2023. 11. 30. csütörtök
András, Andor
: 378 Ft   : 345 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Óriási leárazás a Schiszler kalocsai üzletében – Szerezd be most akár féláron a legmenőbb sportcuccokat!

Bényi Eszter  |  2017. 07. 26., 21:43

Még tavasszal, városunk kedvenc fitneszlédijével, Bodnár Erikával jártam a Schiszler Nike kalocsai márkaüzletében és hoztam nektek izgi fényképes beszámolót a nagy sportcucctesztünkről, amit legalább ti is annyira szerettetek, mint mi. Bevallom, én azóta sajnos nem nyitottam ajtót a kalocsai Schiszlerbe, így már jócskán ideje volt újra bekopogtatnom a barátságos sportüzletbe. És láss csodát: ismét hatalmas nyárvégi és egyben szezon eleji akcióba botlottam! Jelentem: én is, és a pénztárcám is elégedetten távoztunk! De most sem voltam egyedül: ezúttal Zalánt és Zoét, egy jóképű kiskamaszt és egy tündéri kislányt kaptam vásárlás közben lencsevégre. Nektek is feltétlenül látnotok kell őket!

Mindmáig azt hittem, a nők és a vásárlás közötti kapcsolat örökkön örökké tart, az idő nem fog rajta, mindig lángoló és hűséges marad. De ahogy öregszem, egyre jobban azt érzem, hogy akár egy egy-két órás vásárlás alkalmával is piszkosul el tudok fáradni. Pedig aztán én soha, de soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen mélyre süllyedek e tekintetben. :)

Nos, ha ez idáig azt hittem, hogy elfáradtam egy-egy shoppingtúrám alkalmával, most azonnal meg is kell változtatnom a véleményem, mert azok a mostanihoz képest semmiségnek tűnnek!

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Mindenekelőtt megemelem a képzeletbeli kalapom egykori kolleganőm, Edit előtt, ugyanis két gyerekkel elindulni a rekkenő hőségben bevásárolni, az kérem szépen tényleg az ultrabrutál kategóriába tartozik.

Na de ne haladjunk ennyire előre, nézzük csak, hogyan boldogul egy anyuka, aki 11 éves fiának nyárra papucsot, őszre suliba járós sportcipőt keres, míg a másfél éves totyogó kislányának szandit és maszatolni való pólócskát vadászik.

A legújabb kollekció darabjait Bodnár Erával teszteltük.
bővebben ...

Kíváncsiak vagytok, miből tud választani? Kap-e megfelelő méretet mindenből? És a gyerekeknek hogy tetszik mindez? Mennyi pénzébe fog ez kerülni?
Ígérem, ebből az írásból minden kiderül, olvassatok csak tovább!

Hogy melyik gyerkőc a nehezebb falat, még most sem tudom megfogalmazni. Én inkább kihívásnak tekintettem mindkettőt.

Zalán, aki Messi után az egyik legmenőbb focista e vidéken a Méhecskék SE U 14-es csapatát erősíti, most készül a hatodik osztályba. Él hal a fociért, a fociskártyáiból egy autót meg lehetne pakolni az iskolai papírgyűjtésen, kétszer. Minden sportcucc jól jön neki, hiszen kell edzésre, terembe, meccsre és suliba is egy-egy darab, de nagyon nem mindegy, hogy a választott darabok milyenek, meddig bírják, és nem utolsó sorban mennyibe kerülnek.

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Mariann, a kalocsai Schiszler Nike üzlet szíve-lelke régóta ismeri Zalánt, de azért néhány keresztkérdéssel rögtön feltérképezte, vajon mi is lehet a legjobb választás most neki. Íme az első szett, amit ugyanúgy lehet hordani a szünidei kirándulásokon, mint szeptemberben az iskolapadban, vagy akár edzésre menet:

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

A képen látható rövidnadrágot most 9.000 Ft helyett 4.500 Ft-ért féláron, a pólót 30 %-os kedvezménnyel, kevesebb, mint 4.000 Ft-ért, a cipőt pedig szintén féláron, azaz 14.990 Ft helyett 7.500 Ft-ért vihetnénk haza. A szett összesen tehát: 15.800 Ft. Hangsúlyozom: összesen! Nem rossz kezdés így elsőre, de lássuk csak, milyen kincseket rejteget még a Schiszler!

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Még mielőtt azt hinnétek, Zalán próbálgatása minőség-ellenőrzés nélkül zajlott, megjegyzem: Zoé baba minden egyes öltözetet alaposan megvizsgált, szemügyre vett, szabadidejében pedig anyukája és Mariann felváltva szórakoztatták, hogy ne rendezze át végérvényesen az egész üzletet:

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Apropó Zoé! Az imádnivaló tündérkislány energiaszintje a fellegekben járt, így mindeközben a maga 18 hónapos korával olyan szinten megdolgoztatott minket, hogy komolyan elgondolkoztam azon, vajon kisebb szívrohamok nélkül túl lehet-e élni egy napot egy ilyen izgőmozgó csemete mellett.
Editet pásztázva megállapítottam, hogy tutira megy neki mindaz, ami számomra most lehetetlennek tűnik, hiszen Zoé göndör fürtjeiből és hatalmas kék szemeiből mindig erőt meríthet.

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Miközben a nagytesó szabadidőruhát próbál, Edit és Mariann egyre inkább azon tanakodnak, vajon melyik szandál lenne Zoénak a legjobb választás?
Fő szempont, hogy strapabíró és ugyanannyira rugalmas is legyen, akár a vízparton vízi cipőként is helytálljon, de kellőképp fogja is a pici talpacskákat. Én nem is gondoltam volna, hogy itt, egy kalocsai sportüzletben még erre is tudnak alternatívát mutatni!

Na nem mintha nagyon tudtunk volna bármibe is beleszólni, mert Zoé azonnal önkiszolgáló üzemmódba tette magát...

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

…és szó nélkül kiválasztotta az üzlet legcukibb kis lila szandiját, ami már biztos, hogy megy is velük együtt haza, most féláron, anya nagy örömére 8.000 Ft helyett csak 4.000 Ft-ért!

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Amíg Zoé az új szandiban tipeg tovább, lélegzetvételnyi (vagy kevesebb) szünet következik Zalánnal a második szettben. Nézzétek csak:

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

A piros-fekete melegítő egyszerre letisztult és vagány, kifejezetten jól áll Zalánnak, és most még egy menő iskolatáskát is találtunk hozzá hasznos pakolórészekkel, jó nagy tárolókkal:

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

A szabadidőhöz passzoló fekete sportcipő egyébként légáteresztő, kiválóan szellőzik, kifejezetten ajánlott felső tagozatosoknak, akiknek nem kötelező a váltócipő, így egész nap komfortos viseletet biztosít. A szabadidőruha, és a cipő is most 30 %-os akcióban van egészen augusztus 31-ig.

Igen jól olvastátok, a Schiszler kalocsai üzletében nem csak néhány napig tart ez az óriási akció, hanem július 31-től egészen augusztus 31-ig, így bátran ellátogathattok beszerezni az iskolakezdéshez elengedhetetlen ruhákat, cipőket, sportfelszereléseket és kiegészítőket most 20, 30 és 50%-os akcióban.

Biztosan tudjátok már, az üzlet több mint tíz éve nyitott meg Kalocsa főutcáján, egészen pontosan a Szent István kir. utca 29. szám alatt, ahol minden évszakban folyamatosan bővülő, minőségi árukészlettel, szezonális akciókkal várják a régi és új vevőket egyaránt.

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Ha speciális sportruházatot, vagy a legdivatosabb gyerek- és felnőtt szabadidő ruházatot kerestek, itt a helyetek, hisz mindent megtaláltok egy helyen! Nyitvatartási időben Mariann – az üzlet vezetője – sokéves tapasztalattal és mindig barátságosan, készségesen áll a rendelkezésetekre, pillanatok alatt akár tetőtől talpig felöltöztet!

Nem árt tudnotok azt is, hogy itt minden termékre fél év garanciát vállalnak, van lehetőségetek cserét kérni, illetve ha nincs a méretetekben olyan termék amilyet szeretnétek, a partnerüzletekkel együttműködve megoldást találnak a problémátokra. Ugyanakkor ajándékutalványokat is beszerezhettek, amivel biztosan sikerrel jártok majd egy-egy születésnap, névnap alkalmával!

Visszatérve a gyerekshoppingtúránkra, Editék tökéletesen időzítették a bevásárlást, látva a szezonvégiakciókat.Ahúsz, harminc és akár ötven százalékos árzuhanásnak köszönhetően marad még a pénztárcájukban néhány ropogós kétezres, aminek természetesen bőven lesz még helye a különböző iskolakezdéshez szükséges irodaszerek megvásárlására.

Közben Zalán megtalálta álmai papucsát, ami pehelykönnyű és hihetetlenül menő, és mondanom sem kell, hogy akciós is, így gyorsan le is fotóztam nektek:

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Míg Zalán vadiúj tépőzáras papucsát csodálta, addig Zoé Mariann segítségével egy lila színű pólót talált magának a bébi soron, 4000 Ft helyett 1900 Ft-ért. Inkább mutatom, mint mondom, milyen jól érezte magát benne:

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Ugye milyen cuki? :)

Mindemellett Zalán próbált még a focis szereléséhez elengedhetetlen sípcsontvédőt, sportszárat, hiszen ha most nem is, de legközelebb ezeket is be kell szereznie, így nem árt képben lenni, hogy ezekre is vonatkozik a szezonvégi áreső.

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Akármikor is szerzik be ezeket, az már biztos, hogy itt veszik majd Zalán következő sportcipőjét, vagy az új stopnist, esetleg majd egy nagyobb iskolatáskát is. Zoénak pedig szintén itt szerzik be a következő kiscipőt, ha ilyen gyorsan cseperedik, nem is kell sokat várni ezzel. De a szülők is itt fog elsőként megfordulni, ha egy új edzőruhát, vagy fitnesznadrágot szeretnének maguknak, mert tudják, itt mindig segítő kezet kapnak, az aktuális trendeket teremtő világmárka megbízhatósága garancia nekik, ráadásul mindezt karnyújtásnyira tőlük, a város kellős közepén megkaphatják. 

Még mielőtt elkapkodják a jobbnál jobb extra akciós árukészletet, jó szívvel ajánlom, hogy nézzetek be ti is, ne halogassátok a vásárlást.
Biztos vagyok benne, hogy hasonló jókedvvel tértek majd haza, mint mi, fáradtság ide vagy oda!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-24 10:01:49
Érkezik a Mikulás, puttonya pedig ajándékcsomagot rejt minden résztvevő gyermek számára! Sőt, pattanjatok fel ti is a Mikulás szánjára!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 11. 29., 09:20
A pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt a kórház fekvőbeteg kapacitásainak tehermentesítésére az ambulánsan is ellátható betegektől. Még >>>
2023. 11. 28., 15:15
Dr. Filvig Géza: az önkormányzati választás tétje, hogy a kalocsai laktanyában migránsokat fognak elhelyezni, vagy az épülő Paks 2 beruházáshoz kapcsolódó feladatokat fogja kiszolgálni. Még >>>
2023. 11. 27., 12:03
Fenyőtermesztésből Magyarországon csaknem 600-700 családi gazdaság él meg. Még >>>
2023. 11. 24., 12:30
A mák és a sajt meglepően jól passzol egymáshoz, így nem csoda, ha tortában köt ki mindkét alapanyag. A meggyes réteg pedig már szinte elengedhetetlen, ha mákos süti készül. Még >>>
2023. 11. 22., 12:15
A vendégek fogadása miatt egy nagytakarítás beütemezése például mindenképpen hasznos, de ha nem akarod túlterhelni magad, az a biztos, ha elosztod több hétre a teendőidet. Így ha december elején nekilátsz a rendrakásnak, szentestére már biztosan minden szép lesz. Még >>>
2023. 11. 22., 10:58
Bár a kivágott ruhák már jó ideje uralják a divatot, a csípő- és deréktájon stratégikusan elhelyezett lyuk, ami néha még a fenék tetejét is éppen hogy megmutathatja, a saját műfajává nőtte ki magát. Olyannyira, hogy 2023-ban sorra tűntek fel a sztárok csípővillantós ruhában, illetve nadrágban. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK