2022. 05. 19. csütörtök
Ivó, Milán
: 386 Ft   : 368 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

A végén jött a „mohácsi vész”

A végén jött a „mohácsi vész”
Tamás Ferenc  |  2022. 02. 08., 16:14

Végre folytatódhatott a nyár végi rajtja óta annyi halasztott mérkőzést megélt, MLSZ által kiírt Regionális U-16-os nyolccsapatos labdarúgó-bajnokság Déli csoportjának küzdelemsorozata, ahova a 2021/2022-es bajnoki évre az újonc Kalocsai Utánpótlás Sport Egyesület gárdáját is besorolták.

A Kecskeméti Tibor vezette mieink eddig nyolc mérkőzésen léphettek pályára a csoportban, és a Mohácsi TE elleni február 5-i találkozójuk után a tabella legalsó fokán tanyáznak.

8. Kalocsai USE            8         1         0           7         14-42             3 p.

De nézzük a mohácsiak elleni találkozó részleteit!
A széltől is támogatott mieink ellen a vendégek szereztek vezetést.
A 19. percben Váradi váratlanul lövésre szánta el magát a mezőnyből, a gólvonal előtt lepattanó pettyes pedig becsapta a vetődő Kárpáti Kristófot a hazaiak kapujában (0-1). Rá öt percre a vendégek védői lerántották Czuczut a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt pedig Kecskeméti elhibázta. A félidő finisében a mohácsi tizenhatos bal sarkának előterében szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak. Kecskeméti ravasz, léc alá tartó lövését a vendégek hálóőre Várda Tamás még bravúrral a felső lécre tenyerelte, ám a kipattanót a szemfüles Czuczu a mohácsi kapuba passzolta (1-1).
Közvetlenül a fordulás után a mohácsi védők ismét szabálytalanul állították meg a KUSE támadóit a büntetőterületen belül. Így, a mieink újabb tizenegyeshez jutottak. Ezúttal Kocsi Levente állt a labda mögé, aki már nem hibázott. A most már a széltől is támogatott mohácsiak a negyedóra végén Pencz jól eltalált lövéséből egalizálták az állást (2-2). Rá öt percre ismét Pencz volt elemében. Ezúttal egy beadásszerű lövést küldött a mieink kapujára, amit cserekapusunk, Barna bevédett (2-3). Aztán Tóth játékvezető remekül alkalmazta az előnyszabályt, minekután Rostás kapura lőtt, a kipattanót pedig Jakab a mohácsi kapuba küldte (3-3). És még mindig nem volt vége! Kevesen gondoltuk volna, hogy ezután jött a „mohácsi vész”. A meccs finisében ugyanis újabb fordulat állt be, amikor a csereként beállt Vass Roland megszerezte csapatának a három bajnoki pontot érő győzelmet (3-4).

Képgaléria megtekintése (16 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Kalocsai USE – Mohácsi TE         3-4 (1-1)
Vezette: Tóth István
KUSE: Kárpáti K. (Barna A.) – Maros M. (Matota L.), Kecskeméti D., Kocsi L., Vásárhegyi G. – Nyári M., Rostás Zs., Czuczu A. – Kolompár Z. (Kalányos V.), Jakab R., Szabó B.
Edző: Kecskeméti Tibor

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 19., 11:02
Az agár sisakoskosbor a legkorábban nyíló és leggyakoribb orchideánk, megyénkben sokfelé találkozhatunk vele. Még >>>
2022. 05. 18., 10:13
Május 26-án szeretettel várnak mindenkit a Csajdakert Játszótér ünnepélyes átadó ünnepségére! Még >>>
2022. 05. 18., 08:49
Egy idős asszonyt akart kirabolni egy férfi Kalocsán. Fiatalok siettek a védelmére, majd a menekülő bűnelkövetőt egészen addig követték, amíg a rendőrök elfogták. Még >>>
2022. 05. 17., 19:07
Indulhat a temetői kápolna és környéke felújítása! Még >>>
2022. 05. 17., 13:46
A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei és az összegyűjtött információk alapján beazonosították a testvérpárt, akik nem voltak ismeretlenek a hatóság előtt. Még >>>
2022. 05. 17., 09:09
Az internetes csalások számos válfajáról hallhattunk már, ám a kiberbűnözők pillanatok alatt reagálnak az aktuális történésekre és gyorsan felismerik, milyen úton húzhatnak hasznot az internet felhasználókból. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés