2022. 11. 30. szerda
András, Andor
: 408 Ft   : 394 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Nyári akció a Schiszler Nike-nál – Óriási kedvezmény minden sportruházati cikkre!

Illés György Cinó  |  2020. 07. 25., 08:46

A kiegészítő termékek és a legújabb áruk kivételével, minden cipőt és ruhaneműt jelentős kedvezménnyel kínálnak a Schiszler Nike szaküzletben július 27-étől augusztus végéig, öt héten át. Szinte az összes ott árusított lábbelihez, felnőtt- és gyermekruhához az akció idején 20-50% kedvezménnyel juthatunk hozzá. Így most – egész pontosan jövő hétfőtől – akár több ezer forintot megtakarítva szerezhetünk be olyan márkás, minőségi termékeket, mint például az Adidas, a Nike, vagy az O’neill sportruházati cikkei.

Tombol a nyár, és szerencsére a koronavírus-járvány is hagyott nekünk lélegzetvételnyi időt, hogy kihasználjuk, élvezzük áldásait. Ebben segít most a Schiszler Nike sportruházati szaküzlet nyári kedvezményakciója.

Képgaléria megtekintése (17 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tóth Barna / KALOhírekHurrá nyaralunk!
A pihenés mellett nagy sétákra, túrázásra is futja az időből, amihez nélkülözhetetlen az egészséges, kényelmes, a tevékenységhez illő ruházat.
A szabadidős sporttevékenységeket, túrákat, de a lazítósabb kirándulásokat is tönkreteheti egy kényelmetlen cipő, nadrág, leggings, top, vagy melegítő.
Ellenben

EGY KÉNYELMES ÉS SZÉP, STÍLUSUNKHOZ, ALKATUNKHOZ ÉS AZ ALKALOMHOZ IS JÓL ILLESZKEDŐ, ÚJ ÖLTÖZET BEARANYOZZA EZEKET A NYÁRI ÉLMÉNYEKET.

Képgaléria megtekintése (17 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Képgaléria megtekintése (17 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek


Ez nem is kérdés!

ÉS MENNYIVEL JOBB, HA MÉG EGY CSOMÓ PÉNZT IS MEGTAKARÍTHATSZ A SCHISZLER NIKE NYÁRI VÁSÁRÁNAK KEDVEZMÉNYES ÁRAIVAL!

Képgaléria megtekintése (17 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek


Megette a járvány a szabadságodat?

A nyarat akkor is ki kell használni a szabadlevegőn való mozgásra, sportolásra!
Ehhez a nagy meleg, a napszúrás és a hőguta elkerülése végett ajánljuk a kora reggeli, illetve az esti órákat, a bőséges – és alkoholmentes – folyadékbevitelt, valamint a Schiszler Nike nagy kedvezménnyel kínált, minőségi sportruházati termékeit!

Képgaléria megtekintése (17 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek


Szóval, ha sportcipőre, pólóra, sportalsóra, melegítőre vagy bármilyen sportruházati cikkre van szükséged, akkor irány a Schiszler Nike kalocsai üzlete!

Hol?
Kalocsa, Szent István király út 29.

Mikor?
Július 27. napjától, azaz jövő hétfőtől a nyár végéig hétköznap 9-től 17 óráig szombatonként 9-12 óráig várják vásárlóikat sok szeretettel, hatalmas árengedményekkel, a vezető sportruházati márkák termékeinek széles választékával.

Képgaléria megtekintése (17 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek


Mire vársz még?
Ja, a hétfőre?!
Akkor OK!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 11. 25., 08:00
November 12-én tartották a Kamarateremben és a Művelődési Ház első emeletén a Bács-Kiskun megyei Zongoristák XIX. Találkozóját. A két kalocsai kötődésű zenész, a két Szendrei – apja, fia – emlékének tisztelgő eseményre 32 felkészítő tanár nyolcvanhárom növendéke regisztrált, hogy rangos zsűri előtt számot adjon az elmúlt évi fejlődésükről.
2022-11-28 13:21:11
A rendezvény legfőbb célja az, hogy egy kulturális produkciókkal gazdagított, közösségi élmények megélésére alkalmas karácsonyi vásáron és bolhapiacon vehessenek részt a város és a térség lakói.
2022-11-23 13:47:00
A nemzetközi szakmai párbeszéd és együttműködés aktív résztvevője a Paks II. Zrt. Munkatársai fontos tevékenységet végeznek a nukleáris ágazat kulcsfontosságú szakmai szervezeteiben, elősegítve a döntés-előkészítést és a hatékony érdekképviseletet. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 11. 29., 09:13
A Merriam-Webster az év szavát az online felületén végzett keresések alapján választja ki, miután kizárta a versenyből a minden évben gyakran keresett, örökzöld szavakat. Még >>>
2022. 11. 29., 08:59
A légköri változások nem befolyásolják számottevő mértékben szervezetünk működését. Még >>>
2022. 11. 28., 14:46
2022. december 6., kedd, 16:30-kor ünnepélyes szalagavatással megnyitja kapuit és vár minden érdeklődőt az Alapszolgáltatási Központ udvarán (Solt, Posta Utca 10) a városi Mikulás Udvar. Még >>>
2022. 11. 28., 09:32
A verseny december végén indul, de a felszerelés ellenőrzésére már előtte sor kerül Franciaországban. Onnan már nem tér haza a felszerelés, hanem egyenesen a rajt helyszínére utazik, majd a csapat ott csatlakozik hozzá karácsony után. Még >>>
2022. 11. 28., 09:19
Kíváncsi a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társulás elmúlt egy évi tevékenységére? Javaslata, kérdése van? Még >>>
2022. 11. 28., 08:51
A szaunázás nem csak arról szól, hogy az ember beül a melegbe, vannak szabályai, amikre érdemes odafigyelni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK