2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Precíz manikűr, prémium minőségben – Niki Nail a kertvárosiak körmöse

2020. 03. 21., 15:07

A város szélén, a Meszesi út közelében található a családi ház, ahol Lakatosné Mocsár Nikolett varázsolja széppé a körmöket. Nikolettet egyebek mellett arról kérdeztük, egyre bővülő vendégköre miért jár olyan szívesen vissza hozzá.

Milyen szolgáltatásokat vesznek igénybe főként a Niki Nail vendégei?

Egyértelműen a géllakkozás a „sláger”, de a legegyszerűbb manikűrözéstől, a sima lakkozáson át a körömépítésig mindenre van igény. Utóbbinál zselé vagy porcelán alapanyagokkal egyaránt dolgozom.


Nem csak manikűrrel foglalkozik, úgy tudom. Mit kínál még a szépülni vágyóknak?

Sokan télen-nyáron igénylik a körömfestést a lábakon, itt is a géllakkozás a legkedveltebb, de a körmök deformálódása esetén zselés építést is alkalmazok. A szép körmök persze szép kezeken mutatnak igazán: a parafinos pakolást mindenkinek ajánlom, évszaktól függetlenül, hiszen kezünk talán a legjobban igénybe vett testrészünk. Ez egy 15-20 perces kezelés, amelyet manikűrözéssel együtt végzek. Ennek során hidratáló krémmel átmasszírozom, majd több alkalommal olvasztott, folyékony parafinba mártom a vendégek kezeit. Ezt követően kesztyűt húzok rá, majd 15-20 percig pihentetjük, amíg az időközben megdermedt parafin alatt a krém tökéletesen ki tudja fejteni a hatását.

Úgy tudom nem csak a környező kertvárosiak járnak önhöz, hanem egyre többen érkeznek a város más pontjairól vagy a környező településektől is. Mi a Niki Nail sikerének titka?

Prémium minőségű alapanyagokat használok, figyelek a precíz előkészítésre, természetesen a higiénikus környezetre és arra is, hogy vendégeimnek soha ne kelljen várakoznia. Előre egyeztetett időpontokkal dolgozom, de igyekszem nem telezsúfolni a naptáramat. Egy géllakkozásra például általában egy-másfél órát szánok és olyankor nem csak a körömmel, magával a személlyel is foglalkozom, hiszen fontos, hogy a vendég jól érezze magát és minden szempontból elégedetten távozzon.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-24 13:15:00
Kertészeti eszközök, öntözőberendezések, tápanyag-utánpotló szerek, gasztronómiai különlegességek, termelői vásár és vidékfejlesztési támogatási információs pont is várja majd az expora kilátogatókat.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 29., 16:00
Zöld erdőben jártunk már sokszor, most íme néhány tradicionális húsvéti vers gyerekeknek, felnőtteknek. Még >>>
2023. 03. 28., 16:57
Már nagyban zajlanak a Paprikfaesztivál előkészítő munkálatai! Még >>>
2023. 03. 28., 16:19
A legalább 20 főt foglalkoztató cégek közel háromnegyede véli úgy, hogy árat fog emelni a közeljövőben egy kutatás szerint. Még >>>
2023. 03. 28., 13:33
Nem kell hozzá PhD kelt tésztából, sőt komolyabb felszerelés sem, csak egy kis idő. Kicsit több, mint amennyi idő alatt a boltban levennénk a polcról, de az eredmény kárpótol. Még >>>
2023. 03. 28., 09:52
Hét gyanúsítottból álló bűnbanda ügyében fejezték be a nyomozást a kalocsai rendőrök. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK