2022. 01. 19. szerda
Márió, Sára
: 356 Ft   : 314 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Üzleti sikerközösség Kalocsán - kire számíthat a vállalkozó?

Üzleti sikerközösség Kalocsán - kire számíthat a vállalkozó?
2021. 06. 02., 12:28

A 2020-as év és a covid bebizonyította, hogy dinamikusan változó környezetben az összefogásnak hatalmas ereje van. Emberek százai kerestek megoldást a vírushelyzet okozta kihívásokra, kértek és adtak segítséget ismerősöknek és ismeretleneknek. Az üzleti életben a BNI keretrendszere adta lehetőségek nagyon sok vállalkozónak nem csak a túlélést biztosította, hanem ebben a nehéz időszakban a fejlődés felé is utat és kapcsolatokat mutatott. Több mint 1000 vállalkozó, majd 50 csoport dübörög Magyarországon, az ország közepét lefedő BNI Medialis régió is folyamatosan fejlődik.

Üzleti sikerközösség indul Kalocsán is

Kecskemét és Kiskunhalas után Kalocsán is elindul a vállalkozók együttműködésén alapuló üzleti modell!

2008-ban indult el Magyarországon a BNI története. Azóta 1100 vállalkozás, cégvezető csatlakozott ehhez a közösséghez és idén Kalocsán is lehetősége lesz a vállalkozóknak megismerni az "Aki ad, az nyer!" üzleti filozófiát.

"Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá."

Az ismert Esterházy Péter idézet akár a BNI jelmondata is lehetne.  Hiszen vállalkozói olvasatban leginkább azt jelenti, hogy ha már egyszer megdolgoztunk azért, hogy vállalkozásunk szabad szemmel is jól láthatóan kiemelkedik a többiek közül, hadd engedjük meg magunknak, hogy olyan üzleti közösséghez tartozzunk, ahol hasonló szintű vállalkozókkal találkozhatunk.

Persze a „szint” kifejezés is többféleképp értelmezhető. Ami a legfontosabb, hogy a BNI-ban a tagok egy irányba néznek, azonos értékrendet képviselnek. Mindannyiuk számára fontos a megbízhatóság, a becsület, vállalkozói kultúrájuk része, hogy segítő szándékkal állnak egymáshoz és környezetükhöz.


Azt vallják, hogy a stagnálás kifejezés vállalkozói szempontból nem létezik, hiszen valami vagy fejlődik, vagy visszafejlődik. Nem kérdés, hogy melyiket választják, így azok a vállalkozók találják meg számításukat a BNI csoportokban, akikben megvan a vágy a fejlődésre, akik még „éhesek”, akik tudják merre van az előre.


A BNI az "Aki ad, az nyer" filozófiára épül

A BNI tagoknak lehetőségük van, hogy megosszák egymással kapcsolati tőkéjüket és ezáltal üzleti ajánlásokhoz segítség egymást.

BNI tagnak lenni olyan, mintha 20-25 értékesítő dolgozna minden egyes vállalkozásban, akik a cég termékét/szolgáltatását értékesítik és ajánlják. A fontos különbség az, hogy a BNI tagok bizalmi alapon ajánlják egymást, az ajánlásért cserébe nem várnak semmit. A BNI- ban nincs jutalék, nincs mutyi, nincs boríték! Színtiszta üzleti kapcsolatok, valódi vállalkozói teljesítmény és bizalom egymás iránt!


Te elég éhes vagy? Gyere és változtasd meg velünk, ahogy a világ üzletel! Keresd Kiss Józsefet, ő tud további információkat adni neked: +36 20 246 2424, kiss.jozsef@bni-medialis.hu.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 14., 09:01
A beruházás során egy 5.300 négyzetméteres csarnok létesül, melyben egy 1600 négyzetméteres üzem és gyártórész, egy 3700 négyzetméteres logisztikai raktár, valamint egy 500 négyzetméteres irodarész kerül kialakításra. A kivitelezési munkálatok heteken belül indulnak és a tervek szerint 2023 júniusában fejeződnek be.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 19., 17:01
Dollenstein László polgármester úr, Fröhlich Henrikné, a Hartai Német Nemzetiségi Önkormányzat elnökasszonyának és Vejtei András a Hartai Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnokának meghívásra látogatott Hartára Font Sándor országgyűlési képviselő. Még >>>
2022. 01. 19., 13:11
Kiszli Vandának, az Atomerőmű Sportegyesület kajakosának neve is felkerült a magyar kajak-kenu sport örökös bajnokainak márványtáblájára – tájékoztatott az egyesület. Még >>>
2022. 01. 19., 10:43
Online kérdőíves kutatás keretében kérdezik a kalocsai ifjúságot. Most mondjátok, srácok, lányok! Még >>>
2022. 01. 19., 07:37
A Kalocsa Vagyon Kft. munkatársai a mai napon is folytatják a vegetációs időszakra ütemezett fagondozásokat. Még >>>
2022. 01. 18., 19:06
Főképp az ország északi, északnyugati részén okozott károkat a viharos szél. Folyamatosan csörögtek a Katasztrófavédelem telefonjai. Még >>>
2022. 01. 18., 18:11
Ez a szám még tovább nőhet, az adatok ugyanis még nem tartalmazzák a decemberi bér- és járulékadatokat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés