2022. 12. 09. péntek
Natália
: 414 Ft   : 395 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Egészséges barnulás, fogyasztás, rekreáció és kikapcsolódás felsőfokon a Kiwi Sun Bioszoláriumban

Gazsó Rita  |  2019. 10. 10., 10:21

A KiwiSun hálózat kalocsai üzlete vitathatatlanul az egyik legkedveltebb helyi szolárium, amely népszerűségét annak köszönheti, hogy egészségtudatos gépekkel, szolgáltatásokkal, tiszta, igényes környezetben, szakképzett személyzettel várja vendégeit. Hogy pontosan milyen kezeléseket kínálnak a hozzájuk betérőknek, erről Skultéti Alexandrával, a KiwiSun Bioszolárium kalocsai üzletének vezetőjével beszélgettünk.

- Mikor nyílt meg a KiwiSun Bioszolárium kalocsai stúdiója?

- Három évvel ezelőtt nyitottunk, egy hosszabb gondolkodás után született döntés eredményeként. Korábban Szegeden tanultam, ahol szintén egy KiwiSun üzletbe jártam barnulni. Érzékeny, fehér bőrű vagyok, így amikor megtudtam, hogy ez bőrkímélő szolárium, nem éget, innentől kizárólag a KiwiSun jöhetett szóba, hiszen a többi helyen leégtem. Úgy gondoltam, a kalocsaiak is örülnének egy KiwiSun üzletnek.


Forrás: Bennevagyunk.hu

A szüleim eleinte nem lelkesedtek az ötletért, aztán felmérve a kalocsai igényeket, „beadták a derekukat”. Éppen eladóvá vált az épület, amelyet megvettünk és kialakítottunk több üzlethelyiséget, amelynek egy részét kiadtuk. A szoláriumot három fekvő és egy álló géppel indítottuk. A kezdet nehéz volt, de mára sikerrel működünk: aki nálunk járt, az visszatér, mivel nálunk minden gép, cső új, az üzlet garantáltan tiszta, rendes.

- Már jelentősen bővültek szolgáltatásaik is…

- Hamarosan nyitottunk az alakformálás felé, az Infra Sape Horizontal és a Roll Shape segítségével, amely gyorsan népszerűvé vált. Ezeket a túlsúllyal küzdőknek, nehezebben mozgóknak, ízületi bántalmakkal küzdőknek ajánljuk. A szolgáltatást, a hőfokát, a vákumot személyre szabottan tudjuk állítani, igényektől függően. Ezen kívül a profi sportolóknál orvosi eszközként is használt cryoszaunával rendelkezünk, amely különböző bőrbetegségekre, pikkelysömörre, ekcémára, valamint cellulitisz ellen, fogyásra is kiváló. 


Forrás: Bennevagyunk.hu

Azóta beszereztünk egy Power Shap 2. nevezetű készüléket, amely test- és arckezelésekre egyaránt használható, valamint egy Wiener testtekercselő gépet, mely szintén alakformáló. Szolgáltatásaink körét egy relaxáló masszázsfotellel is bővítettünk, amelyet főként kikapcsolódásra, fájdalomcsillapításra alkalmas.

- A minőségi szolgáltatások, a tisztaság, exkluzív környezet bizonyára mind önmagában vonzó lehet a vendégek számára. Mivel igyekeznek még a vendégek kedvében járni?

- A szoláriumhasználóknak a franchise-hálózattal megegyező akciókkal kedveskedünk. Négy nagy akció van évente évszakokhoz kötötten, amely mellett egyéb kedvezmények is előfordulnak. A testkezelések esetében hetente más akcióval, nyereményjátékokkal várjuk vendégeinket. Aktuális kedvezményeinkről, akcióinkról facebook oldalunkon tájékozódhatnak.


Forrás: Bennevagyunk.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 08., 16:37
Perecet vont ki a forgalomból a Rossmann idegen anyag miatt! Még >>>
2022. 12. 08., 14:15
Novemberben 22,5 százalékkal nőttek az árak az előző év azonos hónapjához képest! Még >>>
2022. 12. 08., 09:40
Volt ahol csak rongáltak, de nem loptak semmit, ugyanis a kórház egyik üvegajtaját törték be, a kár 100.000 forintra rúgott. Az egyik szórakozóhelyre is besurrantak, innen hangfalakat vittek el. Még >>>
2022. 12. 08., 09:17
Idén Dr. Meszlényi Rózsa, a Tomori Pál Főiskola alapító rektora kapta a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 2022-es Év Vállalkozója díját. Még >>>
2022. 12. 08., 08:28
A kormány 95 százalékos extraprofitadót vetett ki a Molra, az erről szóló rendeletmódosítás szerdán jelent meg a Magyar Közlönyben. Még >>>
2022. 12. 08., 08:10
A nyolcadik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK