2022. 12. 09. péntek
Natália
: 414 Ft   : 395 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Ágyneműtől a turmixgépig – Oli Outlet, ahol mindent megtalálni, amire egy háztartásban szükség lehet

Gazsó Rita  |  2019. 09. 23., 09:00

Az Oli Outlet azon kevés kalocsai bolt közé tartozik, amelynek neve – nagykereskedésüknek köszönhetően - korábban vált ismerté országosan, mint helyben. Hatszáz négyzetméteres üzletük és 1500 négyzetméteres raktárjuk segítségével jelentős árukészlettel rendelkeznek. Főként csomagolássérült és ebből következően igen kedvező áru, Nyugat-Európából beszerzett árucikkeket értékesítenek. Szalai Csaba tulajdonost egyebek mellett arról faggattuk, mi mindent kínálnak vevőiknek.

- Mióta müködik itt Kalocsán az Oli Outlet Kft. és hogy hogy éppen itt nyitották meg kiskereskedésüket?

- Kalocsán mindössze két esztendeje nyitottunk meg, ám nagykereskedésként országosan már 12 éve jelen vagyunk a piacon. Hogy miért pont Kalocsán nyitottunk kiskereskedést? Azért, mert én kalocsai vagyok, itt élek.


Forrás: Bennevagyunk.hu

- Mit tudni az árucikkekről amelyeket forgalmaznak?

- Igen széles a paletta, mindenfélével foglalkozunk, ami egy háztartásba kellhet, az élelmiszeren kívül. Elsősorban Nyugat-Európában fehér árunak nevezett termékeket tartunk, vagyis nagy műszaki cikkeket, mint például hűtőszekrény, fagyasztó, mosógép, mosogatógép, mosó- és szárítógép.

Ezen kívül kárpitozott bútort, raklapos háztartási cikkeket is kínálunk. Utóbbiban a komódtól a konyha- vagy bárszékeken át, asztalon, gardróbszekrényig számtalan bútorfélét, valamint szőnyegeket, csillárokat, matracokat, ágyneműket is megtalálhatnak nálunk.

A háztartási kis elektromos gépeknek is igen széles választékával rendelkezünk: vasaló, porszívó, kézimixer, turmixgép és szendvicssütő, sőt televízió is bizonyosan szerepel a kínálatban.


Forrás: Bennevagyunk.hu

- Miért jó az Oli Outletben vásárolni?

- Manapság, amikor a műszaki termékeket öt-hat évre tervezik,

folyamatosan szükség van kisebb-nagyobb árucikkek beszerzésére, nálunk pedig ahogy említettem, szinte mindent megtalálnak.

Ami a műszaki termékeket illeti, szinte valamennyiük új, mindössze külső sérülés található rajtuk, amelyek a csomagoláskor, szállításkor keletkeztek. Műszakilag tehát tökéletesen működnek, csak esztétikai hibásak, ám ennek köszönhetően

a valós piaci értékük alatt 30-40 néha még 50 százalékkal is megvásárolhatóak,

ráadásul egy éves garanciát vállalunk értük.


Forrás: Bennevagyunk.hu

 

 

 
Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 08., 16:37
Perecet vont ki a forgalomból a Rossmann idegen anyag miatt! Még >>>
2022. 12. 08., 14:15
Novemberben 22,5 százalékkal nőttek az árak az előző év azonos hónapjához képest! Még >>>
2022. 12. 08., 09:40
Volt ahol csak rongáltak, de nem loptak semmit, ugyanis a kórház egyik üvegajtaját törték be, a kár 100.000 forintra rúgott. Az egyik szórakozóhelyre is besurrantak, innen hangfalakat vittek el. Még >>>
2022. 12. 08., 09:17
Idén Dr. Meszlényi Rózsa, a Tomori Pál Főiskola alapító rektora kapta a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 2022-es Év Vállalkozója díját. Még >>>
2022. 12. 08., 08:28
A kormány 95 százalékos extraprofitadót vetett ki a Molra, az erről szóló rendeletmódosítás szerdán jelent meg a Magyar Közlönyben. Még >>>
2022. 12. 08., 08:10
A nyolcadik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK