2023. 09. 24.
Gellért, Mercédesz
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Király Róbert a Kalocsai Futball Club új elnöke

Tamás Ferenc  |  2016. 04. 20., 09:12

Még valahol február végére datálható az a hír, amikor bejelentették, hogy azonnal hatállyal lemondott a Kalocsai Futball Club teljes elnöksége. Akkor a megismert okok elsősorban a városi sportfinanszírozás tarthatatlan helyzetéről, valamint az önkormányzat részéről tapasztalt anyagi és erkölcsi megbecsülés hiányáról szóltak. Így, a KFC elnökségének tizenegy tagja – köztük Borbély Gábor elnök – azonnali hatállyal lemondtak megbízatásukról.

A közvélemény sportszerető része azért is fogadta megdöbbenéssel a bejelentést, mert a bennfentesek szerint

a grémium elismerten megteremtette az egyesület pénzügyi- és szervezeti stabilitását,

a létrehozott létesítmény komplexum európai színvonaláról már nem is beszélve.

Április 1-jén aztán a KFC tisztújító közgyűlésén a tagság elfogadta az elnökség lemondását,

ahol tulajdonképpen az ülés két napirendi pont köré szerveződött, amelyek közül az egyik az alapszabály módosítása volt, míg a másik maga a tisztújítás.

Az alapszabály módosítására azért kellett sort keríteni, mert a tisztségviselők megválasztását a non-profit szervezetekre vonatkozó új törvényi szabályozók megváltoztatták. Többek között az elnökség létszámára vonatkozók, amelyek eltértek a korábbiaktól.

Így a tisztújítás során

háromtagú elnökséget választott a közgyűlés,

amelyet egyöntetű szavazással fogadtak el. A megválasztott Király Róbert, Skultéti Csaba és Farkas Gábor megköszönte a közgyűlés bizalmát.

A távozó elnök, Borbély Gábor is köszönetét fejezte ki a KFC nagy családjának, a segítőknek, támogatóknak és mindazoknak, akik az előző időszakban tettek a klubért, amelynek eredményeképpen sikeres három évet tudhattak maguk mögött, hiszen egy eredményes szakmai, infrastrukturális és pénzügyi ciklust vittek végig a tagság megelégedésére.

Április 15-én, pénteken aztán az új „civil törvény” szerint a háromtagú elnökség elnököt is jelölt maguk közül, ahol a Kalo-Transport ügyvezető tulajdonosa, 

Király Róbert lett a Kalocsai Futball Club újonnan megválasztott elnöke.

Király Róbert a februári Old Boys Gálán
Forrás: Event Photo Services Hungary

Az új elnökségnek ezúton is sikerekben gazdag munkálkodást kívánunk Kalocsa város sportszerető közvéleménye nevében!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

Még több friss hír

2023. 09. 22., 11:40
Érdemes volt kilátogatni szeptember első szombatján a kalocsai reptérre, ahol látványos tűzijátékkal nyíló esti futás, repülési lehetőség és ingyenes egészségügyi vizsgálatok is várták az érdeklődőket az Aero Club Foktő-Kalocsa rendezvényén.
2023. 09. 22., 11:35
Roma zenei előadókkal, népviseleti és néptáncbemutatóval várják az érdeklődőket!
2023-09-23 13:28:06
Szombati Ferenc muzsikája mellett, a Mezei Virágok Népdalkör előadását láthatják az érdeklődők, egy finom ebéd és más műsorok mellett!
2023-09-22 10:43:00
Választási kampány közeleg – jövőre önkormányzati és EP választásokat tartanak hazánkban. A pártok, politikai szervezetek igyekeztek kihasználni a Paprikafesztiválban rejlő marketingértéket. Több helyi közéleti személyiséget és országos pártpolitikust is kérdeztünk a jövő évi terveikről.
2023-09-18 14:13:38
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 24., 16:11
A javaslat szerint jövő év márciusától ismét nő az érintetti kör, pontosan 83889 egészségügyi szakdolgozó bére, de már differenciáltan. Még >>>
2023. 09. 23., 20:04
A Zöldfa utcai óvodában péntek délelőtt tartották a díjátadót. Még >>>
2023. 09. 23., 11:16
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK