2022. 11. 30. szerda
András, Andor
: 408 Ft   : 394 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Szekszárdon a Verrasztó testvérek – Mobiltelefonnal és előfizetéssel támogatja felkészülésüket a TARR Kft.

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017. 05. 31., 14:24

Alig néhány hét és kezdődik a 2017-es esztendő világviszonylatban is egyik legrangosabb és várhatóan legnézettebb sporteseménye, a 17. FINA Világbajnokság. A budapesti VB-n induló hazai versenyzők nyugodt, kiegyensúlyozott felkészülése elengedhetetlen záloga eredményes szereplésüknek, ahhoz pedig kulcsfontosságú úgy a sportolók, mint a Magyar Úszó Szövetség támogatása. A magyar úszók felkészülését támogatók bevonásával segíti a Húsz17 Úszó Hősökért Projekt is, amely például egy-egy Audi személygépkocsit biztosított részükre a világbajnokság végéig, segítve őket a minél rugalmasabb és könnyedebb felkészülésben. A kétszeres Európa-bajnok úszó, Verrasztó Evelyn és testvére, a világbajnoki ezüstérmes, kétszeres Európa-bajnok Verrasztó Dávid is ilyen autókkal érkezett Szekszárdra a Bodri Pincészethez, ahol a tulajdonos Bodri István szívélyes fogadtatása mellett a TARR Kft. munkatársa, Szalai Anett várta a fiatalokat, hogy átadja számukra a telekommunikációs cég felajánlásait.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A TARR Kft. mindig is szívügyének tekintette a sportegyesületek és sportolók támogatását, így nem volt számukra kérdés, hogy a nyári vizes világbajnokságon indulók egy részének felkészülését is segítsék. 

– Az Úszóhősök Klubjába olyan fiatal úszók tartoznak, akik már hosszú évek óta dolgoznak azon, hogy világversenyen tudják magukat megmérettetni, így rájuk esett a választásunk. Az év elejétől elérhető mobilszolgáltatásunk, a TARR MOBIL indulása számunkra olyan nagy kihívás volt, mint egy sportoló számára egy világverseny. Jó pár éve dolgoztunk azon, hogy mobiltelefon-szolgáltatóvá váljunk, és kínálatunk ezzel teljesedjen ki. Ahogy úszóink a medencében, úgy magyar szolgáltatóként mi is bizonyítani szeretnénk versenyképességünket a piacon. Bízunk benne, hogy a TARR név és a TARR vezetékes szolgáltatások minősége jó alapot szolgáltatnak ahhoz, hogy előfizetőink bizalommal válasszák mobil szolgáltatásainkat is – mondta Szalai Anett, mikor a Varrasztó testvérek érkezésére várakozva arról beszélgettünk, miért gondolja úgy cégük, hogy a hazai sport tehetségeinek támogatásába megéri befektetni.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Ha már az új szolgáltatásnál tartottunk, megkértük a cég képviselőjét, hogy részleteiben is mutassa be azt.

– Jelenleg ötféle mobiltelefon előfizetési lehetőséget kínálunk, amelyek önállóan és KOMBI csomagban is választhatóak. Ezek között van olyan, amit kifejezetten az idősebb korosztálynak és gyerekeknek szántunk, és már havi 1 Ft-ért elérhető, de több olyan csomagunk is van, amelyeket az eltérő beszélgetési, illetve internetezési igények figyelembevételével alakítottunk ki. Sokféle készüléket is értékesítünk, amelyeket ügyfélszolgálatainkon, így Kalocsán a Szent István király úton, a Városháza alatti irodánkban is megtekinthetnek, kézbe vehetnek az érdeklődők – ismertette az aktuális kínálatot a marketing szakember, miközben Evelyn és Dávid begördült a felmatricázott, mások mellett a TARR Kft. és a Bodri Pincészet emblémáival is ellátott Audikkal.

Az eléjük táruló, gyönyörű birtok és pincészet látványa őket is magával ragadta, miközben rutinosan állták a fotó- és videófelvételek készítésével kísért érdeklődést. 

A TARR Kft. egy-egy csúcskategóriás mobiltelefonnal és mellé korlátlan beszélgetési időt lehetővé tevő előfizetési csomaggal járult hozzá a sportolók rengeteg utazással is járó felékszüléséhez. Az ajándékokat Szalai Anett nyújtotta át Evelynnek és Dávidnak, akiket ezután természetesen a hazai közönség előtt zajló világbajnokság felé támasztott elvárásaikról is kérdeztünk, ám e témában igen visszafogottan mertek csak állást foglalni.

Az úszók vb-kerete éppen e hétvégén válik véglegessé, de a két klasszis magyar válogatott kerettagnak minden bizonnyal több számban is szurkolhatunk majd a július 14-30-ig megrendezésre kerülő budapesti világbajnokságon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 11. 25., 08:00
November 12-én tartották a Kamarateremben és a Művelődési Ház első emeletén a Bács-Kiskun megyei Zongoristák XIX. Találkozóját. A két kalocsai kötődésű zenész, a két Szendrei – apja, fia – emlékének tisztelgő eseményre 32 felkészítő tanár nyolcvanhárom növendéke regisztrált, hogy rangos zsűri előtt számot adjon az elmúlt évi fejlődésükről.
2022-11-28 13:21:11
A rendezvény legfőbb célja az, hogy egy kulturális produkciókkal gazdagított, közösségi élmények megélésére alkalmas karácsonyi vásáron és bolhapiacon vehessenek részt a város és a térség lakói.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 11. 29., 09:13
A Merriam-Webster az év szavát az online felületén végzett keresések alapján választja ki, miután kizárta a versenyből a minden évben gyakran keresett, örökzöld szavakat. Még >>>
2022. 11. 29., 08:59
A légköri változások nem befolyásolják számottevő mértékben szervezetünk működését. Még >>>
2022. 11. 28., 14:46
2022. december 6., kedd, 16:30-kor ünnepélyes szalagavatással megnyitja kapuit és vár minden érdeklődőt az Alapszolgáltatási Központ udvarán (Solt, Posta Utca 10) a városi Mikulás Udvar. Még >>>
2022. 11. 28., 09:32
A verseny december végén indul, de a felszerelés ellenőrzésére már előtte sor kerül Franciaországban. Onnan már nem tér haza a felszerelés, hanem egyenesen a rajt helyszínére utazik, majd a csapat ott csatlakozik hozzá karácsony után. Még >>>
2022. 11. 28., 09:19
Kíváncsi a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társulás elmúlt egy évi tevékenységére? Javaslata, kérdése van? Még >>>
2022. 11. 28., 08:51
A szaunázás nem csak arról szól, hogy az ember beül a melegbe, vannak szabályai, amikre érdemes odafigyelni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK