2024. 07. 18. csütörtök
Frigyes
: 390 Ft   : 357 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Gerjen Lakópark – A régió legkorszerűbb és legélhetőbb családi házas lakóparkja

2024. 06. 24., 13:55

2022-ben kezdték meg Gerjen legjelentősebb ingatlanberuházásaként számon tartott Gerjen Lakópark munkálatait. A kivitelezés az ütemterveknek megfelelően halad, az első 4 családi házba már be is költöztek, idén pedig újabb 4 ház építését kezdték meg. Az első lakók már egy éve élvezik új otthonuk kényelmét.

A VOLTON-BAU Zrt. ügyvezetőjét, Dobai Nándort kérdeztük a lakóparkról.

Honnan jött a lakópark ötlete?
Egy régóta dédelgetett álmunkat valósítjuk meg. A Pakstól 10 km-re fekvő Gerjen, az egyik legdinamikusabban fejlődő település a környéken, számtalan lehetőséggel. Romhányi Károly polgármester számos sikeres beruházást valósított meg a településen az elmúlt években, és az önkormányzatnak rengeteg terve van a jövőt illetően is. A tavalyi évben átadásra került a Gerjent Pakssal összekötő út, idén pedig az új Duna-híd, mellyel egy teljesen új régió előtt nyílik meg a lehetőség egy korszerű, modern, új építésű lakópark családi házainak megvásárlására. Mi is évtizedek óta Gerjenben élünk. Célunk, hogy színvonalas otthont teremtsünk az ide költözők számára. 

Képgaléria megtekintése (15 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


Mi jellemzi az új lakóparkot?
Korszerű és könnyen fenntartható, hagyományos tégla falazatú családi házakat építünk. Két típustervből választhatnak az érdeklődők. A fűtést energiatakarékos, hőszivattyús rendszerrel biztosítjuk, így a rezsiköltség egész évben garantáltan alacsony marad. 

Kiknek épülnek a házak?
A tervezés során igyekeztünk minden felmerülő igényt figyelembe venni, és úgy kialakítani a házakat, hogy fiatalok és idősek is szívesen költözzenek be. Élhető méretű, közel 700 m2-es telkeken, 4 hálószobás, tágas, amerikai konyhás, külön fürdővel és WC-vel felszerelt, kulcsrakész házakat tervezünk. Fontosnak tartjuk, hogy megmaradjon a családi házak adta intimitás, egyben ötvözzük a modern kialakítást, a Gerjen nyújtotta vidéki életérzéssel. 

Képgaléria megtekintése (15 db kép)


Hol tart most az építkezés?
Az első 4 házat már birtokba vették lakói, és élvezik a modern családi ház nyújtotta kényelmet. Jelenleg a következő 4 ház falazása zajlik, a nyár folyamán a cserepek is felkerülnek, valamint a nyílászárók beépítésre kerülnek. Idén még 2 ház alapozását tudjuk megkezdeni. 

Mennyibe kerülnek a házak?
Átlagosan bruttó 600.000 Ft körül mozognak a négyzetméterárak, ami tartalmazza a korábban már említett telek, tervezés és műszaki tartalom költségeit is, valamint a házat, kulcsrakész állapotban. Úgy gondolom, ez nagyon korrekt ár a mai piaci viszonyokhoz képest. A finanszírozásban is nagyon rugalmasak vagyunk, egyedi igényekhez, hitelekhez is tudunk alkalmazkodni, és akár 10% foglalóval be lehet lépni. A családot tervező fiatalok maximum 15 millió Ft állami támogatást és kedvező, fix 3%-os hitelt is igénybe tudnak venni a Falusi CSOK és  CSOK+ keretein belül.


A vásárlási szándékkal jelentkezők hol és miként juthatnak hozzá több információhoz?
A lakópark saját honlapján, www.gerjenlakopark.hu megtalálnak minden fontos információt a házakról, a műszaki tartalomról és az árakról is. Költözzön Ön is Gerjenbe!

Képgaléria megtekintése (15 db kép)


* Támogatott tartalom

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 16., 14:32
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>
2024. 07. 17., 14:55
Visszajártak lopni, a kamera, a szerencse és a tulajdonos szemfülessége buktatta le a két dabasi és két soltvadkerti fiatalt. Még >>>
2024. 07. 17., 14:12
A helyszínelés, műszaki mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az 53. számú főutat. Még >>>
2024. 07. 16., 10:00
Egy faddi férfi és élettársa „gőzölős kristályt” árult. Akadályoztatásuk miatt egyelőre szünetel a szolgáltatás. Még >>>
2024. 07. 16., 08:43
A zsákmány egy részét megtalálták a nyomozók, és azokat visszaadták a tulajdonosoknak Még >>>
2024. 07. 15., 11:58
Csütörtök óta tilos tüzet gyújtani a magyarországi erdőkben, a vasút és közút menti fásításokban, és a kijelölt tűzrakóhelyeken is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK