2023. 06. 05. hétfő
Fatime
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Negyedszázados tapasztalattal, személyes tanácsadással várja ügyfeleit a kalocsai Flaisz Festékbolt

Gazsó Rita  |  2019. 07. 07., 11:10

Igaz a multikkal nem tudnak versenyezni árufelhozatalban, de az ő oldalukra billenti a mérleget huszonöt év szakmai tapasztalata, amellyel szívesen segítik vásárlóikat, akik örömmel fogadják meg tanácsaikat – tudtuk meg Flaisz Gábortól, a kalocsai Flaisz Festékbolt tulajdonosától.

- Huszonöt évvel ezelőtt nyitották meg saját vállalkozásban a festékboltjukat Kalocsán. Hogyan indult el annak idején és ma hol tartanak?


Forrás: Bennevagyunk.hu

- Fiatal házasként a feleségemmel ketten vettük át a kalocsai üzletet 1994-ben egy keceli festékboltostól, aki azért vált meg tőle, mert meghaladta az erejét a saját keceli boltja mellett ezt is üzemeltetni. Egyikünknek sem volt túl sok tapasztalata a kereskedelem területén, hiszen a párom előtte gépi kötőként dolgozott, jómagam pedig elektroműszerészként. Mára 25 év van mögöttünk, amely alatt több üzlethelyiséget is kinőttünk, jelenlegi helyünkön 2000 óta működünk, két alkalmazottal.

- Milyen árucikkeket, szolgáltatásokat kínálnak a vevőknek?

- A Flaisz festékboltban megtalálható minden, ami a lakásfelújításhoz, főként a festéshez szükséges: így tehát festékek, hígítók, tapéta, kiegészítők, díszlécek, hungarocell stukkók, bordűrök, emellett bizonyos eszközök, ecsetek, hengerek, létra. Lakberendezéshez használt árucikkeket, mint például függöny, ágytakaró vagy díszpárna azonban nem árulunk.


Forrás: Bennevagyunk.hu

- Mi a titka annak, hogy negyedszázada üzemelnek sikeresen?

- Talán az, hogy régóta vagyunk itt, alaposan ismerjük a helyi igényeket, maximálisan figyelünk a vásárlókra. Nem könnyű megtartani a vevőkört, annál is inkább, mivel ilyen hosszú idő alatt jelentősen megváltoztak a vásárlási szokások, a nagykereskedelmi láncok sok vásárlót elvittek tőlünk. Igaz szakmailag folyamatosan lépést tartunk a legújabb technikával, anyagokkal, de nehéz versenyezni a „multikkal” árban, árufelhozatalban. Ami az üzletünk egyik fő vonzereje az, hogy mi sokéves tapasztalatunkkal, tudásunkkal segítjük vásárlóinkat, amelyre úgy tűnik, komoly igény van. Kis túlzással, van aki úgy jön be hozzánk, hogy azt sem tudja, hogy kell megfogni a festőhengert. Mi valamennyiüket szívesen segítjük tanácsainkkal.


Forrás: Bennevagyunk.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 01., 18:49
Egyéni tájékoztatás adással, pódiumbeszélgetésekkel csábítják a leendő rendőröket, de egészségügyi és pszichológiai konzultáción is részt vehetnek az érdeklődők.
2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>
2023. 06. 05., 09:17
A hazai forrás a magyar vidék gazdaságának gerincét adó mezőgazdaság és élelmiszertermelés teljes modernizációjára nyújt lehetőséget. Még >>>
2023. 06. 05., 07:40
Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. Még >>>
2023. 06. 04., 09:39
Június 8-18. között ivóvíz hálózat fertőtlenítési és hálózat tisztítási munkát végeznek a kalocsai járásban. Még >>>
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>