2021. 11. 30. kedd
András, Andor
: 369 Ft   : 327 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

„Mi van veled?” – Új videósorozat indul a KALOhírek Youtube-csatornáján. Első vendégünk: Komjáti Anett

Illés György Cinó  |  2019. 08. 09., 11:29

Milyen út vezet az élsporttól, a kalocsai röplabda berkeiből a képzőművészetig? Kacskaringós. Hogyan vezet ez az út Szekszárdra? Mi történt közben? Hogy kerülnek a képbe drogfüggő gyerekek? Mindez, és még egy csomó minden kiderül a Mi van veled című videósorozatunk első részéből, amelyben Pécsi Vivien beszélgetőtársa Komjáti Anett, akit városunk közvéleménye egykori, sikeres röplabdacsapatunk egyik erősségeként ismerhetett meg. Anett 18 éves koráig Kalocsán élt, aztán egy időre még visszatért, akkor még a röplabda világába. Azt, hogy miért lépett tovább, és hova vitte az útja, mondja el ő maga!

Új videósorozatunkban kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalokkal beszélget majd Pécsi Vivien, aki a kalocsai Tomori Pál Könyvtár munkatársa, és jövőjét is városunkban képzelik el. Így a kalocsai polgárok nevében érdeklődik beszélgetőtársai vágyairól, álmairól, terveiről, alkotásokról, aktualitásokról, mindennapokról.

Természetesen a városunkhoz fűződő szálak is szóba kerülnek, pedig azt azért tudhatjuk riportalanyainkról, de sosem árt egy kis ismétlés…

A lényeg viszont az, amire új sorozatunk címe is utal: mi van vele, merre vezette az élet azóta, hogy lekerült a látómezőnkről.

SPOILER:

Tamaskó-Komjáti Anett jelenleg festőművész, a szekszárdi művészeti élet aktív, ismert és elismert tagja. Egy sor kiállításon van már túl, köztük Kalocsán is volt már tárlata.
Gyorsan köszöntött rá a siker. Nem szállt a fejébe. Tudja, hol tart, azt is, hova tart. El is mondja.

A következő kiállítása itt lesz a szomszédban.
Hol? Mikor? – Induljon a videó!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!
2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 29., 16:21
Öltöztesd ünneplőbe az ablakot is, varázslatos hangulatot kölcsönöz az egész szobának! Még >>>
2021. 11. 29., 15:23
Szerdán a nap első felében nem valószínű csapadék, később azonban kisebb mennyiségű melegfronti csapadék érkezik, északon, északkeleten elsősorban hó, míg délnyugat felé haladva már inkább havas eső, eső formájában. Még >>>
2021. 11. 29., 09:54
A baromfi ágazatot érő kár mérséklése érdekében minden könnyítő intézkedést elrendelnek a szakemberek, amint azt a járványhelyzet lehetővé teszi. Még >>>
2021. 11. 29., 09:48
A Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ szervezésében ezúttal a Kolompos együttes mulatságára! Még >>>
2021. 11. 28., 16:00
Az ANDA Present Kft. 10 000 db gyermekmaszkot adományozott a Kertvárosi Általános Iskoláért-Gyermekeinkért Alapítványnak. Még >>>
2021. 11. 28., 14:56
A vádlott szándékosan segítséget kívánt nyújtani 4 szír migráns személynek abban, hogy a szerb-magyar államhatár közeléből Nyugat-Európába, Ausztriába eljussanak. A sikeres szállítást követően Belgrádban 1000 eurót kapott volna fizetségül. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei