2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Lezárta a rendőrség a foktői anyagyilkosság nyomozását – Kecskeméten folytatódik az ügy

2018. 05. 30., 10:47

Mint arról portálunk is beszámolt, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytatott egy nyugdíjas korú asszonnyal szemben, aki februárban a foktői Petőfi Sándor utca egyik családi házában brutálisan, több késszúrással megölte 92 éves súlyos beteg, ágyban fekvő édesanyját.

A nyomozás adatai szerint a nő folytogatta és késsel több szívtájéki szúrást is ejtett a sértetten, aki belehalt sérüléseibe. Ezt követően öngyilkossági szándékkal önkezűleg hason szúrta magát, valamint vágásokat ejtett saját nyakán. Az ő sérüléseit kórházban kezelték.

Azt már a bűncselekményt követő másnap kiderítettük, hogy a családi dráma nem minden előzmény nélküli, ennek részleteit szintén megírtuk, mint ahogy azt is, hogy a családot ismerő informátorunk szerint az asszony a gyilkosság előtti hetekben mentálisan beteg ember látszatát keltette és cselekménye nagy valószínűséggel pszichés állapotával van összefüggésben.


Forrás: KALOhírek

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a jelenleg szabadlábon védekező gyanúsítottal szemben a nyomozást a napokban lezárta. A megyei rendőrfőkapitányság arról tájékoztatta portálunkat, hogy az ügyet vádemelési javaslattal küldte meg a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>
2021. 12. 03., 17:15
Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt a kedd délután történt Vasút utcai baleset sérültje. Még >>>
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés