2023. 09. 22. péntek
Móric
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Indul a DK a Kalocsai képeslapok sorozatának új évada – Hét vendég, hét előadás a DK Közösségi Térben

Illés György Cinó  |  2023. 09. 11., 14:57

Egy éve folyamatosan rendezvényekkel várják az érdeklődőket a DK Közösségi Térben, ahol a nyári szünet után, szeptembertől újraindul a Kalocsai képeslapok sorozatuk. Ennek keretében dr. Magóné Tóth Gyöngyi fog beszélgetni hétfő délutánonként hét helyi kötődésű – amint a DK helyi vezetője erről tartott sajtótájékoztatóján fogalmazott – ikonikus személyiséggel.

Erről dr. Magóné Tóth Gyöngyi a Gyurcsány Ferenc elnökölte Demokratikus Koalíció (DK) választókerületi elnöke, területi igazgatója szeptember 5-én, a párt Hunyadi utcai épületben tartott sajtótájékoztatót, amely a rendezvénysorozat helyszínéül is szolgál majd.


Forrás: KALOhírek


Korábban azonos címmel már volt egy népszerű sorozatuk, hasonló tematikával, amely mától új alkalmakkal folytatódik.
Magóné Tóth Gyöngyi megnevezte a meghívott beszélgetőtársakat, akiket néhány mondattal be is mutatott, kivéve Szeleczki Attiláné tanárt, hagyományőrzőt, aki maga is jelen volt a sajtótájékoztatón, és ott néhány gondolattal önmaga adott ízelítőt bemutatkozásához. Kiemelte élete két meghatározó vonatkozását, a tanári hivatást és a táncot.

A Kalocsai képeslapok 2. sorozatának vendégei lesznek (időrendben)

  • Első vendég: dr. Tamás Csaba gyermek szívsebész lesz szeptember 11-én,
  • a rá következő héten Dargayné Panyik Márta tanár, szociális segítő következik.
  • Szeptember 25-én Farkas Tibor szobrászművész látogat el a közösségi térbe, aki bemutatóval is készül.
  • Október 2-án ismét Kitanics Márk klinikai szakpszichológussal találkozhatnak a résztvevők, majd
  • október 9-én látogat el a DK Közösségi Térbe Szeleczki Attiláné.
  • október 16-án Nagy Kóré Mária, vendéglátós, festő mutatkozik be, végül
  • október 30-án Czibulka Zoltánnal láthatnak-hallhatnak beszélgetést az érdeklődők.


Október 23-án, a nemzeti ünnepre tekintettel nem lesz Kalocsai képeslapok!

Dr. Magóné Tóth Gyöngyi azt is elmondta: a Kalocsai képeslapok második része után is hetente készülnek programokkal, és invitálta a sajtót és a szimpatizánsokat a „Csíplek Kalocsa!” XXXII. Paprika- és Gasztrofesztiválra a párt sátrához, ahol vendégük volt Dobrev Klára is – mi ott voltunk, gyorsinterjúnkkal jelentkezünk!

Kérdéseinkre adott válaszából pedig kiderült: indulni kíván a 2024-es helyhatósági választásokon a DK Kalocsa polgármester-jelöltjeként, bár később hozzáfűzött nyilatkozatai szerint inkább összefogásban gondolkodik.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 18., 14:13
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>
2023. 09. 20., 16:55
Kalocsa Város Önkormányzata rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyerekek részére. Még >>>
2023. 09. 20., 07:59
A nyughelyre helyezett pénzérméket soha ne mozdítsuk el a helyükről, mert az emlékezők érzelmeit tükrözik. Még >>>
2023. 09. 19., 13:56
A kormányablakbusz szeptember 20-án, szerdán 8:30 és 14:30 között a Polgármesteri Hivatal épületénél várja a lakosságot ügyfélfogadásra. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK