2022. 01. 21. péntek
Ágnes
: 357 Ft   : 315 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Angeli Gabriella az MSZP jelöltje

Illés György Cinó  |  2018. 01. 22., 22:37

A Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd és a Demokratikus Koalíció koordinált jelöltje dr. Angeli Gabriella, akire már a később lemondott miniszterelnök-jelölt, Botka László is számított rá csapatában. A jelöltségre való felkérést most elfogadta – erről tájékoztatta portálunkat a kalocsai önkormányzati képviselő.

Jelölésével kapcsolatban dr. Angeli Gabriella az alábbi nyilatkozatot juttatta el ma (hétfő) délelőtt portálunkhoz:

Nyilatkozat

A demokratikus oldalon mindenki egyetért azzal, hogy a választási körzetekben lehetőleg egyetlen ellenzéki kihívója legyen a kormánypárti jelöltnek. Ennek megvalósítására a demokratikus pártok folyamatosan tárgyalnak és egyeztetnek.

Az elmúlt év végén, amikor az MSZP és a DK között megszületett a megállapodás, újra megkerestek, hogy koordinált jelöltként vállaljam el választókerületünk képviseletét a 2018. évi országgyűlési választásokon. A megállapodáshoz a Párbeszéd is csatlakozott.
Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltben látom azt a kihívót, aki mögé lehet és érdemes felsorakozni.

Nemcsak a pártok képviselői, hanem sok választópolgár is kérte, hogy vállaljam a jelöltséget. Úgy gondolom, hogy mint független, pártokon kívüli jelölt képviselni tudom a demokratikus oldal céljait. Mint a közéletben részt vevő civil személy bízom abban, hogy a választókerületünkben élők és változást akarók pártállástól függetlenül támogatnak. Vállaltam, hogy elfogadom a jelöltséget, és mindent meg fogok tenni azért, hogy munkámmal hozzájáruljak a kormányváltás lehetőségéhez.


Kalocsa, 2018. január 22.

                                                                                Angeli Gabriella


ezzel angeli gabriella immár másodszor lesz az mszp országgyűlési képviselő-jelöltje, hiszen az időközben visszalépett botka lászló, korábbi miniszterelnök-jelőlt is csapata tagjaként mutatta be őt kalocsai kampányrendezvényén.

A sétálóutcában tartott alkalomról tudósítottunk annak idején, mint ahogy később, Botka László visszalépése után Angeli Gabriella visszalépéséről is tájékoztatást adtunk.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 21., 16:19
Ahogy azt már a kormány bejelentette, az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámai elleni védekezés érdekében február 15-től oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány. Még >>>
2022. 01. 21., 12:10
Ahogy Európában is egyre több tapasztalat gyűlik össze az omikronról, Németország vezető virológusa is korrigálni látszik álláspontját. Szerinte már ki lehet jelenteni, hogy ez a variáns általában kevésbé súlyos megbetegedést okoz, mint elődei. Még >>>
2022. 01. 21., 09:57
2021 májusában a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ közreműködésével Kalocsa is csatlakozott a Digitális Jólét Programhoz, melynek célja az volt, hogy a kalocsai önkormányzat területén minél magasabb szintű okos városfejlesztések valósulhassanak meg - írja dr. Filvig Géza közösségi bejegyzésében. Még >>>
2022. 01. 21., 09:16
Várhatóan 2022. 01. 26-ig a Tomori Pál utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 20., 18:02
Gyopáros Alpár kormánybiztos úr már második alkalommal érkezett körzetünkbe annak érdekében, hogy a vezetése alatt álló Magyar Falu Programról személyesen tájékoztassa településeink polgármestereit. Még >>>
2022. 01. 20., 09:36
Az utóbbi hat évből négyben hullott hó a világ legnagyobb sivatagában, de 2017. előtt 1979. óta nem volt ilyen. Nálunk a meteorológusok cudar hidegre figyelmeztetnek. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés