2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Megbízhatóság ikonja a Toyota – Kalocsai nyertes viheti a Toyota C-HR Hybrid Executivet

Zsiga Ferenc  |  2017. 09. 22., 15:38

Bár a végét a vihar elmosta, egészen addig kiváló volt az idei Paprikafesztivál, amelynek sikeréhez a megbízhatóság ikonjának számító Toyota gépkocsikat értékesítő kecskeméti Linartech Autó Kft. is hozzájárult.

Az eleganciát és stílust ötvöző, számos technikai újdonságot felvonultató Toyota flotta egy-egy gyöngyszeméről Brada István és Tóth Tamás, a társaság felkészült, készséges és kedves szakemberei tájékoztatták a nagy színpad melletti kiállítótérnél érdeklődőket.

Ezúttal a becses tárgyak esetében megszokott „mindent a szemnek, semmit a kéznek” szlogent már csak azért sem kellett kiírni, mert bárki beülhetett a járművekbe, kipróbálhatta a kezelőszerveket, ha kedve támadt, a rakodási teret a csomagtérbe feküdve tesztelhette. Kiszállva az autókból még azok közül is többen elhatározásra jutottak, akiknek eddig nem volt határozott elképzelésük, milyen autót szeretnének.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Forrás: KALOhírek

Segített ebben a magyar emberre jellemző közgazdasági gondolkodásmód is, mert bármelyik Toyota modellről volt szó, a minőség, esztétika, menetdinamika, üzemanyag fogyasztás lenyűgöző összbenyomása olyan nepperűző árakkal, hitelfelvételi lehetőségekkel párosult, ami az „Új autóm van!” érzést egykettőre elérhető távolságba helyezte.

A bemutató fókuszába ezúttal a környezetkímélő és gazdaságos Toyoták közül is a Toyota Yaris Hybrid, a crossover szegmensbe új stílust bevezető Toyota C-HR Hybrid Executive, az új Toyota Rav4 Selection 2.0 Diesel,és a hihetetlen teherbírású Toyota Hilux Active 2.4 Diesel Pickup állt.

A hibridek azért is kiváltottak egy kis izgalmat, mert a hibrid technológia fejlesztésében és eladásában köztudomásúan a Toyota a világelső.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Forrás: KALOhírek

A Toyoták Kalocsára érkezésének már a bemutató előtt adtunk egy kis szerencsejátékos adrenalin löketet: aki a KALOhírekr.hu-ról telefonjáról letöltötte vagy kinyomtatta a Toyota kupont, az részt vehetett azon a sorsoláson, amelynek nyertese egy egész hétvégére megkapja a Toyota C-HR Hybrid Executivet.

Mára kiderült,

ezt a kivételes lehetőséget
Végh Bálint kalocsai lakos nyerte, akit az örömhírről a Toyota szalon munkatársai értesítenek és időpontot is egyeztetnek vele.

Gratulálunk a szerencsés nyertesnek!

Aki további részletekre kíváncsi, az a Linartech Autó Kft. Kecskemét, Mindszenti körút 43. szám alatti szalonjában valamennyi Toyota modellt megtekintheti, és ha rövidebb időre is mint Végh Bálint, beülhet egy tesztvezetésre. Így talán ő is igazolhatja majd a Toyotát vásárlók közszájon forgó, a márka iránti elkötelezettségüket tükröző kijelentését:

alig van más olyan nagyszerű, mint a Toyota érzés!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>
2023. 06. 07., 09:02
Gyermekkoromban is a jó meséket szerettem, szeretem, ha a történetnek nagyon jó vége van. Ez a kapu a mi jutalmunk a jócselekedetért, mint egy régi magyar népmesében – mondta az ünnepségen Vajda Péter, Még >>>
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>
2023. 06. 05., 09:17
A hazai forrás a magyar vidék gazdaságának gerincét adó mezőgazdaság és élelmiszertermelés teljes modernizációjára nyújt lehetőséget. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK