2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A várt eredmény született: Kalocsai FC – Harta SE 7–1

Tamás Ferenc  |  2015. 11. 16., 09:38

Tovább gyarapította veretlen találkozóinak számát az őszi dobogó harmadik fokára pályázó Kalocsai FC alakulata, így már zsinórban tíz meccs óta nem talált legyőzőre a Márton Zsolt edzette együttes.

Az előző években annyiszor leírtuk már, hogy „lehet eső, lehet sár, egy Kalocsa-Harta derbi az aktuális helyezésektől függetlenül mindig rangadónak számít”, de mára azért szép lassan okafogyottá vált a fenti megállapítás. Szerencsére ezt hartai sportbarátaink évek óta tartó lassú vegetációja és a bajnoki szezonokban nyújtott mérsékelt teljesítménye, mélyrepülése idézte elő, így

az előzetes esélylatolgatások ezúttal egyértelműen kalocsai sikert prognosztizáltak.

Elég csak hozzátenni, hogy a tabella éllovas Félegyháza például az előző fordulóban 11–0-ra gázolta el a hartai mannschaftot a saját barlangjában, de a Kecskemét is 8–0-ra szórta meg őket, míg a Tiszakécske fél tucatot rámolt be nekik.

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Nos, ilyen előzménynek után, a dobogó harmadik fokát birtokló Kalocsa a november 15-i, egymás elleni ütközetükben a kötelező győzelem realitásának tudatában léphetett pályára, ám azt azért mindenki hangoztatta, hogy nem lesz elég csupán a cipőket kivinni a küzdőtérre.

Szerencsére aztán a végére minden úgy alakult, ahogy azt előre elképzelte játékos, vezető és szurkoló egyaránt. De lássuk a gólok történetét!

7. p.: Szilasi a 16-os körtéjéből egy felpattanót mért be a vinklibe (0–1).
10. p.: Kohány Balázs szintén átlövésből bombázott, a labda a kapufáról pattant a hálóba (1–1).
16. p.: egy, a hartai kapu előtt rendezett tűzijátékunk után Vuits lövésébe Nasz az ötösön belül belecsőrözött, a kapus pedig tehetetlen volt (2–1).
34. p.: Pintér jobb oldalról élesen középre lőtt labdáját Kohány Gábor surrantotta félfordulattal a hosszú sarokba (3–1).
36. p.: Dostyicza balról a hosszúra ívelte át a labdát, Kárpi pedig a kapu torkából bebelsőzte (4–1).
48. p.: Vuits Viktor szlalomozott át a teljes hartai védelmen, majd hét méterről kilőtte a hosszú alsót (5–1).
71. p.: ismét Pintér robogott el a jobb oldalon, beadását Kohány Gabi másodszorra már a hartai ketrecbe helyezte (6–1).
85. p.: Dostyicza, szöglet utáni kipattanóját ismételten kapura küldte, de a labda a felső lécről éppen Nasz fejére pattant, aki bebólintotta csapata hetedik gólját (7–1).

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Az ősz utolsó hazai találkozóján azt terveztük, hogy kiszolgáljuk a közönségünket, ami a nagyarányú győzelmünk elérésével úgy érzem teljes mértékben sikerült is. Gratulálok a csapatnak az őszi dobogós helyéhez, mert a fiúk igazán megdolgoztak érte.

KFC – Harta SE 7–1 (4–1)
150 néző, vezette: Rácz B.
Kalocsa: Péter – Pintér, Vuits A. (Csikós), Kohány B. (Facskó), Nasz – Kárpi (Kun-Szabó), Follárdt, Dostyicza, Vuits V. – Farkas (Jánosi), Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.
Kiállítás: Vuits Viktor (KFC) és Krajcsir Attila (Harta) a 69. percben.

Ifjúsági eredmény: 2–1 a Kalocsa javára.
Gólszerzők: Gyuris Bence, Zorván Szilárd.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés