Itt találod az összes cikket a „Esze Tamás” témában!
Minden kiszállított menü, egyedi megrendelés számít, mert nem csak az elkészített étel minőségéért, de a náluk dolgozók szociális és anyagi biztonságáért is felelősséget éreznek.
Már zajlik a nevezés, ne késlekedjenek! Mennyiségi fölső határ nincs – hacsak nem a bográcsunk térfogata –, de minimum igen: legalább 3-3 kiló ponty minden bográcsban főni fog, amit a szervezők biztosítanak a csapatoknak. Portálunkat a szervező, Esze Tamás tájékoztatta.
A Kalocsa Jövőjéért Egyesület és az E.T. Pizzéria a tavalyi, hagyományteremtő alkalom sikerén felbuzdulva idén is megtartja gyermeknapi rendezvényét. A programokról a pizzériát üzemeltető páros tájékoztatja olvasóinkat.
A Fókuszban Podcast most megjelent adásában a nemrégiben megalapított Magyar Civil Hálóról beszélgetünk az országos hálózat elnökével, Petneházy Dáviddal és elnökségi tagjával, Szigeti Tamással. A beszélgetés második felében Scherer Erzsébet, a Magyar Vidék- és Térségfejlesztési Alapítvány ösztöndíjasa mesél céljairól.