2022. 12. 01. csütörtök
Elza
: 410 Ft   : 393 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Első Városi Október Fest Székelykeresztúron – Városunkat Kákonyi István képviselte

Első Városi Október Fest Székelykeresztúron – Városunkat Kákonyi István képviselte
2022. 10. 06., 14:00

Az idei évben hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre az első "Városi Október Fest” rendezvény.

Székelykeresztúr testvérvárosunk önkormányzatától érkezett meghívás az elmúlt hétvégére. 

Az nagy megtiszteltetés ért, hogy Kalocsát én képviselhettem."- írja Kákonyi István önkormányzati képviselő a közösségi médiában közzétett bejegyzésében. 

Az idei évben hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre az “Első Városi Október Fest” rendezvény Székelykeresztúron.

A programon Kákonyi István mellett jelen voltak Székelykeresztúr további testvértelepülései - Karcag, Zenta, Dunakeszi valamint Ajka képviselői is.

A rövid, de tartalmas látogatás alatt kirándultak Csíkszentsimonban a Tiltott Csíki Sör Manufaktúrában, Csíksomlyóban és részt vettek a fesztivál fúvószenekarokkal, tánccsoportokkal, vetélkedőkkel és humoresttel színesített programjain is.


Forrás: Kákonyi István - Önkormányzati képviselő / Faceboo


Forrás: Kákonyi István - Önkormányzati képviselő / FacebooKalocsa Város nevében ezúton is szeretném megköszönni a meghívást Koncz Hunor-János Polgármester Úrnak!"Mint azt a képviselő írja: Kölcsönösen elkötelezettek amellett, hogy folytassák és még tovább erősítsék a két település közötti jó kapcsolatot!

Bízom benne, hogy mihamarabb újra találkozhatunk!"- zárja bejegyzését Kákonyi István.


Forrás: Kákonyi István - Önkormányzati képviselő / Faceboo

 Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022-11-28 13:21:11
A rendezvény legfőbb célja az, hogy egy kulturális produkciókkal gazdagított, közösségi élmények megélésére alkalmas karácsonyi vásáron és bolhapiacon vehessenek részt a város és a térség lakói.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 01., 10:17
Gyerekeink számára tenné izgalmasabbá az ünnepvárást idén is Fanni. Első lépésként a versben furfangosan elrejtett címet kell megtalálni, majd az ablakban, esetleg az udvarban elhelyezett számot. Gyűjtsd össze mindet! Mutatjuk a részleteket! Még >>>
2022. 11. 30., 14:07
A pótösszeírás lezárultával véget ért a 2022-es népszámlálás, a határidőig 4,6 millió lakás- és 9,2 millió személyi kérdőív érkezett be, a becsült népesség 96 százaléka nyilatkozott az adatgyűjtésnél. Még >>>
2022. 11. 30., 12:22
A nagy sikerű kihelyezett osztályfőnöki órán a fiatalok kipróbálhatták a terhességi szimulációs mellényt és az öregségi szimulációs szettet, mely az empátiás készségek fejlesztésére hat. Még >>>
2022. 11. 30., 10:43
A rendőrök a látogatóknak tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Még >>>
2022. 11. 30., 09:37
A gyanúsított a sértettől élelmiszert és aprópénzt vett el, majd a bozótvágó késsel több helyen megsebesítette. Még >>>
2022. 11. 30., 09:25
Nagy szeretettel várnak mindenkit vasárnaponként Solton, a Béke téri Adventi gyertyagyújtásra, az azt követő fáklyás felvonulásra és az ünnepre hangoló kísérő programokra. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK