2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Béla, a különleges leguán, Trabanttal hasító polip, halak, nyuszik, tengeri malacok, meg minden, ami kellhet otthon hozzájuk – Sokan gazdisodnának a kalocsai Tesco soron

Béla, a különleges leguán, Trabanttal hasító polip, halak, nyuszik, tengeri malacok, meg minden, ami kellhet otthon hozzájuk – Sokan gazdisodnának a kalocsai Tesco soron
Tóth Barna  |  2018. 01. 29., 13:29

Van, aki szereti őket és van, aki kevésbé. Egy biztos, egy nagyon aranyos videót rögzítettek a Kedvenc Díszállat Kereskedésben, amit most közkinccsé teszünk. Az éhes kisegérkék mágnesként tapadnak az anyjukra, persze akad köztük olyan egerentyű is, aki inkább az alvást választja a nagy küzdelem helyett. Hogy még mennyi érdekességet tartogat a Tesco soron található bolt, az a cikkünkből kiderül.

A Tesco soron található Kedvenc Díszállat Kereskedésben kapták lencsevégre az apró rágcsálókat, ahogyan az anyukájukra tapadva jóízűen reggeliznek. Ahogy ígértük, most közkinccsé tesszük a videót:

Az egerek mellett, megannyi házikedvenc közül is választhatunk a kereskedésben. Így többi közt tengeri malac, hörcsög, törpenyúl és papagáj is várja az új gazdikat, nem beszélve Béláról a Leguánról, akivel már önmagában is megéri foglalkoznunk.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ő Béla a leguán! Alapvetően nyugodt típus. Alapvetően. Főként levelet és gyümölcsöt eszik. Imád az ágakon sütkérezni, így napja túlnyomó részét a szó szoros értelemben véve lazulással tölti. Markáns megjelenése és kissé mogorva tekintete azért gyorsan magával ragadja az embert. Jól tűri a „rivaldafényt”. Bárki találkozhat vele a Tesco soron található Kedvenc Díszállat Kereskedésben, sőt akár meg is vásárolhatja. Az üzlet ráadásul megannyi érdekes, vagy akár egzotikus állatot is gyorsan be tud szerezni, ha valakinek különlegesebb kívánságai lennének.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Az üzletből szebbnél szebb díszhalakkal is feltölthetjük az otthoni akváriumot, már ha van. Ha nincs, akkor sincs semmi baj, hiszen itt komplett akváriumszettet is vásárolhatunk. Több féle méretű és formájú akváriumból, vízszűrőből, és a hozzájuk tartozó összeg akvarista kellékből válogathatunk. Gyorsan egyedivé is varázsolhatjuk az otthoni vízi élővilágot. A szép díszhalakon, növényeken, vagy kőzúzalékon túl, biztosan jól mutatna benne egy Trabant, pláne ha azt már birtokba is vette egy polip. Hogy csak egy ötletet adjunk a számtalan lehetőség mellett.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

 A Kedvenc Díszállat Kereskedésben kutya és macskatápok, -eledelek széles kínálatát is találjuk, nem beszélve a szintén nekik szánt fagyasztott húsokról, jutalom falatokról, vitaminokról, kiegészítő termékekről, hiszen ki ne akarná a legjobbat számukra.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A téli didergős hónapokban bizony jól jöhet kutyusunknak egy szép meleg ruha is, amiből szintén bőven akad választék az üzletben, csak úgy, mint pórázokból és nyakörvekből, de van itt még cicák számára is hordozó, kaparófa és minden apró kellék, ami elmaradhatatlan ahhoz, hogy boldogan doromboljanak a kis szőrmókok.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A Kedvenc Díszállat kereskedés mindemellett a horgászat szerelmeseire is gondol.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Az üzlet egyik oldalát teljes egészében a horgászfelszereléseknek szentelték.
Hogy mi mindent találunk itt?
Horgászbotokat, orsókat, zsínórokat, szákokat, etetőanyagokat, csalikat és minden apró kelléket is, ami egy sikeres horgászathoz nélkülözhetetlen. Ráadásul már napijegyeket és éves bérleteket is vásárolhatunk a Kedvenc Díszállat Kereskedésben.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei