2022. 06. 30. csütörtök
Pál
: 397 Ft   : 380 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Itt a megvilágosodás! – Válassz a D-Vill egyedi lámpakínálatából és élj a tavaszi kupon akcióval!

Tóth Barna  |  2018. 03. 23., 10:29

Új lakást kéne felszerelni? Vagy a régiben unod már téli a szürkeséget? Az orrodig sem látsz a lakásban? Hiába kapcsolsz lámpát, alig világítja be a helyiséget? „Világosodj meg” a D-Vill akciójával! Cseréld le a régi, poros csillárt! Dobd fel otthonod, válassz a D-Vill Villamossági és Lámpabolt tavaszi, akciós kínálatának különleges, egyedi darabjaiból, március végétől, április végéig, ráadásul kedvezményesen! A kedvezményhez szükséges kupont, ebből a cikkből töltheted le!

EGYEDI, EXKLUZÍV, KÜLÖNLEGES, MODERN, SZÉP, LETISZTULT, JÓ MINŐSÉGŰ, PÉNZTÁRCABARÁT – ÍGY JELLEMEZHETJÜK RÖVIDEN A D-VILL ÁLTAL KÍNÁLT TERMÉKEKET.

Ha stílusos lámpatestekkel, csillárokkal dobnád fel az otthonod, akkor a D-Vill Villamossági és Lámpabolt tavaszi lámpaakcióját pont neked találták ki! A bolt 2010. óta forgalmaz egyedi és különleges lámpatesteket, izzókat, kapcsolókat és villanyszerelési kellékeket.

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Lendületes, fiatalos szakembergárdájuk készséggel segít a legjobb megoldás kiválasztásában. Szükség is van rájuk, hiszen ma már sokszor nagyon speciális dolgokkal és kérdésekkel találja magát szembe az ember. 

Új a kégli, már csak a villanyszerelés van hátra? Ahhoz kellenének anyagok és szerelvények? Vagy modernizálnád a lakás elektromos rendszerét, világítását?

Rossz hírünk van: már nem elég a jó ízlés és a régi frázis:

Fekete a fázis, a kék meg néha ráz is…

Régen minden egyszerűbb volt: mennyezeti vagy fali, függesztett vagy felcsavarozott, körte vagy neon, a foglalat meg porcelán, vagy bakelit…
Ez sajnos ma már kevés lesz a boldoguláshoz!
De aggodalomra semmi ok:

A D-VILL ÜZLETÉBEN FIATALOS, LENDÜLETES CSAPAT SEGÍTI A VÁSÁRLÓT A LEGJOBB VÁLASZTÁSHOZ!

A D-Vill csapata:

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Itt a lámpákon kívül villanyszerelési anyagok – a teljesség igénye nélkül: vezetékek, csatlakozók, biztosítékok, kapcsolók is kaphatók – ez az alap. Emellett tömérdek speciális, a munkákhoz nélkülözhetetlen apróságot is meg lehet vásárolni.

Bedicsné Székely Dóra, a bolt tulajdonosa elmondta: az egyszerűbb darabokat is megtalálhatják náluk a vásárlók, azonban a hangsúlyt a különleges, exkluzív termékekre helyezik.

De legalább olyan fontos, hogy a szép és egyedi termékek egyesítsék magukban a minőséget és a megbízhatóságot is!

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Manapság sokfelé kaphatunk ilyen-olyan, sokszor ismeretlen eredetű, olcsó elekrtromos cikkeket, köztük lámpákat is, és csak utóbb jövünk rá, hogy bizony, nem érte meg.

AKÁR MEGRÁZÓ ÉLMÉNYBEN IS RÉSZÜNK LEHET, AMI AZ ELÉGEDETLENSÉG MELLETT NÉHÁNY PLUSZ AMPERREL TÖLTHETI FEL AZ EMBERT – ÁM EZT A FIASKÓT EGY IGÉNYES SZAKÜZLET NEM ENGEDHETI MEG MAGÁNAK!

Ezért itt, csak a legjobb termékek közül válogathatunk!

Nézzük csak meg közelebbről a lámpákat!
Asztali, álló, fali és mennyezeti lámpa, megannyi stílusban, méretben és kivitelben. Dóri gyorsan mutatott is néhány szép és különleges darabot.

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A mi kedvencünk viszont pont nincs köztük! Mi ezt a különleges mennyezeti csillárt választottuk.

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ez meg micsoda? – kérdezhetjük első ránézésre. Megmondjuk: egy különleges, formatervezett mennyezeti csillár alulnézetből. Nem mindennapi látvány, az bizonyos!

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

HA LÁTVÁNYOS KIEGÉSZÍTŐKET KERESÜNK, AKKOR IS A D-VILL A JÓ MEGOLDÁS: TÖBB FÉLE SÓLÁMPA, EGYEDI ÉBRESZTŐÓRÁK, FALIKÉPEK, LÁVALÁMPÁK KÍNÁLATÁBÓL VÁLASZTHATUNK!

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Modernizáljunk!

Már csak azért is, mert azzal a villanyszámlánk is „megkönnyebbül”!

Szerencsére, itt a LED-lámpákból is széles a választék!
Halványkék, vagy épp enyhe narancssárga – ezeket ma már egy lámpa önmagában is tudja! Sokukhoz már távirányító is jár (akárcsak egy TV-hez – A szerk.): váltogathatjuk, szabályozhatjuk a fényerőt és a színt, és egy sor funkcionális program közül választhatunk.

Ha pedig éppen hangulatvilágításra vágyunk, akkor ezt ugyanazon a lámpán is beállíthatjuk, amely alapesetben a helyiség bevilágítását szolgálja.

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

MA MÁR AZ IZZÓK, FÉNYFORRÁSOK VILÁGÁBAN SEM KÖNNYŰ ELIGAZODNI: MEGANNYI MÉRET, FOGLALAT, HIDEG- ÉS MELEGFEHÉR – DÓRI ÉS MUNKATÁRSAI EBBEN IS SEGÍTENEK!

A hagyományos darabokat mára felváltották az energiatakarékos termékek, főként a LED-es izzók. Ezek jóval hosszabb élettartamukkal és töredék áramfogyasztásukkal egy-kettőre piacvezetővé váltak. Amint Dóritól megtudtuk, náluk is ezeket keresik a legtöbben!

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A kereskedésben szerszámokat is találunk, így csavarhúzókból, fázisceruzákból, fogókból, sarokcsiszoló-korongokból, és speciális mérőműszerekből sincs hiány.

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ha kíváncsi vagy, hogy mi mindent vásárolhatsz még a D-Vill Villamossági és Lámpaboltban, a fotógalériánk is segíthet, kattints bármelyik képre! De biztosíthatunk:

SOKKAL JOBBAN JÁRSZ, HA MAGAD KERESED FeL A BOLTJUKAT KALOCSÁN, A SZENT ISTVÁN KIRÁLY ÚT 69. SZÁM ALATT!

Tedd meg most! Ne feledd a tavaszi lámpaakciót – az alábbi kuponnal!


TÖLTSD LE, A BOLTBAN PEDIG MUTASD FEL A TELEFONODON EZT A KUPONT, ÍGY MÁRCIUS 26. ÉS ÁPRILIS 30. KÖZÖTT 10% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATSZ AZ ÜZLET EGYEDI LÁMPAKÍNÁLATÁBÓL!

D–Vill Villamossági és Lámpabolt
Kalocsa, Szent István király út. 69.
Tel.: 78/462-881

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 27., 14:19
A tavalyi élénk érdeklődés után most kisebb tömeget vonzottak a gasztronómiai különlegességei, holott az Érsekkertbe látogatókat most a LED-falas meccsnézésnél sokkal gazdagabb kiegészítő programsor várta péntek délutántól vasárnap estig. Aki lemaradt róla, vigasztalódjon összefoglalónkkal!
2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 30., 13:14
A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján is rendes nyitvatartási időben várják az ügyfeleket. Még >>>
2022. 06. 30., 13:02
2022. július 1-jén pénteken - a Magyar Egészségügy Napja miatt - a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház telephelyein (Kecskeméten, Kalocsán, Kiskunfélegyházán) a járóbeteg szakrendelés szünetel. Még >>>
2022. 06. 30., 12:23
A megye több települése mellett a NAV ellenőrei Kalocsára is ellátogatnak. Még >>>
2022. 06. 30., 09:53
Megkezdődik a magyar dinnyék árusítása a Lidl és az Aldi üzleteiben – tájékoztatták a diszkontláncok szerdán az MTI-t. Még >>>
2022. 06. 29., 15:51
Vasárnap éjjel Decsen szólalkozott össze egy férfi egy másik társaság tagjaival, majd egy vasrúddal fenyegette őket. A válasz brutális volt: egy testvérpár zártszelvénnyel kezdte ütlegelni a férfit, akit a párja hívására kiérkező rendőrök és mentők eszméletlen, életveszélyes állapotban találtak. Még >>>
2022. 06. 29., 11:59
A kötelező zárt tartás továbbra is érvényben marad a magaskockázatú megyékben, ahogyan a kötelezően előírt szállítás előtti tamponvizsgálatok is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK