2024. 06. 23.
Zoltán
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Megbízhatóság ikonja a Toyota – Kalocsai nyertes viheti a Toyota C-HR Hybrid Executivet

Zsiga Ferenc  |  2017. 09. 22., 15:38

Bár a végét a vihar elmosta, egészen addig kiváló volt az idei Paprikafesztivál, amelynek sikeréhez a megbízhatóság ikonjának számító Toyota gépkocsikat értékesítő kecskeméti Linartech Autó Kft. is hozzájárult.

Az eleganciát és stílust ötvöző, számos technikai újdonságot felvonultató Toyota flotta egy-egy gyöngyszeméről Brada István és Tóth Tamás, a társaság felkészült, készséges és kedves szakemberei tájékoztatták a nagy színpad melletti kiállítótérnél érdeklődőket.

Ezúttal a becses tárgyak esetében megszokott „mindent a szemnek, semmit a kéznek” szlogent már csak azért sem kellett kiírni, mert bárki beülhetett a járművekbe, kipróbálhatta a kezelőszerveket, ha kedve támadt, a rakodási teret a csomagtérbe feküdve tesztelhette. Kiszállva az autókból még azok közül is többen elhatározásra jutottak, akiknek eddig nem volt határozott elképzelésük, milyen autót szeretnének.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Forrás: KALOhírek

Segített ebben a magyar emberre jellemző közgazdasági gondolkodásmód is, mert bármelyik Toyota modellről volt szó, a minőség, esztétika, menetdinamika, üzemanyag fogyasztás lenyűgöző összbenyomása olyan nepperűző árakkal, hitelfelvételi lehetőségekkel párosult, ami az „Új autóm van!” érzést egykettőre elérhető távolságba helyezte.

A bemutató fókuszába ezúttal a környezetkímélő és gazdaságos Toyoták közül is a Toyota Yaris Hybrid, a crossover szegmensbe új stílust bevezető Toyota C-HR Hybrid Executive, az új Toyota Rav4 Selection 2.0 Diesel,és a hihetetlen teherbírású Toyota Hilux Active 2.4 Diesel Pickup állt.

A hibridek azért is kiváltottak egy kis izgalmat, mert a hibrid technológia fejlesztésében és eladásában köztudomásúan a Toyota a világelső.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Forrás: KALOhírek

A Toyoták Kalocsára érkezésének már a bemutató előtt adtunk egy kis szerencsejátékos adrenalin löketet: aki a KALOhírekr.hu-ról telefonjáról letöltötte vagy kinyomtatta a Toyota kupont, az részt vehetett azon a sorsoláson, amelynek nyertese egy egész hétvégére megkapja a Toyota C-HR Hybrid Executivet.

Mára kiderült,

ezt a kivételes lehetőséget
Végh Bálint kalocsai lakos nyerte, akit az örömhírről a Toyota szalon munkatársai értesítenek és időpontot is egyeztetnek vele.

Gratulálunk a szerencsés nyertesnek!

Aki további részletekre kíváncsi, az a Linartech Autó Kft. Kecskemét, Mindszenti körút 43. szám alatti szalonjában valamennyi Toyota modellt megtekintheti, és ha rövidebb időre is mint Végh Bálint, beülhet egy tesztvezetésre. Így talán ő is igazolhatja majd a Toyotát vásárlók közszájon forgó, a márka iránti elkötelezettségüket tükröző kijelentését:

alig van más olyan nagyszerű, mint a Toyota érzés!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 23., 09:30
Az idősebb vádlottnak még egy lopásért is felelnie kell, ugyanis pár héttel a rablás előtt betört egy házba. Még >>>
2024. 06. 21., 18:00
Az ügyészség a nőt többrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja Még >>>
2024. 06. 21., 16:51
Bock József életműve példa arra, hogy szívós, kitartó munkával milyen eredményeket lehet elérni. Még >>>
2024. 06. 20., 09:01
Három év alatt 12 magyar és 4 cseh gazdasági társaságot vontak be az adóelkerülő tevékenységbe. Még >>>
2024. 06. 19., 14:34
Két bajai rendőr és mentős húzták vissza a hídra az öngyilkossággal fenyegetőző férfit. Még >>>
2024. 06. 19., 10:56
Az asszonnyal szemben több körözés volt érvényben. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK