2022. 08. 19. péntek
Huba
: 405 Ft   : 398 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Suhajda Krisztián négy szavazókört is vitt Kalocsán – A Jobbik jelöltje a pártiroda udvarán értékelt

Illés György Cinó  |  2018. 04. 09., 03:09

A kalocsai pártirodájuk udvarán várta a választási eredményeket a Jobbik aktivistáinak és szimpatizánsainak közössége. A sokáig késlekedő első eredmények megérkezése után Suhajda Krisztián, a körzetünkben indulók közül a második legtöbb szavazatot kapott képviselőjelölt összefoglalta a nap tanulságait és az okokat, majd az egybegyűltek előtt is értékelte az eredményeket. Hallgatósága csalódottan konstatálta az egyébként egyáltalán nem szégyellni való eredményt: Suhajda Krisztián a szavazókörök többségében Font Sándort megszorítva lett második, sőt – akkor még 80 %-os feldolgozottság mellett – számos szavazókörben, így négy kalocsaiban megszerezte az elsőséget.

A Jobbik eredményváró rendezvényét a volt Kalocsai Csárda udvarán tartották. A Jobbik szimpatizánsain kívül más meghívottak is megjelentek, köztük több önkormányzati képviselő is.
A légkör baráti, a hangulat viszont elég síri volt, az aktivisták és a párt szimpatizánsai érezhetően komolyan hittek benne, hogy a választást megnyerheti a Jobbik, illetve az egyéniek versenyét ezt a választói kerületet egyéniben viheti Suhajda Krisztián.

Az adatok 98,88 százalékos feldolgozottsága mellett már biztos Font Sándor győzelme Bács-Kiskun megye 03. számú egyéni választókerületében, második a Jobbikos Suhajda Krisztián, dr. Angeli Gabriella, az MSZP-Párbeszéd jelöltjének szavazatai a harmadik helyre voltak elegendők.
bővebben ...


EHELYETT A SZAVAZÓKÖRÖK TÖBBSÉGÉBEN MAGABIZTOSAN HOZTÁK A MÁSODIK HELYET, ÚGY A PÁRT, MINT A JELÖLT, TEHÁT A BÁNAT ANNYIRA NEM TŰNIK INDOKOLTNAK.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Suhajda Krisztián és felesége szavaznak / Forrás: Suhajda Krisztián Facebook

Suhajda több kerületben megszerezte az elsőséget is – amikor már matematikailag tényként tekinthettünk erre az eredményre, portálunk kérésére is értékelte a nap tanulságait a helyi jelölt, majd a szimpatizánsok előtt a kampány során végzett munkát megköszönő, lelkesítő beszédet mondott.

– A végleges eredmények ismeretében lehetne csak biztosat mondani – bocsátotta előre Suhajda – de az eddigiek alapján úgy látszik, hogy a Jobbik tovább tudott erősödni, ami azt is jelenti, hogy a párt támogatása megalakulás óta folyamatosan növekszik – mondta értékelésében a Jobbik jelöltje.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Forrás: Illés György / KALOhírek

– Nagyon sokat dolgoztunk, a kampánycsapat is, mindent beleadtunk, és mentünk előre, de a körülmények sajnos nem voltak kedvezőek. Az látszik, hogy a médiából, főleg a televízióból kiszorították a Jobbikot, és így nagyon keveset tudtunk szerepelni, és a Fidesznek ez a lejárató kampánya, amelyet végig ellenünk folytatott, meghozta az eredményét, azzal sajnos nyertek. Nagyon tudtak hatni a negatív üzenetekkel, főleg a migránsokkal, kerítésbontással való riogatással, pedig a kerítés a Jobbik programjában is benne van, csak mi nem tudtuk úgy kommunikálni – elemezte az okokat Suhajda.

Az látszik, hogy a baloldali szavazók már nem látnak perspektívát a baloldali jelöltekben és a pártokban sem. Nagyon nagy volt az átszavazási hajlandóság – zárta a még nem végleges eredmények ismeretében elmondott összefoglalóját Suhajda Krisztián, hozzátéve, hogy ez már 2010-ben is megfigyelhető volt, amikor a Jobbik bejutott a parlamentbe

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Forrás: Illés György / KALOhírek

A portálunknak adott villáminterjút követően majd a saját szimpatizánsok körében így értékelte a kialakult helyzetet, megköszönve a szimpatizánsok munkáját:


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós 
termékekért ide kattints!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 08. 17., 08:25
Pénteken indult az a hatalkalmas kerekasztalbeszélgetés-sorozat, amely Kalocsa értékeit helyezi fókuszba, és a különbségek helyett a közös pontok kiemelésével az itteni lokálpatrióták közti együttműködés erősítését tűzi célul. Elsőként a lokálpatriotizmus mibenlétét igyekeztek megragadni a résztvevők. Ma a népművészet lesz a téma.
2022-08-16 15:57:56
Hirtelen zuhant rá a gyász és vele együtt a váratlan élethelyzet sok nehezen megoldható problémája arra a kalocsai családra, amely fiatal édesanyját néhány hete veszítette el. Az apa segítség nélkül maradt, a gyermeket felügyelet nélkül nem hagyhatja, így fővárosi állását föladni kényszerült. Könnyű belátni: e helyzetben minden segítség jól jön!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 19., 09:11
Balotaszállás külterületén, az előre megadott helyszínen 13 migráns személyt vett fel a gépjárművébe és elindult velük a nyugati határ felé. Még >>>
2022. 08. 19., 08:14
Csütörtök délután gyulladt ki az aljnövényzet Pécs külterületén, az Akó dűlőn, ahol lángra kapott egy ház is, majd az erős szél miatt sebesen terjedő lángok miatt egyre több ingatlan került veszélybe. Még >>>
2022. 08. 18., 13:24
Egyelőre az látható, hogy „labilisabb lesz a légállapot”, növekszik az ismétlődő záporok, zivatarok esélye, és akár hevesebb zivatarok is kialakulhatnak, ismertette a meteorológiai szolgálat. Még >>>
2022. 08. 18., 12:50
Nem lehet vele hibázni. Eredetileg gyümölcstortából alakult a recept, ami mindig túl kevés volt. Még >>>
2022. 08. 18., 12:37
Szintén augusztus 15-én nyílik újra a Közfoglalkoztatásból a versenyszférába program Még >>>
2022. 08. 18., 08:27
A Kalocsai Bokréta Népművészeti Egyesület és és a Piros Rózsa Néptánc Egyesület elsődleges célja a megalakulástól kezdve a gyermekek, a fiatal korosztály és a felnőttek népi játékkal, néptánccal való megismertetése volt, és ennek a tudásnak a bemutatása helyi, térségi, országos és nemzetközi rendezvényeken. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés