2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Pál Andrea mit sem sejtő kollégánkat is jól megizzasztotta – Titán Fitness Kalocsa, ahol az egészség kezdődik

Tóth Barna  |  2018. 06. 25., 16:18

Manapság hajlamosak vagyunk egyre inkább mozgásszegény életmódra váltani, pedig nem csak a nagyvárosokban van lehetőségünk magas színvonalon tenni az egészségért. A következő sorokban betekintést nyerhetsz a kalocsai Titán Fitness világába. A hely jóval több, mint konditerem, hiszen egy nívós egészségcentrum szolgáltatásait kínálják számodra, helyben. Ismerd meg a Titánt kollégánk történetén keresztül, testközelből!

Fényképező a személyi edző kezében, súlyzó meg a riporterében…?! A történet egy könnyed nyári cikk írásával indult, ami témáját tekintve az egészségről, alakformálásról, fogyásról, edzésről szól – itt a nyár, jól jön némi inspiráció, motiváció a mozogni, formálódni vágyóknak. De hogyan lehet mindezt profin?

Egy kellemes nyári reggelen a pirkadó nap sugarai egyre inkább ösztönöztek arra, hogy belevessem magam a mozgás, egészség, edzés témakörébe. Fényképezőt ragadva nagy lendületet vettem, irány a Martinovics utcai Titán Fitness.

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A terem tulajdonosát, Rigó Tamást régóta ismerem. Zöldfülűként még én is lejártam ide edzeni.

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A terembe lépve átjárt a hely különleges atmoszférája, egyre több erővel és némi furcsa várakozással készültem a Titán újbóli felfedezésére.

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Rigó Tamás kollégájához, Pál Andreához irányított, akit jól ismerhet mindenki, hiszen testépítő és fitness versenyek garmadáján vett már részt, emellett az IronMaxx táplálékkiegészítő készítmények kalocsai "véleményvezére", a Titán Fitness Kalocsa személyi edzője és életmód tanácsadója."

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Gondoltam, Andi szakértőként majd egyszerűen bevezet a testedzés világába, fontos dolgokat említ a táplálkozásról, az egészségről, a célok elérésének mikéntjeiről, a Titán Fitness teremről és annak professzionális szolgáltatásairól, a táplálékkiegészítőkről, speciális ételekről, én pedig

KÉSZÍTEK NÉHÁNY JÓ KÉPET, MAJD ÍROK EGY KEREK SZÖSSZENETET, ÉS MEG IS VAGYUNK.
DE NEM ÍGY LETT…

A kedves - mosolygós fogadtatás után, kaptam is az első instrukciót:

VEGYEM FEL AZ EDZŐCUCCOM ÉS KEZDHETJÜK IS!

Az edző… micsodámat? A ’cuccom’ csak egy fényképezőgép van nálam.
Utcai ruhában ráadásul ugyanolyan éles képeket lövök, mint sportosban…

Ebbe izzasszalak bele? Csinálunk egy teljes állapotfelmérést, hogy beleláss a dolgokba…!UGYAN NEM TELJESEN ERRE KÉSZÜLTEM, DE JÖJJÖN, AMINEK JÖNNIE KELL!

Az állapotfelmérés egy néhány oldalas kérdőív kitöltésével indult.

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Fontos, hogy teljes képet kapjunk az egészségi állapotról, előzményekről. Itt fogalmazzuk meg a célokat is. Egyesek fogyni szeretnének, mások az egészségükért dolgoznak, míg vannak, akik izmot szeretnének építeni, másoknak a jó közérzet, vagy épp a kellemes hangulat és a kikapcsolódás a fontos. Mi ebben professzionális és átfogó segítséget nyújtunk itt a Titánban.A kérdőív kitöltése után még a súlyzók közelébe se jutottam.
Jött a vércukorszint, vérnyomás, testsúly index, vázizomzat feltérképezése, ViPORT orvosi készülékkel mért Cardio Stress Index mérés. Az állapotfelmérés az edzésprogram alapjául szolgál. Rendszeres időközönként megismétlik, így a célok tekintetében, fogyás, izomépítés, kardió, képet kapnak arról, hogyan működik a személyre alakított program. Itt mérhetetlen szaktudással és odafigyeléssel segítik a vendégeket.

A szaktudás mellett megannyi kiegészítő termék is hozzájárul céljaink eléréséhez

A kalocsai Titán Fitnessben célunktól függően megannyi táplálékiegészítő közül szemezgethetünk. Finomabbnál finomabb kalóriacsökkentett ételek, glutén és állati fehérjementes táplálék kiegészítők, proteinpalacsinta és puding, pizzatészta alap, szószok és salátaöntetek, mogyorós, kókuszos és csokis proteinkrém, műzli és zabkása közül is válogathatunk. Természetesen ásványvizekkel, kávéval, turmixokkal, izotóniás italokkal is frissíthetjük itt magunkat.

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Az állapotfelmérés

Kaptam egy pulzusmérő órát és egy szintén e célt szolgáló pántot a mellkasomra.
Körbejártuk a jól felszerelt termet. Az állapotfelmérésem, kerékpározással indult. Itt még gond nélkül hoztam a széles vigyort!

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Az életkorom, súlyom, edzettségi állapotom alapján Andi beállította a maximális pulzusszámot. Ahogy ezt elértem lekapcsolt a gép, megóvva a túlterheléstől. Mindez fontos infókat szolgáltatott rólam.

A bringázás után jött a futópad, majd egy kis lépcsőzőgép, fekvőtámasz, felülés, lábtoló, fekvenyomás és társai…

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Tisztességgel végig csináltam mindent. Nem volt könnyű, ugyanakkor jól esett a berozsdásodott testrészeket újra megmozgatni, az egészség útjára lépni, úgy, hogy nem rendelkeztem szaktudással, tapasztalattal is csak nagyon régről, de mindebben a legjobbak segítettek nekem itt a Titán Fitness-ben.

Az állapotfelmérés után közösen értékeltük ki az eredményeket és mint minden vendég egy személyre szabott átfogó programot kaptam Anditól.

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Jó tudni, és saját, eleven tapasztalat alapján leírni neketek, hogy itt a Titánban ennyi szaktudással és profizmussal navigálják mindazokat, akik tenni akarnak magukért, kondíciójukért, közérzetükért, egészségükért.

A HANGULAT IS MAGÁÉRT BESZÉL, FELTÖLTŐDTEM ÉS KIKAPCSOLÓDTAM.

A Titán kínálata itt ráadásul még nem ér véget, hiszen lehet náluk még spinningezni, aikidozni, sőt masszázsal és élményfürdővel is kényeztethetjük magunkat. Egy edzés előtt vagy épp után jó itt leülni a kanapéra, barátokkal beszélgetni, egy kellemes kávé, vagy turmix mellett.

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ha egy kicsit szeretnél te is feltöltődni, kiszakadi a mindennapok forgatagából, kötetlenül jól érezni, kényeztetni magad, akkor

IRÁNY A TITÁN FITNESS:
KALOCSA, MARTINOVICS UTCA 1.
Telefonszám(70) 25-77-199
www.titansc.hu

CSAK AZ EDZŐCUCCOT NE HAGYJÁTOK OTTHON…! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>
2023. 06. 05., 09:17
A hazai forrás a magyar vidék gazdaságának gerincét adó mezőgazdaság és élelmiszertermelés teljes modernizációjára nyújt lehetőséget. Még >>>
2023. 06. 05., 07:40
Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. Még >>>
2023. 06. 04., 09:39
Június 8-18. között ivóvíz hálózat fertőtlenítési és hálózat tisztítási munkát végeznek a kalocsai járásban. Még >>>
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>