2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Tizenegy érmet húztak a Budapest Bajnokságon

Tamás Ferenc  |  2021. 07. 15., 16:01

Július 3–4-én, a Csepeli evezőspályán rendezték meg a Nyílt Budapest Bajnokság küzdelmeit, ahol közel harminc hazai klub mintegy kettőszázötven versenyzője ült hajóba, közöttük a Kalocsai SE szépreményű fiataljai, Németh „Lapát” Zoltán tanítványai.

A mieink igazán kiettek magukért a két versenynap során, hiszen tizenegy érmet vehettek át – 2 arany, 5 ezüst, 4 bronz – az eredményhirdetéskor.


A kalocsai fiatalok az alábbi eredményeket érték el:
Fiú tanuló egypárban: Szeitz Csanád első, Vörös Balázs pedig második helyen haladt át a célvonalon futamában.
Férfi ifi kétpárban: a Kocsias Bálint – Althammer István duónk ugyancsak ezüstérmes.
Női serdülő egypárban: Dorusák Dorina a dobogó második fokára állhatott, Tamás Abigél pedig harmadikként zárta a versenyt.
Női serdülő négypárban: a Fonyódi Petra – Kovács Anett – Kapitány Klarissza Kármen– Németh Hanna egységünk negyedikként végzett a népes mezőnyben.
A fiú tanuló kormányos négypárunk: Szávai Zsombor – Sáfrán Márkó – Illás Levente – Mari Zalán (kormányos: Dorusák Dorina), bronzérmet szereztek. Ugyanitt, Althammer Gergő – Barthl Zalán – Illés Olivér – Rideg Richárd (kormányos: Tamás Abigél), úgyszintén harmadik.
Női ifjúsági könnyűsúlyú egypárban: Dorusák Doina aranyérmes, Tamás Abigél negyedik.
Fiú tanuló kétpárban: az Illés Levente – Mari Zalán duónk bronzérmes, Szávai Zsombor – Sáfrán Márkó egységünk ötödik, míg az Althammer Gergő – Barthl Zalán és a Rideg Richárd – Illés Olivér hajóink negyedikként haladtak át a célvonalon.
Férfi ifi könnyűsúlyú egypárban: Kocsis Bálint nyakába ezüstérmet akasztottak, míg Althammer István negyedikként fejezte be a versenyt.
Női serdülő kétpárban: a Németh Hanna – Kovács Anett duónk ezüstérmet hozott Kalocsának, míg a Fonyódi Petra – Kapitány Klarissza Kármen két párosunk nem jutott tovább futamából.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés