2021. 12. 03. péntek
Ferenc, Olívia
: 362 Ft   : 320 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Forradalmian új kezelések, elérhető árak és baráti légkör a Wellnoy Kozmetikában

Gazsó Rita  |  2019. 05. 29., 17:52

Másfél éve nyitott meg a kozmetika Kalocsán, a 48-asok terén. Tulajdonosa, Lukács Noémi Bicskéről érkezett hozzánk. Úgy fogalmaz, minőségi szolgáltatásokat kínál elérhető áron, olyan közvetlen, barátságos légkörben, ahol minden a vendégről szól és ahol mindenki szívesen megpihen, ellazít.

- Szép vendégkörrel rendelkezik, de hátha nem mindenki ismeri még Kalocsán. Meséljen kicsit saját magáról és arról, mióta működik a Wellnoy Kozmetika!


Forrás: Bennevagyunk.hu

- Fejér megyei vagyok, Bicskéről származom. Tíz éve vagyok kozmetikus, az első nyolc évet Bicskén töltöttem, ahol édesapám keze alatt, az ő irányításával kezdtem a szakmát. Egy idő után úgy éreztem, hogy nagyon lekorlátoz, én ugyanis folyamatosan szeretnék fejlődni. Emiatt indítottam el a saját vállalkozásomat. Kalocsára magánéleti szálak hoztak, másfél éve nyitottam meg itt a Wellnoy Kozmetikát és úgy tűnik, lassan kialakul az ügyfélköröm.

- Mi az üzletpolitikája, szakmai hitvallása?

- Nálam nem a minél nagyobb bevételen, hasznon van a hangsúly, hanem a minőségi szolgáltatáson és a hangulaton. Olyan helyet szerettem volna teremteni, ahol minden a vendég körül forog, ahol jól érzi magát, nyugalomra talál aki ide betér és a kapcsolatot is a személyesség, közvetlenség jellemzi. Mindenki dolgozhat ugyanilyen minőségű anyagokkal, gépekkel, amiben talán különbözöm más, hasonló üzletektől az az, hogy engem lelkileg is érdekelnek a vendégeim és főként az motivál, hogy megadjak számukra mindent, amire csak lehetőségem van. Ami a szolgáltatásokat illeti, szeretek olyan kezeléseket „behozni”, kínálni, ami máshol még nincsen, lehetőleg minél elérhetőbb áron.


Forrás: Bennevagyunk.hu

- Milyen szolgáltatásokat kínál?

- Kozmetikán belül szinte kizárólag arckezelésekkel foglalkozom. Ezen belül végleges és ideiglenes megoldásokat is kínálok. A végleges eljárásokkal hamar és látványos eredményeket tudok elérni. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a szőrtelenítés, amely tapasztalataim szerint sokaknak segít abban, hogy ismét levetkőzzék gátlásaikat és visszakapják az önbizalmukat. Szintén ide tartozik a kozmetikai -, és testtetoválások eltűntetésére alkalmazott lézeres eljárás, amely sikeresen használható a körömgomba és a pigment foltok eltűntetésére is, valamint ránctalanító hatású. Vállalom ízlés szerint különféle kozmetikai tetoválások elkészítését is. Az ideiglenes kezelések közül kiemelném a forradalmian új bőrszépítő eljárást, a Carbon peelinget, amellyel gyors, látványos eredményt érhetünk el.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 02., 10:46
Megérkeztek Drágszélre a Magyar Falu program keretein belül megvásárolt új kommunális eszközök. Még >>>
2021. 12. 02., 10:41
A tegnapi óriási érdeklődés után: íme a második feladvány, játékra fel! ♥ Még >>>
2021. 12. 02., 10:12
Bezárások várhatóak a vendéglátásban, miután a nagyobb céges rendezvényeket is sorban mondják le, ami még bevételt jelenthetne az éttermeknek. Még >>>
2021. 12. 01., 16:17
Hatodik alkalommal rendezik meg Kalocsán a Mikulásfutás és sétát, ami idén, ezen a héten vasárnap, 2021. december 5-én a Kubikus parkban lesz! Még >>>
2021. 12. 01., 11:50
Ma megnyílt az Információs Pont Kalocsán, a Szent István út 35. szám alatt! Még >>>
2021. 12. 01., 11:14
A jelenlegi trend elemzése szerint 460-465 forintos literenkénti benzinár, valamint 465-470 forintos gázolajár is lehet a kutakon. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés