2023. 02. 08. szerda
Aranka
: 393 Ft   : 367 Ft Benzin: 655.9 Ft/l   Dízel: 717.8 Ft/l   Írjon nekünk

Üzleti sikerközösség Kalocsán - kire számíthat a vállalkozó?

Üzleti sikerközösség Kalocsán - kire számíthat a vállalkozó?
2021. 06. 02., 12:28

A 2020-as év és a covid bebizonyította, hogy dinamikusan változó környezetben az összefogásnak hatalmas ereje van. Emberek százai kerestek megoldást a vírushelyzet okozta kihívásokra, kértek és adtak segítséget ismerősöknek és ismeretleneknek. Az üzleti életben a BNI keretrendszere adta lehetőségek nagyon sok vállalkozónak nem csak a túlélést biztosította, hanem ebben a nehéz időszakban a fejlődés felé is utat és kapcsolatokat mutatott. Több mint 1000 vállalkozó, majd 50 csoport dübörög Magyarországon, az ország közepét lefedő BNI Medialis régió is folyamatosan fejlődik.

Üzleti sikerközösség indul Kalocsán is

Kecskemét és Kiskunhalas után Kalocsán is elindul a vállalkozók együttműködésén alapuló üzleti modell!

2008-ban indult el Magyarországon a BNI története. Azóta 1100 vállalkozás, cégvezető csatlakozott ehhez a közösséghez és idén Kalocsán is lehetősége lesz a vállalkozóknak megismerni az "Aki ad, az nyer!" üzleti filozófiát.

"Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá."

Az ismert Esterházy Péter idézet akár a BNI jelmondata is lehetne.  Hiszen vállalkozói olvasatban leginkább azt jelenti, hogy ha már egyszer megdolgoztunk azért, hogy vállalkozásunk szabad szemmel is jól láthatóan kiemelkedik a többiek közül, hadd engedjük meg magunknak, hogy olyan üzleti közösséghez tartozzunk, ahol hasonló szintű vállalkozókkal találkozhatunk.

Persze a „szint” kifejezés is többféleképp értelmezhető. Ami a legfontosabb, hogy a BNI-ban a tagok egy irányba néznek, azonos értékrendet képviselnek. Mindannyiuk számára fontos a megbízhatóság, a becsület, vállalkozói kultúrájuk része, hogy segítő szándékkal állnak egymáshoz és környezetükhöz.


Azt vallják, hogy a stagnálás kifejezés vállalkozói szempontból nem létezik, hiszen valami vagy fejlődik, vagy visszafejlődik. Nem kérdés, hogy melyiket választják, így azok a vállalkozók találják meg számításukat a BNI csoportokban, akikben megvan a vágy a fejlődésre, akik még „éhesek”, akik tudják merre van az előre.


A BNI az "Aki ad, az nyer" filozófiára épül

A BNI tagoknak lehetőségük van, hogy megosszák egymással kapcsolati tőkéjüket és ezáltal üzleti ajánlásokhoz segítség egymást.

BNI tagnak lenni olyan, mintha 20-25 értékesítő dolgozna minden egyes vállalkozásban, akik a cég termékét/szolgáltatását értékesítik és ajánlják. A fontos különbség az, hogy a BNI tagok bizalmi alapon ajánlják egymást, az ajánlásért cserébe nem várnak semmit. A BNI- ban nincs jutalék, nincs mutyi, nincs boríték! Színtiszta üzleti kapcsolatok, valódi vállalkozói teljesítmény és bizalom egymás iránt!


Te elég éhes vagy? Gyere és változtasd meg velünk, ahogy a világ üzletel! Keresd Kiss Józsefet, ő tud további információkat adni neked: +36 20 246 2424, kiss.jozsef@bni-medialis.hu.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 02. 05., 09:01
Közel 110 ezer gazdálkodónak kell megújítania az egységes kérelem beadásához szükséges meghatalmazást. Minden évben az egységes kérelmek mintegy 70 százalékát, megközelítőleg 108 ezer kérelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászainak közreműködésével nyújtják be a gazdálkodók – hangzott el egyebek mellett Kalocsán a NAK és a MAGOSZ szervezésében, Jakab István, az országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke részvételével Kalocsán megtartott, a Közös Agrárpolitikáról (KAP) szóló agrárfórumon.
2023. 02. 03., 12:49
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által közel 245 millió forint értékű beruházást valósít meg az RBDZS Bölcsőde Nonprofit Kft. kalocsai telephelyén.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 02. 07., 17:29
Igényelje a Gondosórát, hogy biztonságban tudhassa idősebb szeretteit a nap 24 órájában! Még >>>
2023. 02. 06., 16:59
Rövid időn belül két kocsit is nyitva talált Jánoshalmán egy 26 éves helybéli, aki nem volt rest ellopni az autókban fellelt értékeket. A nyomozók azonnal felismerték a kamerafelvételeken. Még >>>
2023. 02. 06., 09:58
A farsang egyik jellegzetes édessége a szalagos fánk. Finom, könnyű a tésztája, nagyon jó fánk recept, készítsd el te is! Még >>>
2023. 02. 06., 09:39
A húsos pástétom maradékmentő receptnek is tökéletes, de friss húst is használhatsz hozzá. Még >>>
2023. 02. 06., 08:59
A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyét dr. Finta József plébános képviselte. Még >>>
2023. 02. 06., 08:58
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 5 fok között várható egész héten, a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK