2024. 06. 21. péntek
Alajos, Leila
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Taxival autósboltba, traktort nézni?! – Alkatrészek, olajok, felszerelések mellett kerti traktorok, sőt autómentés a Royal Autósboltban!

Tóth Barna  |  2018. 03. 19., 19:10

Takács László, alias Taxi bácsi segített nekünk górcső alá venni a Royal Autósbolt kínálatát, különös tekintettel a japán kistraktorokra, ugyanis az autóalkatrészek és kiegészítők mellett ilyen munkagépeket is forgalmaznak ott. A tavasz közeledtével jönnek a mezőgazdasági munkák, tehát itt az ideje megnézni, mit tud egy ilyen gép, hogyan könnyíti meg az ember életét, munkáját. A bolt mindemellett megannyi szolgáltatással és termékkel várja vásárlóit – kukkants bele a kínálatba a KALOhírekkel és „a” Taxival! Ahogyan segítőnk a trakeszt tesztelte, videón is megtekinthető!

Takács Lászlóval, vagyis Taxi bácsival vettük górcső alá a Royal Autósbolt kínálatát, különös tekintettel a japán kistraktorokra. A tavasz közeledtével időszerűbb a téma, mint elsőre gondolnánk, hiszen komoly segítséget nyújt egy ilyen járgány a munkák során.

A sokak által kedvelt, főképp vendéglátós berkekből ismert Takács László, avagy ahogyan mindenki ismeri, Taxi is elgondolkodott, lecserélje-e a szebb napokat is látott kézi rotakapáját egy japán kistraktorra a Royal Autósboltban. Legutóbbi forgatásunkkor még a paprikaföldön rángatta a gép berántózsinórját, mire az némi makacskodás után, nagy nehezen beadta a derekát. Az emlékezetes pillanatot megőrizte nekünk ez a videó:

Most azonban volt lehetősége kipróbálni egy japán kistraktort a Royal Autósboltban. Ugyanis ott megannyi autóalkatrész és kiegészítő mellett ilyen is kapható. Egy ilyen kicsi, mégis komoly géppel olyan helyeken is könnyedén elférünk, ahol nagyobb társainak esélye sincs, vagy épp képtelenség lenne velük bejutni, megfordulni. Ugyanakkor velük jóval gyorsabb és könnyebb a munka, ami annál is inkább fontos, mivel a tavasz késedelmes beköszönte miatt, bizony, sürgősen meg kell kezdeni a mezőgazdasági munkákat, és gyorsan a végére is kell majd járni! Márpedig számtalan felhasználási területen megállják a helyüket, legyen szó szántásról, boronálásról, vetésről, vagy épp fűnyírásról – a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen.

Taxi választott is egy számára szimpatikus gépet, és az sem volt kérdés, hogy elvigye-e egy íves kanyarra, avagy tesztkörre. Lássuk:

De jó is lenne egy ilyen a kertbe, tudnék vele mit kezdeni. Sokat segítene! – mondja Taxi bácsi miközben elégedetten mosolyogva csattog a japán trakesszal, aztán máris már a sokféle tartozékot és kiegészítő felszerelvényt vizsgálgatja, amelyeket szintén ugyanitt megvásárolhatunk.

A boltban forgalmazott termékek széles skálája mellett számos szolgáltatással is állnak az ügyfelek rendelkezésére. Fontos megemlíteni az autómentést, szállítást, motormentést – ráadásul nagyon kedvező áron!

Képgaléria megtekintése (48 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A bolt tulajdonosaival, Vörös Istvánnal és feleségével, Tündével elbeszélgetve sugárzott belőlük, hogy lelkiismereti kérdés számukra a munkájuk: nagyon segítőkészek, és mindig van ötletük a problémák orvoslására, megtalálják a legjobb termékeket és a legjobb megoldást, mindezt ráadásul igazán jó áron!

Képgaléria megtekintése (48 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

De kanyarodjunk vissza kicsit az autómentéshez, -szállításhoz! Ha az ember erről hall, az első, ami beugrik neki, hogy bizony egy autómentés, -szállítás elég sokba kerül. A gyors és szakszerű segítséget nyújtó Royal Autósbolt azonban rácáfol erre. Ráadásul az autók, motorok mellett – igény szerint – akár mezőgazdasági gépek szállítását is vállalják!

Nem mehetünk el szó nélkül a bolt kínálata mellett sem. Taxi öreg Zsigájára is ráférne már egy kis gondoskodás. A Royal Autósboltban nagyon egyszerű elvet követnek:

Polcról azonnal.Kínálatukban autóalkatrészek, olajok, szűrők, kenőanyagok, akkumulátorok és feleszerelések is szerepelnek, de mezőgazdasági gépek kenőanyagait is forgalmazzák.

GYORS, MEGBÍZHATÓ, MEGFIZETHETŐ.

Képgaléria megtekintése (48 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Apropó felszerelések! Legyen szó szőnyeg garnitúráról, dísztárcsáról, kormányvédőről, vagy egyéb kiegészítőkről, ebben a boltban igazán különleges és szép dolgokat találhatunk.

Képgaléria megtekintése (48 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Akár a hölgyek is kedvükre átalakíthatják az autójukat, dekoratív ülésvédőkkel, virágos kormányvédővel, de telefon kihangosítóért sem kell újabb köröket futni, itt azt is egy helyen megtalálhatjuk! Sőt, náluk a pink szín sem akadály, ha a vásárló azt szeretné. Hölgyek, ki tudna ennek ellenállni?!

Képgaléria megtekintése (48 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Mindemellett kiváló minőségű autóápolási cikkek várják azokat, akik maguk szeretnék az autójukat csillogósra waxolni, állagát megóvni, karbantartani, hogy ne csak szép, de ép és tiszta és hosszú életű is legyen az a jármű!

A Motorozás szerelmeseit is termékek széles skálájával várják, így különféle izzók, LED-es lámpák, kesztyűk, bukósisakok, dobozok, olajok, lánckenők, szűrők sokasága is kapható itt, hozzájárulva a gondtalan motorozás szabadságához.

NE CSAK MOTOROZZ, LEGYÉL BIZTONSÁGBAN!

Képgaléria megtekintése (48 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Téged is várnak, csak kívánnod kell – a megoldást a Royal Autósbolt és Autómentő nyújtja!

Royal Autósbolt:
6300 Kalocsa, Pataj út 18.
Tel.: +30/317-34-92

Royal Autómentő:
Tel: +30/289-46-76

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 21., 18:00
Az ügyészség a nőt többrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja Még >>>
2024. 06. 21., 16:51
Bock József életműve példa arra, hogy szívós, kitartó munkával milyen eredményeket lehet elérni. Még >>>
2024. 06. 20., 09:01
Három év alatt 12 magyar és 4 cseh gazdasági társaságot vontak be az adóelkerülő tevékenységbe. Még >>>
2024. 06. 19., 14:34
Két bajai rendőr és mentős húzták vissza a hídra az öngyilkossággal fenyegetőző férfit. Még >>>
2024. 06. 19., 10:56
Az asszonnyal szemben több körözés volt érvényben. Még >>>
2024. 06. 18., 08:45
Bejelentés érkezett arról, hogy Akasztón valaki ittasan furikázik egy kék autóval délután. A rendőrök hamar az autó nyomára bukkantak, ami az egyik kereszteződésben, az út mellett egy virágosládán egyensúlyozott. A jármű vezetője ugyanis kanyarodás közben túlkormányozta a kocsit és felhajtott a betonból kiöntött elemre. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK