2022. 01. 21. péntek
Ágnes
: 357 Ft   : 315 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

„Az ügyfelet képviseljük, nem a biztosítót” - A független alkusz iroda kár esetén mindenben segíti a kalocsaiakat

2019. 05. 10., 15:27

A helybélieknek bizonyára nem kell bemutatni Iván Flóriánt, hiszen hosszú évek óta működik a biztosító irodája Kalocsa belvárosában. A szakember úgy véli, épp a mögötte álló sok év a garancia arra, hogy ügyfelei maximálisan elégedettek legyenek az általa kínált ügyintézéssel.

- Mióta foglalkozik biztosítással és mióta működik ez az iroda?

- Már 1991 óta dolgozom biztosítási területen, az első tizenöt évet az Allianze-nál töltöttem, azóta vagyok bróker és azóta, azaz lassan tizenhárom éve működik ez az iroda is itt, a 48-asok terén, Kalocsán.

- Mi az üzletpolitikája?

- Szeretem, ha minden ügyfelem maximálisan elégedetten távozik az irodából, úgy, hogy megtaláltuk a legkedvezőbb megoldást számára. Szlogenünk, hogy mi az ügyfelet képviseljük, nem a biztosítókat!

- Ez azt jelenti tehát, hogy nem egy biztosító termékeit kínálja?

- Nem, független alkuszként a létező ajánlatok közül igyekszem megtalálni azt, amely az ügyfél számára minél előnyösebb szerződést, minél kedvezőbb feltételeket kínál. Ezekből következően egyértelmű, hogy kár esetén is a kliens érdekét védem, nem a biztosítóét.

- Mit tesz azért, hogy Önt válasszák, ne a konkurenciát, hiszen több biztosító is jelen van a városban?

- Ahogy említettem is, próbálom maximálisan kiszolgálni az ügyfelet. Emellett igyekszem olyasmire is felhívni a figyelmét, amit mások nem tesznek meg. Huszonnyolc év nagy idő, komoly rutint jelent.
Jó értelembe véve ismerem az összes „kiskaput”.Arra gondolok, számtalanszor előfordul, hogy fel kell hívni az ügyfél figyelmét arra, ha más biztosítást választ, mint amit kinézett, jobban jár. Ilyenkor igyekszem abba az irányba terelni.
Ami még lényeges, hogy nem csak megkötöm a szerződéseket, hanem kár esetén mindenben segítem, teljeskörűen képviselem is az ügyfelet a biztosítók felé.

- Mit gondol, milyen biztosítással érdemes mindenképpen rendelkeznie egy átlagembernek?

- Talán a legfontosabb a lakásbiztosítás, ugyanis sokszor egy élet munkájával sikerül venni egy ingatlant, így azt mindenféleképpen érdemes biztosítani arra az esetre, ha bármi történik. Ezen kívül ha valakinek hitele és családja van, akkor érdemes életbiztosítást is kötni, hiszen bármikor történhet valami mindenkivel. Szintén fontos, az utasbiztosítás arra az esetre, ha külföldre megy valaki nyaralni. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 21., 16:19
Ahogy azt már a kormány bejelentette, az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámai elleni védekezés érdekében február 15-től oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány. Még >>>
2022. 01. 21., 12:10
Ahogy Európában is egyre több tapasztalat gyűlik össze az omikronról, Németország vezető virológusa is korrigálni látszik álláspontját. Szerinte már ki lehet jelenteni, hogy ez a variáns általában kevésbé súlyos megbetegedést okoz, mint elődei. Még >>>
2022. 01. 21., 09:57
2021 májusában a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ közreműködésével Kalocsa is csatlakozott a Digitális Jólét Programhoz, melynek célja az volt, hogy a kalocsai önkormányzat területén minél magasabb szintű okos városfejlesztések valósulhassanak meg - írja dr. Filvig Géza közösségi bejegyzésében. Még >>>
2022. 01. 21., 09:16
Várhatóan 2022. 01. 26-ig a Tomori Pál utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 20., 18:02
Gyopáros Alpár kormánybiztos úr már második alkalommal érkezett körzetünkbe annak érdekében, hogy a vezetése alatt álló Magyar Falu Programról személyesen tájékoztassa településeink polgármestereit. Még >>>
2022. 01. 20., 09:36
Az utóbbi hat évből négyben hullott hó a világ legnagyobb sivatagában, de 2017. előtt 1979. óta nem volt ilyen. Nálunk a meteorológusok cudar hidegre figyelmeztetnek. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés