2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Emberhátrányban is helyt állt a Kalocsa: KFC – Tiszakécske VSE 1–2

Tamás Ferenc  |  2016. 06. 06., 10:54

Annak ellenére, hogy több mint fél órán át emberhátrányban játszott a Kalocsa, igenis megmutatta a csapat az erejét, hogy méltó a bajnoki dobogó harmadik fokára, hiszen még a végén is a mieink szorongattak és szinte önkívületben küzdöttek az egyenlítésért. Sokak szerint Holczimmer az elhamarkodott és nem azonos mércével mért sárgáival és a pirossal, nem volt képes felnőni a rangadó színvonalához és ez döntött is a szezonzárón.

A korábbi „megyeegyes” mérkőzésektől eltérő volt a játék sebessége már az első negyedórában is, ahol a gyors és sokpasszos labdajáratások mellett mindkét oldalon a letámadásos játék is dominált.

Annak ellenére, hogy már egyik csapatnak sem volt szüksége „számszakilag” a bajnoki pontokra, tapintható volt a feszültség pályán és nézőtéren egyaránt, hiszen mindkét gárda igyekezett beleadni apait-anyait a harcba.

Képgaléria megtekintése (220 db kép)

Forrás: KALOhírek

A 40. percben aztán a jobb oldalról a hosszúra átívelt kécskei beadást az egymásra váró védőink közül berobbanó István a kapunkba fejelt (0–1), de szerencsére gyorsan jött a viszontválasz is. Kollár pazar oldalszabadrúgása éppen az ötösön belül berobbanó Dostyicza elé pattant, aki nem hibázott (1–1).

Képgaléria megtekintése (220 db kép)

Forrás: KALOhírek

A második játékrészben továbbra is rangadóhoz méltó iramot és koncentrált játékot diktált mindkét együttes, ahol a test-test elleni küzdelem is igencsak dominált. Az 57. percben a játékvezető Vuitsot gyors egymásutáni két sárgával kiiktatta a játékból, amit később a Kohány Balázs alá rúgó Radványival is megtehetett volna, ám neki megkegyelmezett. A KFC aztán emberhátrányban is hősiesen tartotta a frontot, ám a nagy nyomás góllá érett, amely Bene egyéni játék utáni érdeme volt (1–2 a 85. percben).

Képgaléria megtekintése (220 db kép)

Forrás: KALOhírek

A végén még egy Kollár bombaszabadrúgás ragadtatta tapsra a publikumot, ám a vendégek portása remek robinzonáddal kiütötte a léc alá tartó labdát.

Bár a győzelem méltó megkoronázása lett volna a csapat idei menetelésének, sem a szurkolók, sem a játékosok nem csüggedtek a mérkőzés után. Sőt, igazi örömünnep vette kezdetét, miután dr. Bálint József polgármester, Kőszegi Ferenc leköszönt KSE elnök, és Király Róbert a klub új vezetője a játékosok nyakába akasztotta a fényesen csillogó bronzérmeket, és a csapatkaptány Kohány Gábor a magasba emelte a trófeát.

Képgaléria megtekintése (220 db kép)

Forrás: KALOhírek

A fiúk Follárdt „Zolkó” vezényletével, a Kecskemét elleni rangadó után látottakhoz hasonlóan, felszabadultan ünnepeltek az öltözőben.

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző: – Úgy gondolom, hogy végig partiban voltunk a Kécskével, sőt voltak a meccsnek olyan időszakai is, amikor föléjük kerekedtünk. Továbbra is vallom, hogy a játékvezető belenyúlt a mérkőzésbe Vuits kiállításával, míg a másik oldalon nem adott pirosat, amikor Kohányt Radványi letaglózta. Apró nüanszok ezek, amelyen eldőlhet egy szoros meccs, és állítom, hogy Holczimmer nem tudott felnőni a két csapat teljesítményéhez.

Képgaléria megtekintése (220 db kép)

Forrás: KALOhírek

KFC – Tiszakécske 1–2 (1–1)
200 néző, vezette: Holczimmer
Kalocsa: Varga Pintér, Vuits A., Nasz, Szabó – Kohány B. – Follárdt, Kollár, Dostyicza (Farkas), Vuits V. – Kohány G. Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 5–3.
Gólszerzők: Katus Richárd 2, Katona Dávid, Matos Balázs, Gyuris Bence.

Ezzel a győzelemmel a Gyuricza János edzette ifi csapatunk is kiharcolta a dobogós helyezést, így dupla éremosztást tartottak szombaton. A fiatalok a felnőtt mérkőzés szünetében vették érmeiket.

Képgaléria megtekintése (220 db kép)

Forrás: KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>
2021. 12. 03., 17:15
Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt a kedd délután történt Vasút utcai baleset sérültje. Még >>>
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés