2023. 06. 09. péntek
Félix
: 369 Ft   : 343 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

December óta keresik a Kalocsáról eltűnt 16 éves tinilányt

2023. 05. 16., 15:22

Édesapja Hollandiából üzent neki a Bors lapján keresztül.

Ahogy korábban mi is megírtuk: Alisa eltűnésekor fekete lakkszerű kabátot viselt, szürke nadrággal és szürke pulóverrel egy lila Gandhit ábrázoló póló volt rajta, illetve egy fekete Vans cipő. A nyakában ezüst színű pillangós nyaklánc lógott, haja szőke vállig érő, valamint egy fekete hátizsákot hordott.

Alisa édesapja nagyon aggódik a lányáért

Tóth Gábor jelenleg Hollandiában, Rotterdamban él. Volt párjával harcban állnak egymással: állítása szerint előfordult, hogy gyermekeinek édesanyja elvitte tőle a gyerekeit a tudta nélkül vagy épp nem beszélhetett velük.

Alisa és köztem nagyon jó kapcsolat volt, a mindene voltam. El se tudom képzelni róla, hogy csak így lelépjen és ne keressen engem, hiszen tudja, hogy hol lakom és mindig számíthat rám”mesélte Gábor a Borsnak, aki Alisa eltűnéséről akkor értesült, amikor gyermekei Magyarországon tartózkodtak.

Épp Skóciában voltak, amikor a volt nejem hazament Magyarországra papírmunkákat intézni. Három nap múlva hívott, hogy Alisa eltűnt. Állítólag előző éjjel még megvolt, majd reggelre nyoma veszett. Pénzt nem vitt magával, csak a személyigazolványát vette ki anyja tárcájából”– nyilatkozta hitetlenkedve az édesapa. 

Alisa panaszkodott nekem, hogy nem tud eleget tanulni, mert vigyáznia kell a kisbabára. Fogorvos szeretett volna lenni, ám romlani kezdtek a tanulmányi eredményei."– vázolta a hírportálnak a helyzetet Gábor, aki nem tud róla, hogy a lányának lett volna párkapcsolata, vagyis nem egy fiúval ment el. Az apa szerint egyáltalán nem jellemző Alisára, hogy elszökjön, korábban sosem volt erre példa.

Nagyon jószívű, tanult, dolgos kislány, soha nem szökött el, nem ment el szó nélkül. Az is lehet, hogy az édesanyja tudja, hol van, csak nem mondja meg nekem. Nem értem, miért nem keres meg engem…


Gábor már arra is gondolt, hogy magánnyomozót bérel fel


Nap mint nap hívom a rendőrséget, azt mondják, körözik őt. A rendőrség szerint Alisa felhívta az anyját, hogy jól van, de ő nekem ezt nem mondta. Most már fél éve, hogy nem tudok róla semmit, nagyon aggódom”– mondta Gábor, aki már arra is gondolt, hogy magánnyomozót bérel fel, hogy megkeresse kislányát. 

Nem tudok aludni azóta, hogy eltűnt. Úgy fekszek, kelek, hogy a lányomra gondolok. Ezt nem lehet feldolgozni.”Gábor megrendülve üzen most lapunkon keresztül eltűnt lányának, hátha olvassa sorait:

Alisa, ha ezt olvasod, tudd, hogy engem bármikor megtalálsz és jöhetsz. Az ajtó bármikor nyitva áll előtted, várlak. Ha segítség kell, csak szólj és azonnal megyek!
Forrás: Bors

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 06. 07., 10:16
Szinte elkényezteti a kiskőrösi és környékbeli komolyzene kedvelőket az a koncertkínálat, ami az utóbbi időben elérhető a városban. Helyi kötődésű, világhírű pályát befutott művészek látogattak vissza több alkalommal is szülővárosukba, hogy virtuóz játékukkal elkápráztassák a műértő közönséget.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 09., 08:38
Megszaporodtak a kullancsok az egész országban, de különösen a városokban. Még >>>
2023. 06. 08., 16:37
A NOVOFER Alapítvány, a reál tárgyak magas szintű elsajátításának ösztönzése érdekében „TUDATOS EGÉSZSÉG” címmel idén is meghirdette a Gábor Dénes Ösztöndíj pályázatot a hazai és a határainkon túl élő, magyarul tudó középiskolások körében. Még >>>
2023. 06. 08., 11:29
- Miért jöttél? A boldogság Kék Madaráért, a műsorokért, a fellépő művészekért, a szórakozásért, a támogatásért, a beteg gyermekekért? Nem számít, jöttél! Tömegével jöttél, mosolyogva, csillogó szemmel, várakozó mosollyal, földöntúli boldogsággal a végén. Még >>>
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK