2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Vajon meddig tart ki az év eleji „akkor is megcsinálom” elhatározás az alakformálás kapcsán? Mindezt a kalocsai Spirit Fitness & Power Plate Stúdióból Barabás Csillával jártuk körbe!

Vajon meddig tart ki az év eleji „akkor is megcsinálom” elhatározás az alakformálás kapcsán? Mindezt a kalocsai Spirit Fitness & Power Plate Stúdióból Barabás Csillával jártuk körbe!
Tóth Barna  |  2020. 02. 28., 09:00

Az emberek egyre tudatosabban - nagyobb hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra, kiegyensúlyozott táplálkozásra és testmozgásra. Különösen igaz ez az év elején! Ilyenkor beindulnak a mém gyárosok is, akik meglovagolják azt a tipikus jelenséget, hogy ez idő tájt, mozdulni se lehet a konditermekben, sportlétesítményekben és fitness stúdiókban, majd februárra ismét szellősebbé válik a terep, hisz a nagy lelkesedés gyorsan alább hagy. Kíváncsiak voltunk, hogy Kalocsa- kiemelkedő eredményeket felmutató , méltán népszerű -fitnessfellegvárában, A Spirit Fitness&PowerPlate Stúdióban , hogyan alakult a fent leírt jelenség. A stúdió megálmodójával és üzemeltetőjével, Barabás Csillával beszélgettünk erről. (x)

Köszönöm Csilla, hogy vállaltad az interjút és általad betekintést nyerhetnek olvasóink a kulisszák mögé. Kicsit fáradtnak tűnsz, betudható ez a szokásos év eleji rohamnak?

Igen, abszolút jól látod. Szerencsére rengeteg munkánk van és minimális szabadidőnk. Azt csinálom, amit szeretek, így nem feltétlen tartom munkának, inkább hivatásnak nevezném. Ami fárasztó, az jelenleg az alváshiány (éjszaka van időm diétákat írni) és az, hogy soha nincs megállás. Én még álmomban is sokszor edzéseket tartok vagy testet kezelek. (Közben nevet - a szerk.) Tele vagyok ötletekkel és megvalósításra váró projektekkel.  Rá kellett jönnöm, hogy a 24 óra nagyon KEVÉS…!

Díjnyertes Stúdió. Hatalmas elismerés a Power Plate Hungary-től.
Forrás: KALOhírek / Tóth Barna


Javul a helyzet (szabadidő terén) így februárban? Hiszen régóta trend, hogy sokan abbahagyják a januárban nagy lelkesedéssel elkezdett edzéseket…

Az elkövetkező időszakban sem számítok több szabadidőre. (Teszi hozzá mosolyogva – a szerk.) Úgy tapasztalom, hogy egyre tudatosabbak az emberek és nem csak fellángolás, év eleji fogadalom miatt járnak hozzánk edzeni, vagy alakot formálni a testkezelő gépünkön. Megtalálják a számításukat és nagyon ráéreznek a mozgás szeretetére. Megtapasztalják, hogy 30 perc alatt milyen látványos eredményeket lehet elérni a PowerPlate személyi edzésekkel és ezt a fél órát könnyebben be tudják építeni a mindennapjaikba. Már hiányzik is az edzés számukra, ha valami miatt kimarad 1-1 alkalom.

Anyukák hozzák a gyerekeket is. Itt nem gond, hogy ki vigyázzon rájuk, ráadásul csak fél óra!
Forrás: KALOhírek / Tóth Barna


Januárban indult nálatok ismét egy életmódváltó program, jól emlékszem…? Sok résztvevő van? Eredményesek a lányok? A Facebook oldalatokat nézegetve számtalan látványos átváltozást csodálhatunk meg.

Igen, teljes mértékben rekord létszámmal indult a 8. Spirit Életmódváltó Program idén januárban. A résztvevők 90%-a a maximumot hozza, de nem szépítem… természetesen van , aki idő előtt feladja. Sokan később visszatérnek, amikor igazán megérik bennük az elhatározás.

2019. januárjában indult az első Spirit Életmódváltó Program és azóta rendszeresen indulnak újabb csoportok. Túlzás nélkül mondhatom, hogy rengeteg vendégünk életét sikerült megváltoztatni. Nem feltétlen csak a fogyásra és a formásabb küldőre gondolok, hanem életminőségükben, egészségi állapotukban is lényeges javulás mutatkozott. Nagyon büszke vagyok Mindenkire, hiszen sokuk, dolgozó nő, gyermekes családanya és mégis szánnak időt magukra, az egészségükre. Én mindig azt mondom, hogy nincs lehetetlen és ez időről- időre bebizonyosodik. Aki elhatározza magát, annak mi segítünkés végig kísérjük az úton. Sokszor nem egyszerű, de úgy látom, hogy egy nagyon támogató, egymást segítő kis közösség alakult ki a Stúdió falain belül, ami nagy erőt ad Mindenkinek. Szoktam csendben figyelni az edzésre váró csajokat, akik kis kupacba összeülnek, és teljes átéléssel beszélgetnek főzésről, tapasztalatokról, edzésről…! Nagyon jó érzés, hogy egy ilyen Programot álmodtam meg, ami így összekovácsolja az embereket, és aminek a segítségével fantasztikus eredményeket érnek el vendégeink.

Végig szakképzett, Power Plate személyi edző felügyeli az edzést, Barabás Csilla személyében pedig Power Plate mester tréner is van a stúdióban
Forrás: KALOhírek / Tóth Barna


Szuper ötlet volt egy ilyen program kidolgozása, korábbról még csak nem is emlékszem hasonlóra sem Kalocsán! Mi adta az ötletet?

Azt a nézetet vallom, hogy nem divatos fogyókúrákat kell követni, több tízezer forintot kidobni az ablakon különböző csodaporokra és bogyókra, hanem ki kell alakítani egy olyan életmódot, amit tartósan követni tudunk, és ami kedvünkre van. Ennek része a megfelelő táplálkozás illetve a sport valamint a megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy az általam írt étrend, milyen jó hatással van az alakunkra és az egészségünkre is. Igazából csak összekötöttem azokat a területeket, amelyekhez értek. Így született meg a Spirit Életmódváltó Program.

Csúcskategóriás Power Plate Pro 6+ gépek! Decemberben bővült a géppark, immáron 3 csúcskategóriás gép várja a vendégeket.
Forrás: KALOhírek / Tóth Barna


A Spirit Életmódváltó Programról hol tájékozódhatnak részletesebben az érdeklődők?

Hamarosan elkészül a honlapunk, ott minden fontos információ megtalálható lesz. Addig Facebook oldalunkon tudnak tájékozódni a kedves érdeklődők. Aki követ minket, az elsők közt értesülhet újdonságainkról, friss híreinkről.

Indul a közeljövőben újabb Életmódváltó csoport?

Igen, a következő csoport február 24-én startol. 1,5-2 havonta indulnak programok, illetve, nagyszámú érdeklődő esetén hamarabb is.

Megérkezett testkezelő gépünk, az LPG Endermologie, amellyel fájdalommentesen és hatékonyan tudnak alakot formálni.
Forrás: KALOhírek / Tóth Barna

 

Foglaljuk össze, milyen szolgáltatásokat érhetőek el Nálatok?

PowerPlate személyi edzések vannak napközben. Bejelentkezés alapján. Reggel 8:30 és este 20:00 között.

LPG Endermologie testkezelés (zsírtörés, körméret csökkentés, alakformálás, cellulitkezelés, feszesítés) bejelentkezés alapján. Reggel 8:30 és este 20:00 között.

Gymstick kiscsoportos edzés hétfő és szerda este 18:40-től.

Body Roll zsírtörő kezelés

Spirit Életmódváltó Program ( időközönként indul, Facebook oldalon van meghirdetve)

Ezen felül felfüggesztéses funkcionális tréningre és masszázsra is be tudnak jelentkezni az érdeklődők.

A Spirit Fitness & Power Plate Studió I. születésnapja
Forrás: KALOhírek / Tóth Barna


Úgy gondolom ezen szolgáltatások kivesézése megér egy újabb interjút.

Köszönöm szépen a beszélgetést. Izgalmas és manapság igen divatos téma az egészséges életmód, életmódváltás és edzés. A Spirit Fitness&PowerPlate Stúdió Életmódváltó programja rendhagyó itt Kalocsán, eredményeik pedig magukért beszélnek.

Ami biztos, hogy a Spirit Fitness&PowerPlate Stúdióban Mindenki megtalálja a számítását és szakértő kezekbe kerül.

Csekkoljátok Facebook oldalukat, érdemes figyelemmel követni őket!

Csilla, gratulálunk az eddigi fantasztikus eredményekhez és sok elégedett, boldog vendéget kívánunk a jövőben is!

Hamarosan folytatjuk, amikor már részletesebben is beavatja olvasóinkat a Spirit Fitness&PowerPlate Stúdióból Barabás Csilla a különböző gépek, kezelések, programok mikéntjeibe! Tartsatok akkor is velünk! Hamarosan pedig szuper nyereményekért játszhattok a Kalohírek Facebook oldalán, ahol – nem titok – vérbeli Spirit Fittness-es fődíj és nyeremények várnak rátok! Természetesen a kérdésre ebben a cikkben találtok majd választ!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei