2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Hangokba Zárt Élmény 7. – Újra musical és operett dallamok a Kalocsai Színházban, az Operett Színház sztárjai tolmácsolásában

Helyszín: Városi Színház, Kalocsa
Dátum: 2018. április 22., vasárnap 20:00
Hangokba Zárt Élmény 7. – Újra musical és operett dallamok a Kalocsai Színházban, az Operett Színház sztárjai tolmácsolásában

Kalocsára látogatnak a Budapesti Operett Színház sztárjai, nevezetesen Gubik Petra, Kerényi Miklós Máté és Kocsis Dénes, hogy a Városi Színházban a Hangokba Zárt Élmény 7. estjén egy felejthetetlen előadással örvendeztessék meg a nagyérdeműt. A világirodalom legszebb musical és operett dallamai csendülnek fel a nívós eseményen, majd az Il Primo Étteremben egy színházi vacsorával zárul az est.

Egy újabb csodás est került fel a kalocsai programok palettájára. Ugyanis április 22-én a Kalocsai Színházba látogatnak a Budapesti Operett Színház sztárjai! A Hangokba Zárt Élmény 7. estjén 20 órai kezdettel csendülnek fel a legszebb dallamok. Valóban különleges élményt ígér a program, hiszen az est folyamán színpadra lép Gubik Petra, Kerényi Miklós Máté és Kocsis Dénes.

Gubik Petra

Gubik Petra megannyi sikerdarabban szerepelt pályája során. A teljesség igénye nélkül 2013-ban a szegedi Dóm téren, Gérard Presgurvic musicalének ősbemutatóján alakította Scarlett O'Harát, Margaret Mitchell Elfújta a szél c. regényének hősnőjét. A Pécsi Országos Színházi Találkozón pedig Polly Peachum szerepének megformálásáért elnyerte a színészzsűri legjobb női alakítás díját. A 2014/15-ös évadban megkapta a Budapesti Operettszínház Legígéretesebb Ifjú Tehetségének járó Marsallbot-díjat. A színészet mellett az énekesi pálya is vonzotta. Elsőként a Megasztárban debütált, majd 2011-ben az X-faktorban állt színpadra. A következő évben ismét jelentkezett, ekkor két barátnőjével karöltve a Like nevű csapatot alkották. Ekkor az ötödik élő adásig jutottak. Egy rövid ideig a Sugarloaf énekesnője is volt. Végül inkább a színészi pályát választotta.

Gubik Petra hangosmeghívójáért kattints:

Gubik Petra a Hangokba Zárt Élmény 7. estjére invitál

A színházi esten Gubik Petra mellett Kerényi Miklós Máté is színpadra lép, aki már 12 évesen is játszott musicalekben. 2008-ban ő kapta a fiatal tehetségeknek járó Marsallbot-díjat. A 2009/10-es évadban a kaposvári Csiky Gergely Színházban megkapta a West Side Story című musical főszerepét, vagyis ő játszhatta el Tony-t. Még ebben az évben egy a pályakezdőknek adható Soós Imre díjat, majd két évvel később Junior Prima díjat kapott. Jelenleg a Budapesti Operettszínházban elsősorban táncos-komikus és természetesen musical szerepeket játszik.

Kerényi Miklós Máté

A Hangokba Zárt Élmény 7. estjének harmadik sztárfellépője nem más, mint Kocsis Dénes!

Kocsis Dénes

Az éneklés és színészet szeretete már fiatal korában megmutatkozott. Játszott 13 évesen A Hídember című filmben, mint Zichy fiú. Szerepelt a Barátok közt című tv-sorozatban, mint Jankovics Máté. A Marquise együttessel 16 éves kora óta szerepel magyar és nemzetközi fesztiválokon mint prózai szereplő. A középiskola elvégzése után közvetlenül a Budapesti Operettszínház Pesti Broadway Stúdiósa lett. Azóta az Operettszínházban játszik. 2009-ben megkapta első főszerepét a Tavaszébredés című musicalben. 2011-ben a Lévay Szilveszter Nemzetközi Énekverseny Duna Tv különdíjasa lett. Ezt követően két főszerepet is kapott a Miss Saigon és a Rómeó és Júlia című musicalekben. Az alábbi videóban Josh Groban February Song című dala csendül fel a tolmácsolásában.

Az Operettszínház tavalyi szuperprodukciójában a Notre Dame-i Toronyőrben Petra és Dénes főszerepet játszott. Az idén pedig a Dorian Gray főszerepében mutatkoztak be. Az Elfújtában korábban mindhárman fontos szerepet kaptak.

Érdemes tehát bevésni a naptárba április huszonkettedike 20 órát, hiszen csodás fellépőket és szívbe markoló dallamokat ígér a Hangokba Zárt Élmény 7. estje a Kalocsai Színházban. Nem beszélve az azt követő színházi vacsoráról az Il Primo Étteremben.

Jegyvásárlás:
Kalocsa-Gold Tours Utazási Iroda 
Kalocsa, Hunyadi János u. 41. 
Tel:. 78/465-347 
Vacsora igényét a jegyvásárláskor jelezheti! 
További Információ: 06-70/327-70-91

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 06., 19:52
A jazz muzsika és a jó borok kedvelőinek kiváló programlehetőség, akinek ismerőse jazz- és borrajongó, annak pompás ajándékötlet! Töltsön egy kellemes nyári estét a Pilvax Hotelben június 10-én! Indítsa a nyarat egy laza, élőzenés aláfestéssel egybekötött borkóstolóval, amelyen amforában érlelt borkülönlegességekkel ismerkedhetünk.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>
2023. 06. 07., 09:02
Gyermekkoromban is a jó meséket szerettem, szeretem, ha a történetnek nagyon jó vége van. Ez a kapu a mi jutalmunk a jócselekedetért, mint egy régi magyar népmesében – mondta az ünnepségen Vajda Péter, Még >>>
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK