2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Na ezt vágd zsebre: -20%; -30; -50% kedvezmény mindenre a Schiszler Nike Szaküzletben

Na ezt vágd zsebre: -20%; -30; -50% kedvezmény mindenre a Schiszler Nike Szaküzletben
Tóth Barna  |  2018. 01. 18., 16:43

A tél még javában tart, pedig olyan jól esne már egy kis napsütés, egy kellemes séta a parkban, egy laza kocogás, vagy akár valami kellemes szabadidős tevékenység, ami a testet és a lelket is feltölti élettel. Mikor végre rászánná magát az ember, hiszen lehetőség ekkor is akad bőven, már jön is a kérdés. Mit vegyek fel? A legjobb válasz pedig karnyújtásnyira van, vagyis a Szent István király úton található Schiszler Nike üzletben, ahol egészen február végéig hihetetlenül alacsony árakkal és folyamatos akcióval várnak téged!

A szekrényben várakozó sportcipő bizony szebb napokat is látott, a hölgyek által oly gyakran hangoztatott „nincs egy árva göncöm sem” kezdetű mondatokról nem is beszélve, de nincs ez másképp a férfiaknál sem, csak hogy a kinyúlt, kifakult szabadidőruhára gondoljunk, ami már az elmegy kategóriába sem fér bele. Még szerencse, hogy a kalocsai Schiszler Nike Szaküzletben erre is gondoltak. Januártól egészen február végéig, az összes termékhez akciósan juthatunk hozzá, így most 20-30, sőt akár 50 százalékkal olcsóbban is meg lehet vásárolni a legjobb darabokat, ráadásul január utolsó hetében, újabb óriási cipőválasztékkal is előrukkolnak, a február végéig tartó akció során.

Nem is volt kérdés, hogy ezt mi is megnézzük magunknak. Fényképezőt ragadva indultunk el Martin Gáborral, akit nem csak a horgászok, vagy a tanulók, hanem szinte minden gyermek és felnőtt egyaránt jól ismer a környéken. Gábor a sportélet egyik kiemelkedő alakja, vérbeli horgász, családapa és testnevelőtanár.  Bár a vásárlásra sajnálja a drága időt, ezért órákra aligha tudja kedvese elrángatni, most tettünk egy próbát, vajon töredék idő alatt is el lehet ezt intézni? Ha már ekkora akcióval kedveskednek a kalocsai Schiszler Nike szaküzletben, ráadásul már az év elején, akkor vétek lenne ezt kihagyni. Ez kell nekünk, lássuk, mi mindent találunk a Szent István király úton található szaküzletben.

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Az üzletbe lépve Farkasné Vén Marianna üzletvezető fogadott minket, majd mosolyogva és segítőkészen navigált végig a kínálat között, hogy Gabi számára a legjobb darabokat találjuk meg. Kezdetben igyekeztünk kényelmesre venni a figurát. Egy sportos, de annál kényelmesebb pulcsival és szabadidőnacival rukkolt elő Mariann. Mondhatni örökérvényű darabok, amiben az ember bárhol és bármikor megjelenhet és tuti, hogy jól érzi magát.

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A kényelmes és nem mellesleg féláras szetthez, egy menő NIKE sport csukát is találtunk. Mindössze a bőség zavara nehezítette a választást, így több darabot is felpróbált sportemberünk, míg az igazi a lábára nem került. Nem hiába, olyan ez, mint a horgászat, egyik csuka a másik után, hogy egy röpke költői hasonlattal éljünk. Közben az üzlet vezetőjétől, Marianntól azt is megtudtuk, hogy hamarosan egy újabb nagy szállítmány cipő érkezik hozzájuk, így a készlethiány fogalma is messze elkerüli az üzletet, akció ide, tömérdek vásárló oda, biztosan jut mindenkinek

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Gabival tovább csemegéztük a széles kínálatot és persze a minőséget is górcső alá vettük. Több évtizedes sport múltjából jól tudja, hogy a Nike termékeit a minőség, a kényelem és a hosszú élettartammal jellemzi.

A hétköznapokban is ilyen darabokat nyüstölök és sosem csalódom.

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Természetesen nem csak felnőtt, hanem gyermekcipők és ruházatok is széles kínálatban találhatók az üzletben. Martin Gabi vérbeli családapaként és sportolóként is jól tudja, mennyire fontos, hogy milyen cipő kerül a gyerkőcre. A minőségi, ergonómiailag tökéjre fejlesztett darabok, nagyban meghatározzák a gyerekek tartását, kímélik a lábat és tehermentesítik a gerincet, jobb tartást kölcsönöznek viselőjüknek. Ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen cipőt vesznek fel.

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Gabi sportember lévén, egy rögtönzött edzésre sem mondhatott nemet. Stílusosan fekvőtámasszal kezdte a gyakorlatsort.

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Majd jött egy kis „nehezítés” amit már csak azért is bevállalt, mert ilyen kellemes vásárlásban sincs mindig része az ember fiának. Örültünk, hogy egy helyen és ráadásul gyorsan megtaláltunk, mindent, amire csak szűkség volt. Köszönet Mariannak, aki több évtizedes tudásával és tapasztalatával végig navigált minket. Így férfiként is gyerekjáték volt a vásárlás.

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Időközben Martin Gabi beavatott minket a munkája szépségébe, a sportéletbe, kiveséztük a bemelegítő gyakorlatokat is. Majd stílusosan térdelőrajtból futott neki a közvetkező szett ruha és cipő kiválasztásának. A „célszalagot” vagy helyesebben tárgyat is gyorsan a helyére rögtönöztük.

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Az ilyen jókedvű férfi vásárló sem mindennapi, az egyszer biztos. De mit lehet tenni, ha az ember az üzletben néhány perc múltán már olyan otthonosan érzi magát, mint ha csak a saját gardróbja előtt morfondírozna: „Na melyiket is vegyem föl?!”

A termékeken túl már csak az árcédulák okoztak nagyobb megdöbbenést. Sportcsuka alig 10 ezerért. Komplett sportruházat, naci, póló pulcsi 20-30-50 százalék kedvezménnyel?! Ez kell ide kérem szépen. Még a világ is megfordult velünk:

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Több szett ruhát és jó néhány pár cipőt is sikerült a szákba terelni, helyesebben a kosárba helyezni, de a gyermek és felnőtt ruha, cipő és táska mellet, sporteszközöket is vásárolhatunk. Gabi választása ráadásul még a szetthez is remekül illett!  Gyorsan a kedvencévé is vált az összeállítás

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Nem árt tudnotok azt is, hogy itt minden termékre fél év garanciát vállalnak, van lehetőségetek cserét kérni, illetve ha nincs a méretetekben olyan termék, amilyet szeretnétek, a partnerüzletekkel együttműködve megoldást találnak a problémátokra. Ugyanakkor ajándékutalványokat is beszerezhettek, amivel biztosan sikerrel jártok majd egy-egy születésnap, névnap alkalmával! 

Ha speciális sportruházatot, vagy a legdivatosabb gyerek- és felnőtt szabadidő ruházatot kerestek, itt a helyetek! Reméljük, hogy sikerült meghozni a kedveteket egy kis kimozdulásra és előtte némi gardróbfrissítésre!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés