2024. 06. 21. péntek
Alajos, Leila
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Precíz manikűr, prémium minőségben – Niki Nail a kertvárosiak körmöse

2020. 03. 21., 15:07

A város szélén, a Meszesi út közelében található a családi ház, ahol Lakatosné Mocsár Nikolett varázsolja széppé a körmöket. Nikolettet egyebek mellett arról kérdeztük, egyre bővülő vendégköre miért jár olyan szívesen vissza hozzá.

Milyen szolgáltatásokat vesznek igénybe főként a Niki Nail vendégei?

Egyértelműen a géllakkozás a „sláger”, de a legegyszerűbb manikűrözéstől, a sima lakkozáson át a körömépítésig mindenre van igény. Utóbbinál zselé vagy porcelán alapanyagokkal egyaránt dolgozom.


Nem csak manikűrrel foglalkozik, úgy tudom. Mit kínál még a szépülni vágyóknak?

Sokan télen-nyáron igénylik a körömfestést a lábakon, itt is a géllakkozás a legkedveltebb, de a körmök deformálódása esetén zselés építést is alkalmazok. A szép körmök persze szép kezeken mutatnak igazán: a parafinos pakolást mindenkinek ajánlom, évszaktól függetlenül, hiszen kezünk talán a legjobban igénybe vett testrészünk. Ez egy 15-20 perces kezelés, amelyet manikűrözéssel együtt végzek. Ennek során hidratáló krémmel átmasszírozom, majd több alkalommal olvasztott, folyékony parafinba mártom a vendégek kezeit. Ezt követően kesztyűt húzok rá, majd 15-20 percig pihentetjük, amíg az időközben megdermedt parafin alatt a krém tökéletesen ki tudja fejteni a hatását.

Úgy tudom nem csak a környező kertvárosiak járnak önhöz, hanem egyre többen érkeznek a város más pontjairól vagy a környező településektől is. Mi a Niki Nail sikerének titka?

Prémium minőségű alapanyagokat használok, figyelek a precíz előkészítésre, természetesen a higiénikus környezetre és arra is, hogy vendégeimnek soha ne kelljen várakoznia. Előre egyeztetett időpontokkal dolgozom, de igyekszem nem telezsúfolni a naptáramat. Egy géllakkozásra például általában egy-másfél órát szánok és olyankor nem csak a körömmel, magával a személlyel is foglalkozom, hiszen fontos, hogy a vendég jól érezze magát és minden szempontból elégedetten távozzon.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 21., 18:00
Az ügyészség a nőt többrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja Még >>>
2024. 06. 21., 16:51
Bock József életműve példa arra, hogy szívós, kitartó munkával milyen eredményeket lehet elérni. Még >>>
2024. 06. 20., 09:01
Három év alatt 12 magyar és 4 cseh gazdasági társaságot vontak be az adóelkerülő tevékenységbe. Még >>>
2024. 06. 19., 14:34
Két bajai rendőr és mentős húzták vissza a hídra az öngyilkossággal fenyegetőző férfit. Még >>>
2024. 06. 19., 10:56
Az asszonnyal szemben több körözés volt érvényben. Még >>>
2024. 06. 18., 08:45
Bejelentés érkezett arról, hogy Akasztón valaki ittasan furikázik egy kék autóval délután. A rendőrök hamar az autó nyomára bukkantak, ami az egyik kereszteződésben, az út mellett egy virágosládán egyensúlyozott. A jármű vezetője ugyanis kanyarodás közben túlkormányozta a kocsit és felhajtott a betonból kiöntött elemre. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK