2022. 09. 27. kedd
Adalbert
: 407 Ft   : 423 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Győzelem után győzelem: Kalocsai FC – Kiskunmajsa 1–0

Tamás Ferenc  |  2016. 03. 07., 09:44

Siker hazai pályán is! Remekül kapta el tehát a tavaszi rajtot a Márton-csapat, hiszen a keceli diadal után itthoni környezetben is sikeresen debütáltak a mieink. Le a kalappal a srácok előtt, hogy nem zökkentette ki őket a vezetőség kollektív lemondása körüli hajcihő, mi több a játékukkal tüntettek és üzentek az illetékeseknek, hogy igenis megérdemlik a szimpátiát és a méltó támogatást.

Gyászszünettel indult a találkozó, a szurkolók és a csapatok az előző héten tragikus hirtelenséggel elhunyt korábbi Baráti Kör elnök Bernáth István emlékének adóztak, valamint a még decemberben elhunyt két törzsszurkolónak Jakab „Müller” Lászlónak és Ruzsinkó Istvánnak.

Képgaléria megtekintése (37 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Már a 4. percben gólt kiáltott a lelátó, ám a kapus által kikotort labdát a spori nem látta teljes terjedelmében gólvonalon túlinak, így

Kohány Gabitól elvették a gólt.

A második félidő rögtön gólveszélyes majsai fejessel indult, igaz az első negyvenöt percben a kapunkig is alig jutott el a vendég, ám szerencsére Varga kitornázta a léc alá tartó labdát.

Képgaléria megtekintése (37 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A 49.percben aztán Rácz spori labdaelrúgásért második sárgával Némethet zuhanyozni küldte, a megfogyatkozott vendégek pedig még inkább sündisznóállásba vonultak. Az 51. percre végre góllá érett a hazai fölény.

Kohány Gábor csapott le egy védők mögé kerülő labdára,

majd elegánsan a kapust is elfektetve az ötös sarkáról a hálóba gurított (1–0).

Ezt követően támadóink még többször rendeztek tűzijátékot a majsai kapuelőtérben, ám az eredmény már nem változott.

Képgaléria megtekintése (37 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Végig uraltuk a mérkőzést, ha a helyzetkihasználásunk kicsivel jobb lett volna, akkor nagyobb arányú győzelmet szerzünk. Aztán volt két gólvonal mögötti gyanús szituáció is, de mindezek ellenére megérdemelt sikert arattunk. Egyről a kettőre lassan lépegetünk előre, reméljük egyre jobb formába lendül majd a csapat.

KFC – Kiskunmajsa 1–0 (0–0)
150 néző, vezette: Rácz B.
Kalocsa: Varga – Csikós, Pintér, Nasz, SzabóKohány B. Follárdt (Farkas), Kollár, Dostyicza (Zorván), Vuits V. (Facskó) – Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 1–3 a vendég Kiskunmajsa javára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.
2022-09-23 09:23:00
Budapesti és pécsi állásbörzéken vesz részt a következő hetekben a Paks II. Zrt. – Karrierportálunkon minden fontos információt közzéteszünk, de az ilyen rendezvények a személyes találkozás lehetőségét teremtik meg, ami meghatározó lehet egy életpályára vonatkozó döntés során – fogalmazott Mittler István kommunikációs igazgató. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 27., 16:15
Az 5106-os úton akadályozza a forgalmat a baleset. Még >>>
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>
2022. 09. 25., 17:49
Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség hétfőtől szombatig a vasúti biztonság érdekében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján. Még >>>
2022. 09. 25., 15:33
Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel. Még >>>
2022. 09. 25., 09:27
Egy 56 éves férfi vesztette életét a balesetben. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés