2023. 11. 30. csütörtök
András, Andor
: 380 Ft   : 347 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Juhééé! Hamarosan nyit az ország legnagyobb vidámparkja a Szelidi-tó Árnyas Campingjében

Tóth Barna  |  2018. 07. 12., 16:04

A Szelidi-tó Árnyas Campingjében már javában zajlanak a munkálatok, hiszen itt nyitja meg kapuit az ország legnagyobb mozgó vidámparkja. Ezen apropóból jövőhét pénteken ráadásul egész nap jelképes belépő fejében, korlátlanul használhatjuk a lélegzetelállító játékokat. Az izgalmakról ezt követően sem kell majd lemondanunk, hiszen augusztus közepéig várják itt a kikapcsolódni vágyókat.

Hová vigyük a gyerkőcöket ha szeretnénk egy fantasztikus, nevetéstől hangos programmal megajándékozni őket? Egésznapos szórakoztató programokkal vár az ország legnagyobb mozgó vidámparkja a Szelidi-tó Árnyas Campingjében.

Több mint 20 féle vidámparkjáték gondoskodik az önfeled szórakozásról - köztük megtaláljuk az örök klasszikusokat, mint a dodgem, vagy a körhinta, valamint a fiatalok kedélyeit és félelemérzetét borzoló modern berendezések tucatját is.


Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Természetesen nem csak a gyerekekre gondoltak a szervezők, hiszen a felnőttek számára egyaránt felhőtlen szórakozást és kikapcsolódást nyújt a vidámpark. A különböző játékokon túl, sörsátorral és büfével is készültek, hogy a szórakozni vágyó közönség semmiben ne szenvedjen hiányt.

A SZELIDI-TÓ ÁRNYAS CaMPINGJÉBEN FELÁLLÍTOTT VIDÁMPARK JÚLIUS 20-áN pénteken 18 ÓRAKOR NYITJA MEG KAPUIT.

A nyitónapon

GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK EGYSÉGESEN MINDÖSSZE 1000,- FORINTÉRT VÁSÁROLHATNAK KARSZALAGOT, AMELLYEL A NAP FOLYAMÁN KORLÁTLANUL FELÜLHETNEK AZ ITT TALÁLHATÓ ÖSSZES JÁTÉKRA.


Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A Vidámpark egészen augusztus 17-ig, vagyis több mint egy hónapon keresztül várja majd itt a kikapcsolódni vágyókat.

A családok számára is ideális, egésznapos, izgalmas és mozgalmas kikapcsolódás mellett, a szervezők koncertekkel is rendszeresen fokozzák majd a hangulatot.

A SZOMBATI NYITÓNAPOT KÖVETŐEN A GYERMEKJEGY 1500,- MÍG A FELNŐTT 2000,- FORINT NAPONTA, AMELLYEL KORLÁTLANUL HASZNÁLHATJUK AZ ÖSSZES ITT TALÁLHATÓ PÖRGŐ, FORGÓ és izgalmas JÁTÉKOT.


Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Gyere és érezd jól magad Szeliden, ahol a nyugodt strandolást, az ország legnagyobb mozgó vidámparkjában pörgetheted fel!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-24 10:01:49
Érkezik a Mikulás, puttonya pedig ajándékcsomagot rejt minden résztvevő gyermek számára! Sőt, pattanjatok fel ti is a Mikulás szánjára!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 11. 29., 09:20
A pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt a kórház fekvőbeteg kapacitásainak tehermentesítésére az ambulánsan is ellátható betegektől. Még >>>
2023. 11. 28., 15:15
Dr. Filvig Géza: az önkormányzati választás tétje, hogy a kalocsai laktanyában migránsokat fognak elhelyezni, vagy az épülő Paks 2 beruházáshoz kapcsolódó feladatokat fogja kiszolgálni. Még >>>
2023. 11. 27., 12:03
Fenyőtermesztésből Magyarországon csaknem 600-700 családi gazdaság él meg. Még >>>
2023. 11. 24., 12:30
A mák és a sajt meglepően jól passzol egymáshoz, így nem csoda, ha tortában köt ki mindkét alapanyag. A meggyes réteg pedig már szinte elengedhetetlen, ha mákos süti készül. Még >>>
2023. 11. 22., 12:15
A vendégek fogadása miatt egy nagytakarítás beütemezése például mindenképpen hasznos, de ha nem akarod túlterhelni magad, az a biztos, ha elosztod több hétre a teendőidet. Így ha december elején nekilátsz a rendrakásnak, szentestére már biztosan minden szép lesz. Még >>>
2023. 11. 22., 10:58
Bár a kivágott ruhák már jó ideje uralják a divatot, a csípő- és deréktájon stratégikusan elhelyezett lyuk, ami néha még a fenék tetejét is éppen hogy megmutathatja, a saját műfajává nőtte ki magát. Olyannyira, hogy 2023-ban sorra tűntek fel a sztárok csípővillantós ruhában, illetve nadrágban. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK