2022. 12. 06. kedd
Miklós
: 414 Ft   : 395 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Jó kocsi, jó idő, jó dumák – Ismert arcokat ültettünk az új Yarisba (VIDEÓ!)

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017. 06. 01., 10:58

Kaptunk egy új Toyota Yarist egy napra, kipróbálásra. Azt mondták, azt csinálhatunk vele, amit akarunk, csak ne törjük össze. Összeeresztettük a hybridet egy világjáró videobloggerrel, Tóth Danival, aki ráadásul kalocsai, hogy megnézzük, mit hoz ki a nem csak küllemében megújult Yarisból. Ő odaültetett az anyósülésre, később a volánhoz is néhány ismert arcot, köztük sportszerkesztőnket, aki már tíz éve Yarist vezet, és hajts! Szép napos időt fogtunk ki, úgyhogy azt, hogy vízálló, csak gondoljuk, de egyébként nagyon rendben volt a kocsi!

Tóth Dani kamerájával járja a világot és a világ minden részén, Szingapúrtól a Tűzföldig, New Yorktól Sidney-ig tett utazásairól küldi üzeneteit követőinek szerte a nagyvilágba, benne szülőföldjére, Kalocsára is. Gondoltuk, most fordulhat a kocka, és városunkból küldheti az éterbe legújabb videoblogját, amit az egynapos tesztelésre a kecskeméti Linartech Autó Kft. jóvoltából szerkesztőségünk rendelkezésére bocsátott kocsiban készített el.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek


A BENZINMOTORRAL ÉS ELEKTROMOS MOTORRAL FÖLSZERELT, TÍZFÉLE SZÍNBEN KÉSZÜLŐ, FIATALOS, KÜLLEMÉBEN ÉS BELSŐ MŰSZAKI TARTALMÁBAN IS TELJESEN MEGÚJULT TOYOTA YARIS KONSTRUKTŐREI NAGY FIGYELMET FORDÍTOTTAK A BIZTONSÁGRA, AMIT TECHNIKAI ÚJDONSÁGOK SORÁNAK BEÉPÍTÉSÉVEL IS FOKOZTAK.

A lézeres érzékelőkkel működő autonóm vészfékrendszerrel kiegészített ütközés előtti biztonsági rendszere életet menthet. A lézeres ütközésérzékelő pásztázza az utat, figyelmezteti a vezetőt a fenyegető ütközésre, és felkészíti a fékeket, hogy a rendszer a pedál lenyomásakor haladéktalanul vészfékezést tudjon végrehajtani, de ha a vezető nem reagál a figyelmeztetésre, a berendezés az autonóm vészfékrendszer aktiválásával a vezető beavatkozása nélkül is lelassítja az autót, ezzel mérsékelve az esetleg bekövetkező ütközés erejét.

Emellett a jelzőtáblákat is felismeri, és azok utasításaira figyelmezteti vezetőjét az autó, és sávelhagyás esetén is riaszt a típus minden változatánál az alapfelszereltség részét képező biztonsági rendszer.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek


A TOYOTA SAFETY SENSE SZOLGÁLTATÁSAIRA AZONBAN SZERENCSÉRE EGYÁLTALÁN NEM VOLT SZÜKSÉGÜNK.

Dani és beszélgetőtársai, köztük sportszerkesztőnk, Tamás Fecó, és Vuits Viktor, a Kalocsai FC focistája is jó sofőrnek, és jó beszélgetőtársnak is bizonyult.

DE BESZÉLJEN INKÁBB MAGÉRT MAGA A VIDEÓ!


A Linartech Autó Kft. telephelyén, Kecskeméten, a Mindszenti körút 43. címen az új Yaris mellett a Toyota márka további személyautó illetve haszongépjármű kínálata mellett használt autó beszámítással, különböző biztosításokkal és finanszírozásokkal, hitelügyintézéssel is foglalkozik az Autóház többéves szakmai tapasztalattal rendelkező kereskedői és szervizes munkatársakkal együtt dolgozó, fiatalos és lendületes csapata.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 12. 02., 13:56
Két év alatt 150 millióval csökkentek Kalocsa éves adóbevételei, miközben a következő évben mintegy 350 milliós rezsiköltség-növekedéssel kell számolni, így a bevételek növelése elkerülhetetlen. A Vállalkozói Klub levélben kérte a javaslat elvetését, de a fentiekre tekintettel a szerda délutáni testületi ülésen mégis megszavazta azt a grémium többsége. A döntéstől bő 60 milliós bevétel-növekedést várnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 06., 22:49
E percekben is tart Gulyás Gergely és Hernádi Zsolt MOL elnök-vezérigazgatója. A továbbiakban az ár kutanként és naponként változhat, a ma éjjeltől érvényes árakat már ismertették. Még >>>
2022. 12. 06., 16:15
A Mol a karbantartás után ugyan újraindította a százhalombattai Dunai Finomítót, de a teljes kapacitás elérése több hetes folyamat, egyik napról a másikra nem oldódnak meg az ellátási problémák, és ahhoz az importnak is helyre kellene állnia a jelenlegi pánikvásárlások és készletfelhalmozások mellett - jelentette be a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója a Kossuth rádió Déli krónikájában kedden. Még >>>
2022. 12. 06., 16:03
Szilikonból készült muffinsütőformát hívott vissza a forgalomból a Pepco - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján kedden közzétett felhívásban. Még >>>
2022. 12. 06., 09:38
Eltűnt a 16 éves Tóth Alisa Angelika! A fiatal, kalocsai lány december 3-án tűnt el, a rendőrség keresi. Még >>>
2022. 12. 06., 08:40
A hatodik játéknaphoz érkeztünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2022. 12. 05., 10:52
Folytatódik a változékony idő a jövő héten is, a hét elején egy érkező hidegfront miatt csapadékra kell számítani, a hét második felében pedig inkább felhős, borult idő várható, többfelé esővel, záporral. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK