2023. 02. 06. hétfő
Dóra, Dorottya
: 389 Ft   : 362 Ft Benzin: 655.9 Ft/l   Dízel: 717.8 Ft/l   Írjon nekünk

Jön a tél, gumicsere! – Gyorsan, kényelmesen a Svebo Gumiszervizben, most ráadásnak nagy akcióval Michelin abroncsokra

Jön a tél, gumicsere! – Gyorsan, kényelmesen a Svebo Gumiszervizben, most ráadásnak nagy akcióval Michelin abroncsokra
Illés György Cinó  |  2018. 10. 09., 17:35

Lassan jönnek a hideg őszi, téli időszakok, nedves, csúszós, lefagyott utakkal. A nyári abroncs van még fönt? Ideje volna gumit cserélni! A Svebo Gumiszervizben – ahol a gumiabroncsok széles skálája mellé szakértelem és a futómű-beállításhoz szükséges korszerű precíziós gépek párosulnak – október idusától egy hónapon át egy garnitúra Michelin gumi mellé – mérettől függően – akár 12 ezer forintos üzemanyag-utalványt is kaphatunk. Most kell váltani!

Október 15 és november 15 között minden, a kalocsai Svebo Gumszervizben vásárolt 4 darab, vagyis egy garnitúra téli, vagy négy-évszakos Michelin gumi abroncs után 16”-ig 6.000 forintos, 17”-tól 12.000 Ft üzemanyag utalványra jogosultak a vásárlók.
(Az ajánlat csak egyedi gépjármű-tulajdonosokra érvényes, flottákra nem!)

AZ AKCIÓRÓL LEGJOBB A HELYSZÍNEN ÉRDEKLŐDNI!

Mégpedig mielőbb, mivel, bár most még a szebbik orcáját mutatja az ősz, bármikor ránk ronthat a rosszabbik fajtája, faggyal, esővel, ónos esővel. Ilyenkor pedig

AZON MÚLHAT MINDEN, AKÁR AZ ÉLETÜNK IS, HOGY MILYEN A TAPADÁS, MILYEN MEGBÍZHATÓ A KEREKEK KAPCSOLATA AZ ASZFALTTAL.

Képgaléria megtekintése (14 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

De amint arra Sveda Gábor és Szabó Tamás, a Kft. tulajdonosai felhívták a figyelmet:

A KAPCSOLAT NEM CSAK AZ ÚTTESTTEL FONTOS!

Keressük tehát bátran a Svebo Gumiszerviz munkatársait telefonon a 78/463 162-as számon, ahol örömmel tájékoztatnak aktuális akcióikról és szolgáltatásaikról is, de tájékozódhatunk honlapjukon, a www.svebogumi.hu internetes oldalon is.

Miközben a szakemberek az autónkra felszerelik a szezonnak megfelelő téli gumiabroncsokat, kényelemben, egy finom kávé társaságában is megvárhatjuk azt!

Képgaléria megtekintése (14 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ne halogassuk tehát, aki pedig évek óta szemezget egy Michelin gumiabroncs-garnitúrával, az most semmiképp ne hagyja ki!

EGYSZÓVAL: VÁLTANI KELL A GUMIKAT ÉS MIKOR, HA MOST NEM, AMIKOR AZ ABRONCSOK ÁRÁBÓL EGY KIRÁNDULÁSRA VALÓ BENZINT VISSZAKAPHATUNK?!

Hol?

A SVEBO GUMISZERVIZBEN!

Rövid határidővel vállalják az autókra a kerekek szerelését, centrírozását, amit bármilyen gépjárműtípusra megoldanak:

A SVEBO GUMISZERVIZ NAGY TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ KOLLEKTÍVÁJÁN EGYETLEN JÁRMŰ, VAGY KERÉKTÍPUS SEM FOG KI.
A MUNKA MINŐSÉGÉRE ÉS A VEVŐ ELÉGEDETTSÉGÉRE KORSZERŰ GÉPEIK ÉS SZAKÉRTELMÜK A GARANCIA.

Képgaléria megtekintése (14 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Az itt elérhető gumiabroncsok széles választékából mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, hiszen mindenféle keréktípusra akad itt "cipellő",

MÉG MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK ABRONCSAIVAL, KEREKEIVEL IS FOGLALKOZNAK.

Mikor?

NYITVATARTÁSI IDŐBEN BÁRMIKOR, DE

OKTÓBER 15-TÓL NOVEMBER 15-IG RÁADÁS MICHELIN GUMIABRONCS-AKCIÓVAL!

Képgaléria megtekintése (14 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Hétköznap 8-17-ig, szombaton 8-12 óráig várja vásárlóit az OMV benzinkút szomszédságában található, Bátyai út 65. szám alatti telephelyén a Svebo Gumiszerviz és Kereskedés, ahol a most levetett „nyári papucsoknak” egy 2012-es, pályázati forrásból megvalósult fejlesztésüknek köszönhetően akár hotelt is bérelhetünk, jutányos áron, hogy szezontól szezonig optimális körülmények között tölthessék az időt abroncsaink, és otthon, a garázsban se akadozzanak!

Képgaléria megtekintése (14 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Svebo Gumiszerviz és Kereskedés,

Kalocsa, Bátyai út 65.

Tel:. 78/463-162

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 02. 03., 12:49
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által közel 245 millió forint értékű beruházást valósít meg az RBDZS Bölcsőde Nonprofit Kft. kalocsai telephelyén.
2023. 02. 01., 13:13
Filvig Géza polgármester a legutóbbi képviselő-testületi ülés végén elmondott tájékoztatójában a tavalyi forrásokból elért megtakarítás mellett szólt a múlt héten megjelent önkormányzati évértékelő kiadványról, valamint a meszesi Duna-parton tervezett beruházásról is – ez utóbbiról közösségi médiás közvélemény-kutatást is indított – link a cikkben!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 02. 06., 16:59
Rövid időn belül két kocsit is nyitva talált Jánoshalmán egy 26 éves helybéli, aki nem volt rest ellopni az autókban fellelt értékeket. A nyomozók azonnal felismerték a kamerafelvételeken. Még >>>
2023. 02. 06., 09:58
A farsang egyik jellegzetes édessége a szalagos fánk. Finom, könnyű a tésztája, nagyon jó fánk recept, készítsd el te is! Még >>>
2023. 02. 06., 09:39
A húsos pástétom maradékmentő receptnek is tökéletes, de friss húst is használhatsz hozzá. Még >>>
2023. 02. 06., 08:59
A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyét dr. Finta József plébános képviselte. Még >>>
2023. 02. 06., 08:58
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 5 fok között várható egész héten, a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. Még >>>
2023. 02. 05., 15:41
A kiskunhalasi rendőrök két hónap alatt négyszer is elfogtak egy 26 éves férfit, amint eltiltás hatálya alatt vezetett, most kezdeményezik a letartóztatását. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK