2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Jó kocsi, jó idő, jó dumák – Ismert arcokat ültettünk az új Yarisba (VIDEÓ!)

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017. 06. 01., 10:58

Kaptunk egy új Toyota Yarist egy napra, kipróbálásra. Azt mondták, azt csinálhatunk vele, amit akarunk, csak ne törjük össze. Összeeresztettük a hybridet egy világjáró videobloggerrel, Tóth Danival, aki ráadásul kalocsai, hogy megnézzük, mit hoz ki a nem csak küllemében megújult Yarisból. Ő odaültetett az anyósülésre, később a volánhoz is néhány ismert arcot, köztük sportszerkesztőnket, aki már tíz éve Yarist vezet, és hajts! Szép napos időt fogtunk ki, úgyhogy azt, hogy vízálló, csak gondoljuk, de egyébként nagyon rendben volt a kocsi!

Tóth Dani kamerájával járja a világot és a világ minden részén, Szingapúrtól a Tűzföldig, New Yorktól Sidney-ig tett utazásairól küldi üzeneteit követőinek szerte a nagyvilágba, benne szülőföldjére, Kalocsára is. Gondoltuk, most fordulhat a kocka, és városunkból küldheti az éterbe legújabb videoblogját, amit az egynapos tesztelésre a kecskeméti Linartech Autó Kft. jóvoltából szerkesztőségünk rendelkezésére bocsátott kocsiban készített el.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek


A BENZINMOTORRAL ÉS ELEKTROMOS MOTORRAL FÖLSZERELT, TÍZFÉLE SZÍNBEN KÉSZÜLŐ, FIATALOS, KÜLLEMÉBEN ÉS BELSŐ MŰSZAKI TARTALMÁBAN IS TELJESEN MEGÚJULT TOYOTA YARIS KONSTRUKTŐREI NAGY FIGYELMET FORDÍTOTTAK A BIZTONSÁGRA, AMIT TECHNIKAI ÚJDONSÁGOK SORÁNAK BEÉPÍTÉSÉVEL IS FOKOZTAK.

A lézeres érzékelőkkel működő autonóm vészfékrendszerrel kiegészített ütközés előtti biztonsági rendszere életet menthet. A lézeres ütközésérzékelő pásztázza az utat, figyelmezteti a vezetőt a fenyegető ütközésre, és felkészíti a fékeket, hogy a rendszer a pedál lenyomásakor haladéktalanul vészfékezést tudjon végrehajtani, de ha a vezető nem reagál a figyelmeztetésre, a berendezés az autonóm vészfékrendszer aktiválásával a vezető beavatkozása nélkül is lelassítja az autót, ezzel mérsékelve az esetleg bekövetkező ütközés erejét.

Emellett a jelzőtáblákat is felismeri, és azok utasításaira figyelmezteti vezetőjét az autó, és sávelhagyás esetén is riaszt a típus minden változatánál az alapfelszereltség részét képező biztonsági rendszer.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek


A TOYOTA SAFETY SENSE SZOLGÁLTATÁSAIRA AZONBAN SZERENCSÉRE EGYÁLTALÁN NEM VOLT SZÜKSÉGÜNK.

Dani és beszélgetőtársai, köztük sportszerkesztőnk, Tamás Fecó, és Vuits Viktor, a Kalocsai FC focistája is jó sofőrnek, és jó beszélgetőtársnak is bizonyult.

DE BESZÉLJEN INKÁBB MAGÉRT MAGA A VIDEÓ!


A Linartech Autó Kft. telephelyén, Kecskeméten, a Mindszenti körút 43. címen az új Yaris mellett a Toyota márka további személyautó illetve haszongépjármű kínálata mellett használt autó beszámítással, különböző biztosításokkal és finanszírozásokkal, hitelügyintézéssel is foglalkozik az Autóház többéves szakmai tapasztalattal rendelkező kereskedői és szervizes munkatársakkal együtt dolgozó, fiatalos és lendületes csapata.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés