2022. 01. 27. csütörtök
Angelika
: 360 Ft   : 319 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Egészséges barnulás, fogyasztás, rekreáció és kikapcsolódás felsőfokon a Kiwi Sun Bioszoláriumban

Gazsó Rita  |  2019. 10. 10., 10:21

A KiwiSun hálózat kalocsai üzlete vitathatatlanul az egyik legkedveltebb helyi szolárium, amely népszerűségét annak köszönheti, hogy egészségtudatos gépekkel, szolgáltatásokkal, tiszta, igényes környezetben, szakképzett személyzettel várja vendégeit. Hogy pontosan milyen kezeléseket kínálnak a hozzájuk betérőknek, erről Skultéti Alexandrával, a KiwiSun Bioszolárium kalocsai üzletének vezetőjével beszélgettünk.

- Mikor nyílt meg a KiwiSun Bioszolárium kalocsai stúdiója?

- Három évvel ezelőtt nyitottunk, egy hosszabb gondolkodás után született döntés eredményeként. Korábban Szegeden tanultam, ahol szintén egy KiwiSun üzletbe jártam barnulni. Érzékeny, fehér bőrű vagyok, így amikor megtudtam, hogy ez bőrkímélő szolárium, nem éget, innentől kizárólag a KiwiSun jöhetett szóba, hiszen a többi helyen leégtem. Úgy gondoltam, a kalocsaiak is örülnének egy KiwiSun üzletnek.


Forrás: Bennevagyunk.hu

A szüleim eleinte nem lelkesedtek az ötletért, aztán felmérve a kalocsai igényeket, „beadták a derekukat”. Éppen eladóvá vált az épület, amelyet megvettünk és kialakítottunk több üzlethelyiséget, amelynek egy részét kiadtuk. A szoláriumot három fekvő és egy álló géppel indítottuk. A kezdet nehéz volt, de mára sikerrel működünk: aki nálunk járt, az visszatér, mivel nálunk minden gép, cső új, az üzlet garantáltan tiszta, rendes.

- Már jelentősen bővültek szolgáltatásaik is…

- Hamarosan nyitottunk az alakformálás felé, az Infra Sape Horizontal és a Roll Shape segítségével, amely gyorsan népszerűvé vált. Ezeket a túlsúllyal küzdőknek, nehezebben mozgóknak, ízületi bántalmakkal küzdőknek ajánljuk. A szolgáltatást, a hőfokát, a vákumot személyre szabottan tudjuk állítani, igényektől függően. Ezen kívül a profi sportolóknál orvosi eszközként is használt cryoszaunával rendelkezünk, amely különböző bőrbetegségekre, pikkelysömörre, ekcémára, valamint cellulitisz ellen, fogyásra is kiváló. 


Forrás: Bennevagyunk.hu

Azóta beszereztünk egy Power Shap 2. nevezetű készüléket, amely test- és arckezelésekre egyaránt használható, valamint egy Wiener testtekercselő gépet, mely szintén alakformáló. Szolgáltatásaink körét egy relaxáló masszázsfotellel is bővítettünk, amelyet főként kikapcsolódásra, fájdalomcsillapításra alkalmas.

- A minőségi szolgáltatások, a tisztaság, exkluzív környezet bizonyára mind önmagában vonzó lehet a vendégek számára. Mivel igyekeznek még a vendégek kedvében járni?

- A szoláriumhasználóknak a franchise-hálózattal megegyező akciókkal kedveskedünk. Négy nagy akció van évente évszakokhoz kötötten, amely mellett egyéb kedvezmények is előfordulnak. A testkezelések esetében hetente más akcióval, nyereményjátékokkal várjuk vendégeinket. Aktuális kedvezményeinkről, akcióinkról facebook oldalunkon tájékozódhatnak.


Forrás: Bennevagyunk.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 26., 14:54
Az Európa legnagyobb beltéri betleheméről is híres község, a „Kis-Balaton fővárosa” nem először büszkélkedhet az éves rekorddal. No, de januárban?! Még >>>
2022. 01. 26., 09:31
Az arra jogosultak hamarosan számíthatnak a tavalyi évre vonatkozó személyi jövedelemadó visszatérítésére, ezzel kapcsolatban pedig egy új fontos kormányrendelet jelent meg a Magyar Közlönyben. Még >>>
2022. 01. 25., 19:00
Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Molnár Gábor, a Fülöp Ferenc Díjas táncos hétfő hajnalban elhunyt! Még >>>
2022. 01. 25., 18:17
Az életmentés csaknem egy órán keresztül zajlott a helyszínen, mire az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek. Még >>>
2022. 01. 25., 15:57
A Kalocsai Járásbíróság gyorsított eljárásban öt év börtönre, és tíz év kiutasításra ítélt egy 31 éves ukrán férfit, akit embercsempészés miatt állított az ügyészség bíróság elé. Még >>>
2022. 01. 25., 15:16
A Petőfi Zenei Díjakat a Duna Televízión közvetített ünnepség keretébe adták át vasárnap. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés