2024. 05. 22. szerda
Júlia, Rita
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Egészséges barnulás, fogyasztás, rekreáció és kikapcsolódás felsőfokon a Kiwi Sun Bioszoláriumban

Gazsó Rita  |  2019. 10. 10., 10:21

A KiwiSun hálózat kalocsai üzlete vitathatatlanul az egyik legkedveltebb helyi szolárium, amely népszerűségét annak köszönheti, hogy egészségtudatos gépekkel, szolgáltatásokkal, tiszta, igényes környezetben, szakképzett személyzettel várja vendégeit. Hogy pontosan milyen kezeléseket kínálnak a hozzájuk betérőknek, erről Skultéti Alexandrával, a KiwiSun Bioszolárium kalocsai üzletének vezetőjével beszélgettünk.

- Mikor nyílt meg a KiwiSun Bioszolárium kalocsai stúdiója?

- Három évvel ezelőtt nyitottunk, egy hosszabb gondolkodás után született döntés eredményeként. Korábban Szegeden tanultam, ahol szintén egy KiwiSun üzletbe jártam barnulni. Érzékeny, fehér bőrű vagyok, így amikor megtudtam, hogy ez bőrkímélő szolárium, nem éget, innentől kizárólag a KiwiSun jöhetett szóba, hiszen a többi helyen leégtem. Úgy gondoltam, a kalocsaiak is örülnének egy KiwiSun üzletnek.


Forrás: Bennevagyunk.hu

A szüleim eleinte nem lelkesedtek az ötletért, aztán felmérve a kalocsai igényeket, „beadták a derekukat”. Éppen eladóvá vált az épület, amelyet megvettünk és kialakítottunk több üzlethelyiséget, amelynek egy részét kiadtuk. A szoláriumot három fekvő és egy álló géppel indítottuk. A kezdet nehéz volt, de mára sikerrel működünk: aki nálunk járt, az visszatér, mivel nálunk minden gép, cső új, az üzlet garantáltan tiszta, rendes.

- Már jelentősen bővültek szolgáltatásaik is…

- Hamarosan nyitottunk az alakformálás felé, az Infra Sape Horizontal és a Roll Shape segítségével, amely gyorsan népszerűvé vált. Ezeket a túlsúllyal küzdőknek, nehezebben mozgóknak, ízületi bántalmakkal küzdőknek ajánljuk. A szolgáltatást, a hőfokát, a vákumot személyre szabottan tudjuk állítani, igényektől függően. Ezen kívül a profi sportolóknál orvosi eszközként is használt cryoszaunával rendelkezünk, amely különböző bőrbetegségekre, pikkelysömörre, ekcémára, valamint cellulitisz ellen, fogyásra is kiváló. 


Forrás: Bennevagyunk.hu

Azóta beszereztünk egy Power Shap 2. nevezetű készüléket, amely test- és arckezelésekre egyaránt használható, valamint egy Wiener testtekercselő gépet, mely szintén alakformáló. Szolgáltatásaink körét egy relaxáló masszázsfotellel is bővítettünk, amelyet főként kikapcsolódásra, fájdalomcsillapításra alkalmas.

- A minőségi szolgáltatások, a tisztaság, exkluzív környezet bizonyára mind önmagában vonzó lehet a vendégek számára. Mivel igyekeznek még a vendégek kedvében járni?

- A szoláriumhasználóknak a franchise-hálózattal megegyező akciókkal kedveskedünk. Négy nagy akció van évente évszakokhoz kötötten, amely mellett egyéb kedvezmények is előfordulnak. A testkezelések esetében hetente más akcióval, nyereményjátékokkal várjuk vendégeinket. Aktuális kedvezményeinkről, akcióinkról facebook oldalunkon tájékozódhatnak.


Forrás: Bennevagyunk.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 21., 10:49
A nukleáris iparra jellemző biztonságtudatosság az építést ugyanúgy jellemzi, mint a működtetést, ennek szellemében épül Pakson a két új blokk is. A reaktortartály például a teljes gyártási folyamat során hozzávetőleg hétszáz minőségellenőrzésen esik át. (x)
2024. 05. 20., 12:57
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2024. május 23-án, csütörtökön 18:30 óráról a Kalocsai Színházban lakossági fórumot tart. Az est házigazdája dr. Filvig Géza polgármester és Font Sándor országgyűlési képviselő lesz. Kapunyitás 17:30 órától, helyfoglalás a szabad helyek függvényében.
2024. 05. 20., 08:52
Május 12-én, vasárnap a már bajnok Decs otthonában ültek asztalhoz a Kalocsai Sakk Klub versenyzői a 2023/2024-es bajnoki évad utolsó fordulójában, ahol 10-2-es vereséget szenvedtek az Asztalos csoport NB II-es csapatbajnoki találkozóján. A dr. Czibulka Zoltán vezette mieink ezzel csoportjuk 9. helyén végeztek, ám minden bizonnyal prolongálják NBII-es tagságukat a tízcsapatos csoportban a jövőben is.
2024. 05. 18., 10:25
Dr. Tóth Roland alaposan beleállt Bolvári Ferdinándba, ugyanis szerinte nem csak a pártok használják ugródeszkának az álfüggetlen és álcivil polgármesterjelöltet, ő is ugródeszkának használja a pártokat. A képviselőjelölt szerint úgy tűnik, bármi áron összefogna lassan bárkivel, hogy polgármester lehessen, most éppen a Tisza Párt kegyeit keresi.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 22., 14:09
A díjköteles útszakaszokat - 91 fuvar során - a kamerás ellenőrző rendszer kijátszásával vette igénybe. Még >>>
2024. 05. 21., 14:01
A családi kirándulások alkalmával érdemes gondolni a kullancsokra is. Még >>>
2024. 05. 21., 13:00
Az áldozat a családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki elköltözni. Még >>>
2024. 05. 21., 08:48
A ma délelőtt 10 órára meghirdetett bábszínház technikai okok miatt elmarad. Még >>>
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>
2024. 05. 20., 08:48
A 14 éves fiú jobb kezéhez egy kést nyomott, miközben ráfogott a bal kezében tartott telefonjára. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK