2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Itt az új Bufurc-mese kötet! – Könyvbemutató pénteken a könyvtárban!

Helyszín: Tomori Pál Könyvtár
Dátum: 2019. december 20., péntek 17:00
Itt az új Bufurc-mese kötet! – Könyvbemutató pénteken a könyvtárban!

Bufurc bácsi megkért, hogy ne nagyon alkoholistázzam le közelgő könyvbemutatója kapcsán. Én megtartom kérését, és inkább szimplán „leabsztinensezem”. Persze, az mindenkinek világos, ugye, hogy ahhoz, hogy ennek az absztinenciának bármi értelme legyen, ahhoz korábban csak hozzá kellett nyúlni a pohárhoz... De a mi jó Bufurcunk immár nyolcadik éve absztinens, pedig, bizony, korábban nagyon is szeretett inni.

Erről a tényről tanúskodik jó néhány írásműve is, amelyeket honlapján épp a „Szerettem inni” című rovatban gyűjtötte össze.
A mostani kötet viszont már nem erről a mélyrepülésről szól, hanem épp az ilyen, eléggé el nem ítélhető életmódtól való elszakadásról: Bufurc a most megjelenő füzetében olyan írásokat fűzött össze, amelyek azt az utat mutatják be, ahogyan korábbi szenvedélybetegségét egy másik szerelemre, a horgászatra cserélte.

Bufurc, a halkoholista

Ez a címe az új Bufurc-kötetnek, ami a fentiek ismeretében nagyon találóan csengeti össze halak és ezáltal a horgászat iránti rajongást a korábbi szenvedélybetegségével.
Tudván róla, hogy egyik kedvenc prédája a balin, másik nevén ragadozó őn, ugyanilyen találóan ragaszthatnánk rá az „őnpusztító” jelzőt.


A korábbi kötetének sikerén fölbuzdulva tehát most új kötettel jelentkezik András Róbert, amelynek megjelenéséről Facebook-oldalán is tájékoztatja a közvéleményt.


Ne aggódjanak, humora a józan életbe is elkísérte Bufurcot, így az új köteten is lehet majd jókat röhögni.
Aki nem hiszi, menjen el a kötet bemutatójára, és győződjön meg róla maga!
A helyszínen beszerezhetjük az újabb történetek gyűjteményét, amelyet Bufurc igény szerint a helyszínen dedikál majd, ahogyan első kötete bemutatója alkalmával is tette.

AZ ŐNPUSZTITÓ HALKOHOLISTA DECEMBER 20-ÁN, PÉNTEKEN DÉLUTÁN ÖT ÓRÁRA VÁRJA KEDVES OLVASÓIT A KALOCSAI TOMORI PÁL KÖNYVTÁRBA!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei