállalkozásainak fejlesztése. Még >>>
2024. 02. 28., 13:59
25 ezer liter szeszes folyadék került elő földalatti tartályokból és különböző helyekről, amelyek értéke 150 millió forint volt. Még >>>
2024. 02. 28., 13:35
Március elsején ismét megnyitja kapuit a kalocsai uszoda, és előreláthatólag egész évben várja majd a látogatókat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK