2022. 09. 27. kedd
Adalbert
: 407 Ft   : 423 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Sportbál 2018 – A sport örömünnepét tartották

Tamás Ferenc  |  2018. 02. 12., 13:07

Kalocsa város Gyermek, Ifjúsági és Sportbizottságának köszönhetően idén is megrendezték a nagy hagyományokkal bíró Sportbált, a város sportolóinak, sportvezetőinek és támogatóinak legnagyobb örömünnepét, Kalocsa város sportcsaládjának kiemelkedő közösségi eseményét.

A hagyományokhoz hűen, idén is képviselhette magát városunk összes sportegyesülete, valamennyi szakosztálya a sportcsarnokban az év rendezvényén, a Sportbálon.

A mintegy hatszáz fő ezúttal is zsúfolásig megtöltötte a csarnok küzdőterét a terített asztalok mellett, amikor Kinyóné Lakatos Melinda alpolgármester köszöntötte a megjelent sportolókat, vezetőket és vendégeket.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Méltatta az előző év kiemelkedő kalocsai sportsikereit, amelyek tovább öregbítették városunk hírnevét, majd méltatta a sport jellemformáló erejét és értékeit.

Megköszönte mindazok segítését is, akik hozzájárultak sportolóink támogatásához, a szép eredmények eléréséhez. Külön köszönetét fejezte ki az Ifjúsági és Sportbizottságnak, hogy megszervezték a mai estet, ahol fehér asztalok mellett találkozhattak mindazok, akik ismételten elvitték a város jó hírét a távolabbi régiókba is. Majd kifejezve jókívánságait, mindenkinek további sportsikereket kívánt a 2018-as esztendőre is.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Ezt követően dr. Tóth-Kovács Ádámaljegyzővel együtt okleveleket és serlegeket adtak át a kiemelkedően teljesítő sportolóknak, edzőknek és sportvezetőknek.

A díjazottak névsorát, róluk készített fotóinkat külön cikkben közöljük.A mintegy másfél száz díjazott Mike Szilvia, az est háziasszonya szólította a plénum elé, majd kezdetét vette a bál, ahol az Á’ la Carte zenekar húzta a talpalávalót. Kivilágos-kivirradtig szólt a zene, tartott a tánc, a sportolók ünnepelték egymást és eredményeiket a még szebb jövő reményében.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.
2022-09-23 09:23:00
Budapesti és pécsi állásbörzéken vesz részt a következő hetekben a Paks II. Zrt. – Karrierportálunkon minden fontos információt közzéteszünk, de az ilyen rendezvények a személyes találkozás lehetőségét teremtik meg, ami meghatározó lehet egy életpályára vonatkozó döntés során – fogalmazott Mittler István kommunikációs igazgató. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 27., 16:15
Az 5106-os úton akadályozza a forgalmat a baleset. Még >>>
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>
2022. 09. 25., 17:49
Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség hétfőtől szombatig a vasúti biztonság érdekében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján. Még >>>
2022. 09. 25., 15:33
Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel. Még >>>
2022. 09. 25., 09:27
Egy 56 éves férfi vesztette életét a balesetben. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés