2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Ami itt nincs, az talán nem is létezik – Méhész és Edénybolt Kalocsa

Ami itt nincs, az talán nem is létezik – Méhész és Edénybolt Kalocsa
Tóth Barna  |  2018. 01. 26., 11:04

A Méhész és Edénybolt páratlan kínálatával igazán egyedi színfolt a palettán. A méhészeti eszközökön, termékeken túl, konyhai eszközök, kisgépek és otthoni kellékek is kaphatók a kereskedésben, ráadásul most az év elején megannyi termék akcióban.

Sokszor lehetett már hallani a kalocsai Méhész és Edényboltról, hogy ami ott nincs, az talán még nem is létezik. Most ismét fényképezőt ragadtunk, hiszen a legegyszerűbb módja a véleményalkotásnak, ha az ember saját maga győződik meg a tényekről!

Az üzletet Kalocsán a Szent István király út 82. szám alatt találjuk, a buszvégállomástól egy karnyújtásnyira. Már kívülről is látszik, bizony egy igényes és jól felszerelt bolttal van dolgunk.

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Az utcáról a boltba lépve a lélegzet is elakad, különösen, ha valaki szeret sertepertélni a konyhájában, akkor bizony hamar magával ragadják a látottak. Az üzletben ráadásul egy fiatalos, lendületes csapat lesi a vásárlók kívánságát. Sokszor jól is jön a segítség, hogy mit hol találunk. A „van-e nálatok” kérdésre itt elég ritkán érkezik nemleges válasz, ha csak nem toronyórát keresünk lácostól, mert az még itt sincs, még…! A viccet félre téve, akár saját részre vásárolunk, akár meglepetésnek szánjuk, valami hasznos, mutatós dolgot szeretnénk, akkor jó helyen járunk.

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Megannyi jobbnál jobb lehetőség közül választhatunk egy születésnapi, névnapi meglepetés kapcsán is. Haladjunk is sorban. A legszebb edénykészletek garmadáját vásárolhatjuk meg a boltban, legyen szó rozsdamentesről, vagy a zománcozott kivitelről.

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A kicsi daraboktól a legnagyobbakig van itt minden, amire csak szűkség lehet a konyhában. A polcok szinte roskadnak a szebbnél szebb edényektől, lábasoktól, bográcsoktól. Természetesen a minőség sem mindegy, de megnyugodhatunk, itt komolyan veszik ezt a kérdést. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az üzlet néhány hónap múlva ünnepli 25. születésnapját, ami már önmagában is komoly presztizs. Ha valaki rajong a gasztronómiáért, szeret főzni, vagy épp naphosszat a konyhában tesz vesz, de még mindig van ami hiányzik otthonról, akkor kár tovább keresgélnie, a Méhész és Edénybolt a jó választás.

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Az edények mellett, konyhai kisgépeket is találunk az üzletben. Nehéz is lenne nélkülük az élet. Ezeket is alaposabban górcső alá vettük. Teafőző, turmixgép, kávéfőző, szendvicssütő, botmixer, morzsaporszívó, keverőgép, vasaló, multifunkciós robotgép, csak hogy a legfontosabbakat említsük. De van itt még hajszárító, kreppelő és hajvasaló is, hogy a szépészeti dolgok mellett se suhanjunk el szó nélkül. Megannyi gyártó több száz terméke közül csemegézhetünk kedvünkre!

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

De lássuk csak mi minden van még a boltban, a teljesség igénye nélkül. Evőeszközök, kések, apróbb konyhai kellékek, és ajándéktárgyak is. Ráadásul az árak is nagyon rendben vannak.

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ha tovább haladunk a boltban szebbnél szebb poharak jönnek velünk szembe. A napi használatú pohárkészlettől, az alkalmi pezsgőspohárig, a feliratos, mintás bögrékig, kancsókig…!

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Természetesen nem feledkezhetünk meg a méhészeti termékekről sem, hiszen hazánk bővelkedik a kiváló méhlegelőkben, az akácmézünk pedig méltán híres, egyedi íze, aromája miatt. Az üzletben pedig a legapróbb méhészeti kellékektől, a legspecifikusabb eszközökig mindent tartanak a méhészetek számára.

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Legyen szó a méhcsalád kezeléséről, a méz pergetéséről, szűréséről, tárolásáról, kicsomagolásáról, a viasz olvasztón át a Furettó ködölőig, méhészruháig, termékeikkel teljes egészében lefedik a szakmát.

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Az üzletben személyesen is vásárolhatnak a méhészek, de a bolt saját weboldaláról is rendelhetnek: www.davidmeheszbolt.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei