2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Kezdetét vette a 2015 percig tartó Sportnap

Borbély-Juhász Ágnes  |  2015. 10. 02., 13:33

A népszerű, idén 2015 percig tartó rendezvényt Kinyóné Lakatos Melinda alpolgármester, és Greksa Zsófia ifjúsági polgármester nyitották meg, és a sport közösségépítő erejét hangsúlyozva kívántak minden résztvevőnek kellemes, aktív kikapcsolódást szombat estig.

A megnyitó után a Kubikus parkban egyből bele is csaptak a sűrűjébe, és a város óvodáinak részvételével, játékos mozgással vette kezdetét a Sportnap. Kalocsa Város Sport- és Szabadidőközpontjának műfüves pályáin már 11 órától gyerekfocin rúgták a pettyest az iskolások, akik meg sem állnak egészen délután három óráig. 

A focit követően a Városi Sportcsarnok melletti pályára helyeződik át a székhely, ahol streetball mérkőzésekkel folytatódik majd a program. Az ezt követő esti órákban az uszodában lehet majd ingyen csobbanni, miközben 21 órától Kerpács Rezső vezetésével egyórás brazil jiu jitsu bemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők a sportcsarnokban.

Ugyanitt este tíz órától holnap reggel 6-ig járatják majd a labdát az éjszakai focira benevezett csapatok.

Képgaléria megtekintése (46 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A szombati nap a Kubikus parkban reggel hattól asztalitenisszel indul, majd 10 órától Bodnár Erika kick-box edzésével folytatódik a sportcsarnokban. Tizenegy órától a Dózsa SZKI udvarában a Sárköz Íjász Egyesület közreműködésével lehet íjászkodni, délután egy és két óra között pedig a bringázásé és görkorcsolyázásé lesz a főszerep. A résztvevők a sportcsarnok elől indulnak és a Kossuth Lajos utca – Széchenyi utca – Szent István utca – Sétálóutca – Kubikus park útvonalon haladnak végig.

Egy órától négyig kézilabda-, négytől nyolcig röplabdamérkőzéseket rendeznek a sportcsarnokban, miközben délután háromtól hatig a FitWorld-ben hódolhattak kedvenc sportáguknak a fittness szerelmesei.
A program a tavalyi évihez hasonlóan a sportcsarnoktól induló fáklyás futással zárul pontosan 20:35-kor.

A több sportágban is nevezőket ebben az évben is ajándékkal jutalmazzák a szervezők. A három pecsét után járó pólókat szombaton 15 órától lehet átvenni a sportcsarnokban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

  kiemelt hírei

hirdetés