2024. 05. 20. hétfő
Bernát, Felícia
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Szekszárdon a Verrasztó testvérek – Mobiltelefonnal és előfizetéssel támogatja felkészülésüket a TARR Kft.

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017. 05. 31., 14:24

Alig néhány hét és kezdődik a 2017-es esztendő világviszonylatban is egyik legrangosabb és várhatóan legnézettebb sporteseménye, a 17. FINA Világbajnokság. A budapesti VB-n induló hazai versenyzők nyugodt, kiegyensúlyozott felkészülése elengedhetetlen záloga eredményes szereplésüknek, ahhoz pedig kulcsfontosságú úgy a sportolók, mint a Magyar Úszó Szövetség támogatása. A magyar úszók felkészülését támogatók bevonásával segíti a Húsz17 Úszó Hősökért Projekt is, amely például egy-egy Audi személygépkocsit biztosított részükre a világbajnokság végéig, segítve őket a minél rugalmasabb és könnyedebb felkészülésben. A kétszeres Európa-bajnok úszó, Verrasztó Evelyn és testvére, a világbajnoki ezüstérmes, kétszeres Európa-bajnok Verrasztó Dávid is ilyen autókkal érkezett Szekszárdra a Bodri Pincészethez, ahol a tulajdonos Bodri István szívélyes fogadtatása mellett a TARR Kft. munkatársa, Szalai Anett várta a fiatalokat, hogy átadja számukra a telekommunikációs cég felajánlásait.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A TARR Kft. mindig is szívügyének tekintette a sportegyesületek és sportolók támogatását, így nem volt számukra kérdés, hogy a nyári vizes világbajnokságon indulók egy részének felkészülését is segítsék. 

– Az Úszóhősök Klubjába olyan fiatal úszók tartoznak, akik már hosszú évek óta dolgoznak azon, hogy világversenyen tudják magukat megmérettetni, így rájuk esett a választásunk. Az év elejétől elérhető mobilszolgáltatásunk, a TARR MOBIL indulása számunkra olyan nagy kihívás volt, mint egy sportoló számára egy világverseny. Jó pár éve dolgoztunk azon, hogy mobiltelefon-szolgáltatóvá váljunk, és kínálatunk ezzel teljesedjen ki. Ahogy úszóink a medencében, úgy magyar szolgáltatóként mi is bizonyítani szeretnénk versenyképességünket a piacon. Bízunk benne, hogy a TARR név és a TARR vezetékes szolgáltatások minősége jó alapot szolgáltatnak ahhoz, hogy előfizetőink bizalommal válasszák mobil szolgáltatásainkat is – mondta Szalai Anett, mikor a Varrasztó testvérek érkezésére várakozva arról beszélgettünk, miért gondolja úgy cégük, hogy a hazai sport tehetségeinek támogatásába megéri befektetni.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Ha már az új szolgáltatásnál tartottunk, megkértük a cég képviselőjét, hogy részleteiben is mutassa be azt.

– Jelenleg ötféle mobiltelefon előfizetési lehetőséget kínálunk, amelyek önállóan és KOMBI csomagban is választhatóak. Ezek között van olyan, amit kifejezetten az idősebb korosztálynak és gyerekeknek szántunk, és már havi 1 Ft-ért elérhető, de több olyan csomagunk is van, amelyeket az eltérő beszélgetési, illetve internetezési igények figyelembevételével alakítottunk ki. Sokféle készüléket is értékesítünk, amelyeket ügyfélszolgálatainkon, így Kalocsán a Szent István király úton, a Városháza alatti irodánkban is megtekinthetnek, kézbe vehetnek az érdeklődők – ismertette az aktuális kínálatot a marketing szakember, miközben Evelyn és Dávid begördült a felmatricázott, mások mellett a TARR Kft. és a Bodri Pincészet emblémáival is ellátott Audikkal.

Az eléjük táruló, gyönyörű birtok és pincészet látványa őket is magával ragadta, miközben rutinosan állták a fotó- és videófelvételek készítésével kísért érdeklődést. 

A TARR Kft. egy-egy csúcskategóriás mobiltelefonnal és mellé korlátlan beszélgetési időt lehetővé tevő előfizetési csomaggal járult hozzá a sportolók rengeteg utazással is járó felékszüléséhez. Az ajándékokat Szalai Anett nyújtotta át Evelynnek és Dávidnak, akiket ezután természetesen a hazai közönség előtt zajló világbajnokság felé támasztott elvárásaikról is kérdeztünk, ám e témában igen visszafogottan mertek csak állást foglalni.

Az úszók vb-kerete éppen e hétvégén válik véglegessé, de a két klasszis magyar válogatott kerettagnak minden bizonnyal több számban is szurkolhatunk majd a július 14-30-ig megrendezésre kerülő budapesti világbajnokságon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 18., 10:25
Dr. Tóth Roland alaposan beleállt Bolvári Ferdinándba, ugyanis szerinte nem csak a pártok használják ugródeszkának az álfüggetlen és álcivil polgármesterjelöltet, ő is ugródeszkának használja a pártokat. A képviselőjelölt szerint úgy tűnik, bármi áron összefogna lassan bárkivel, hogy polgármester lehessen, most éppen a Tisza Párt kegyeit keresi.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>
2024. 05. 20., 08:48
A 14 éves fiú jobb kezéhez egy kést nyomott, miközben ráfogott a bal kezében tartott telefonjára. Még >>>
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>
2024. 05. 16., 09:41
Mézes tészta, főzött csokis krém és sok kókusz: a békebeli édességnek nem lehet ellenállni. Még >>>
2024. 05. 15., 10:26
A járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK