2022. 12. 06. kedd
Miklós
: 414 Ft   : 395 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Tizenegy érmet húztak a Budapest Bajnokságon

Tamás Ferenc  |  2021. 07. 15., 16:01

Július 3–4-én, a Csepeli evezőspályán rendezték meg a Nyílt Budapest Bajnokság küzdelmeit, ahol közel harminc hazai klub mintegy kettőszázötven versenyzője ült hajóba, közöttük a Kalocsai SE szépreményű fiataljai, Németh „Lapát” Zoltán tanítványai.

A mieink igazán kiettek magukért a két versenynap során, hiszen tizenegy érmet vehettek át – 2 arany, 5 ezüst, 4 bronz – az eredményhirdetéskor.


A kalocsai fiatalok az alábbi eredményeket érték el:
Fiú tanuló egypárban: Szeitz Csanád első, Vörös Balázs pedig második helyen haladt át a célvonalon futamában.
Férfi ifi kétpárban: a Kocsias Bálint – Althammer István duónk ugyancsak ezüstérmes.
Női serdülő egypárban: Dorusák Dorina a dobogó második fokára állhatott, Tamás Abigél pedig harmadikként zárta a versenyt.
Női serdülő négypárban: a Fonyódi Petra – Kovács Anett – Kapitány Klarissza Kármen– Németh Hanna egységünk negyedikként végzett a népes mezőnyben.
A fiú tanuló kormányos négypárunk: Szávai Zsombor – Sáfrán Márkó – Illás Levente – Mari Zalán (kormányos: Dorusák Dorina), bronzérmet szereztek. Ugyanitt, Althammer Gergő – Barthl Zalán – Illés Olivér – Rideg Richárd (kormányos: Tamás Abigél), úgyszintén harmadik.
Női ifjúsági könnyűsúlyú egypárban: Dorusák Doina aranyérmes, Tamás Abigél negyedik.
Fiú tanuló kétpárban: az Illés Levente – Mari Zalán duónk bronzérmes, Szávai Zsombor – Sáfrán Márkó egységünk ötödik, míg az Althammer Gergő – Barthl Zalán és a Rideg Richárd – Illés Olivér hajóink negyedikként haladtak át a célvonalon.
Férfi ifi könnyűsúlyú egypárban: Kocsis Bálint nyakába ezüstérmet akasztottak, míg Althammer István negyedikként fejezte be a versenyt.
Női serdülő kétpárban: a Németh Hanna – Kovács Anett duónk ezüstérmet hozott Kalocsának, míg a Fonyódi Petra – Kapitány Klarissza Kármen két párosunk nem jutott tovább futamából.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 12. 02., 13:56
Két év alatt 150 millióval csökkentek Kalocsa éves adóbevételei, miközben a következő évben mintegy 350 milliós rezsiköltség-növekedéssel kell számolni, így a bevételek növelése elkerülhetetlen. A Vállalkozói Klub levélben kérte a javaslat elvetését, de a fentiekre tekintettel a szerda délutáni testületi ülésen mégis megszavazta azt a grémium többsége. A döntéstől bő 60 milliós bevétel-növekedést várnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 06., 22:49
E percekben is tart Gulyás Gergely és Hernádi Zsolt MOL elnök-vezérigazgatója. A továbbiakban az ár kutanként és naponként változhat, a ma éjjeltől érvényes árakat már ismertették. Még >>>
2022. 12. 06., 16:15
A Mol a karbantartás után ugyan újraindította a százhalombattai Dunai Finomítót, de a teljes kapacitás elérése több hetes folyamat, egyik napról a másikra nem oldódnak meg az ellátási problémák, és ahhoz az importnak is helyre kellene állnia a jelenlegi pánikvásárlások és készletfelhalmozások mellett - jelentette be a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója a Kossuth rádió Déli krónikájában kedden. Még >>>
2022. 12. 06., 16:03
Szilikonból készült muffinsütőformát hívott vissza a forgalomból a Pepco - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján kedden közzétett felhívásban. Még >>>
2022. 12. 06., 09:38
Eltűnt a 16 éves Tóth Alisa Angelika! A fiatal, kalocsai lány december 3-án tűnt el, a rendőrség keresi. Még >>>
2022. 12. 06., 08:40
A hatodik játéknaphoz érkeztünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2022. 12. 05., 10:52
Folytatódik a változékony idő a jövő héten is, a hét elején egy érkező hidegfront miatt csapadékra kell számítani, a hét második felében pedig inkább felhős, borult idő várható, többfelé esővel, záporral. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK