2023. 12. 01. péntek
Elza
: 380 Ft   : 347 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Megcsinálták! – Kétmilliót táncoltak össze a Dusnoki Aprók!

Borbély-Juhász Ágnes  |  2016. 12. 16., 22:20

Nem csak a törököt, a nézőket is megfogták a Dusnoki Aprók: több, mint 100.000 szavazatot és kétmillió forint nyereményt táncoltak össze a Fölszállott a páva ma esti döntőjében!

A Tóth-Mihó Erika és Tóth Zoltán vezette néptáncegyüttesnek ma sem volt könnyű volt dolga, másik három látványos produkcióval voltak versenyben a néptáncosok kategóriájának aranypáva díjáért.

Sárközi koreográfiájukból Tímár Böske a lendületes, változatos sárközi ugrásokat dicsérte, mint mondta, még elnézte volna az előadást. Berecz István szerint ugyan kicsit sok volt a fogócska, de ettől függetlenül őt is lenyűgözték Apróink.

Csak úgy, ahogy minket és a legtöbb tévénézőt is!

Bár a zsűri végül a felvidéki Csali Gyermek Néptáncegyüttest tartotta a legjobbnak, a dusnokiak alig pár pillanatig szomorkodhattak csak. Előbb az OTP Bank 1 millió forintos „legjátékosabb” csoportnak járó különdíját vehették át, majd a legtöbb közönségszavazatot kapott döntősnek járó, szintén az OTP Bank által felajánlott 1 millió forint győzteseként is őket hirdették ki.

Forrás: www.mediaklikk.hu

Szerencsét hozott tehát a 13-as kódszám! Mint elhangzott, a gyerekek több mint 100.000 szavazatot kaptak az élő show ideje alatt!

Szurkolók kivetítőn nézik az elő adást a dusnoki Művelődési Házban

Apróink megcsinálták, és bátran mondhatjuk, hogy térségünk is megcsinálta! Egy emberként álltunk a csoport mögött! Ünnepeljük őket, gratuláljunk nekik, támogassuk őket ezután is!

Szép volt Aprók!

A gyerekek produkcióját itt lehet visszanézni >>>

Portálunk élőben közbetítette, hogy hogyan ünnepeltek az egybegyűlt szurkolók a dusnoki Júzsef Attila Művelődési Házban:

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 11. 29., 12:25
A paksi bővítés már nem a papírmunkáról, hanem a valódi építkezésről szól – mondta Szijjártó Péter miután Alekszej Lihacsovval, a Roszatom vezérigazgatójával tárgyal a következő időszak feladatairól. A külgazdasági és külügyminiszter ezt megelőzően az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságának meghallgatásán arról beszélt, hogy a két új blokk építése a legszigorúbb biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak megfelelően zajlik. A Joint Venture Szövetség pécsi fórumán is kiemelt téma volt a Paks II. beruházás. (x)
2023-11-30 15:30:52
Ismét közeleg december 6-a, Szent Miklós napja, ami egyben a Magyar Pálinka Napja, ünnepe is. Ebből az alkalomból a Magyar Pálinka Lovagrend immáron tizenhetedik alkalommal szervez ünnepséget, amelynek idén Kalocsa város ad helyet. Az eseményen Font Sándor országgyűlési képviselő, a Pálinka Nemzeti Tanács elnöke is részt vesz.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 12. 01., 08:45
Gyerekeink számára tenné izgalmasabbá az ünnepvárást idén is Simó Fanni. Első lépésként a versben furfangosan elrejtett címet kell megtalálni, majd az ablakban, esetleg az udvarban elhelyezett számot. Az első feladvány a cikkben! Még >>>
2023. 11. 29., 09:20
A pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt a kórház fekvőbeteg kapacitásainak tehermentesítésére az ambulánsan is ellátható betegektől. Még >>>
2023. 11. 28., 15:15
Dr. Filvig Géza: az önkormányzati választás tétje, hogy a kalocsai laktanyában migránsokat fognak elhelyezni, vagy az épülő Paks 2 beruházáshoz kapcsolódó feladatokat fogja kiszolgálni. Még >>>
2023. 11. 27., 12:03
Fenyőtermesztésből Magyarországon csaknem 600-700 családi gazdaság él meg. Még >>>
2023. 11. 24., 12:30
A mák és a sajt meglepően jól passzol egymáshoz, így nem csoda, ha tortában köt ki mindkét alapanyag. A meggyes réteg pedig már szinte elengedhetetlen, ha mákos süti készül. Még >>>
2023. 11. 22., 12:15
A vendégek fogadása miatt egy nagytakarítás beütemezése például mindenképpen hasznos, de ha nem akarod túlterhelni magad, az a biztos, ha elosztod több hétre a teendőidet. Így ha december elején nekilátsz a rendrakásnak, szentestére már biztosan minden szép lesz. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK